Sådan downloader du Wikipedia til min pc gratis, ingen internetforbindelse nødvendig

En af de vigtigste og mest besøgte platforme i internettets historie, udover at være bedst kendt af studerende når det kommer til at forske i et bestemt emne, er Wikipedia den gratis encyklopædi med mere information på internettet.

Indeks
  1. Hvad er Wikipedia?
  2. Sådan downloader du Wikipedia til min pc gratis, ingen internetforbindelse nødvendig
    1. wget
    2. Kiwix
    3. Xowa

Hvad er Wikipedia?

Wikipedia er blevet et digitalt informationsværktøj for hele verden, denne virtuelle encyklopædi administreres af en non-profit organisation kaldet Wikimedia Foundation, skabt af amerikanerne Jimmy Wales og Larry Sanger i 2001 ankom navnet på wikien hurtigt på hawaiisk, og encyklopædien, encyklopædi på engelsk (sæt af viden klassificeret i alfabetisk rækkefølge i en struktureret skrift).

Denne platform har lettet efterforskningen af ​​mennesker at være i tvivl om specifikke emner, og efterlade de tidspunkter, hvor man for at få et svar skulle undersøge blandt en lang række bind, som et leksikon indeholdt, på trods af at der var andre webmedier til at lette dette formål.

Som en indsats, oprettet af Microsoft-virksomheden for at få viden på den nemmeste måde, efter det, i 2001, blev Wikipedia oprettet og forbliver indtil i dag.

Gennem denne webservice kan vi søge efter alle de oplysninger, vi ønsker hurtigt og nemt, selvom ikke alt er rosenrødt, og Wikipedia, da det er en logisk hjemmeside, vil du have har brug for internetforbindelse en ressource, som enhver kan have, eller under omstændigheder ikke har den nødvendige hastighed.

Men det er ikke verdens undergang, der er måder at gøre det på bruge Wikipedia uden at skulle være forbundet til internettet Hele tiden. I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du bruger Wikipedia uden internet.

Sådan downloader du Wikipedia til min pc gratis, ingen internetforbindelse nødvendig

For at kunne bruge Wikipedia uden at skulle have en internetforbindelse er der et alternativ til at downloade det, selvom dette ikke kan gøres direkte, men ved at bruge eksterne applikationer som f.eks. følgende.

wget

Det er et gratis værktøj, der giver dig mulighed for Gratis download indhold fra servere ud over at have en batch-fil, der starter den, downloade filer komprimeret af dele .

Med andre ord, takket være dette program kan du downloade Wikipedia sektioner efter fragmenter det giver os også mulighed for at stoppe handlingen med at downloade elementerne, for at kunne genoptage dem, når vi ønsker det, skal det bemærkes, at de downloadede filer skal læses XOWA eller Kiwix.

Kiwix

Kiwix er et offline-læser-program, der giver mulighed for at få adgang til Wikipedia uden at skulle være forbundet til internettet, Kiwix er aktiveret for downloade helt alle Wikipedia-filer på forskellige sprog på din computer for at kunne åbne dem uden internet.

Til dette er det kun et spørgsmål om at vælge det materiale, du ønsker og downloade det gennem programmet, den eneste fejl er, at du bliver nødt til at have en god lagerkapacitet afhængigt af antallet af filer, der skal downloades fra Wikipedia.

Xowa

Det er en applikation, der kan være fås gratis enten ved at besøge dens hjemmeside eller ved at downloade den, der fungerer som et værktøj på tværs af platforme, der giver dig mulighed for at downloade al den information, du har brug for, fra Wikipedia for at kunne konsultere den, når vi vil, uden at have en internetforbindelse.

Xowa er et program, der ligner en webbrowser, som giver dig mulighed for at downloade Wikipedia-indhold på det sprog, du ønsker, selvom det anbefales at downloade indholdet kun på et bestemt sprog.

Da kun det spanske sprog optager 30 GB disklager, vil det optage en 150 GB samlet plads fordi de indeholder en stor mængde tekst ledsaget af billeder.

Nå, det er de mest anbefalede platforme til download wikipedia indhold , så du kan søge og undersøge uden at skulle have forbindelse til internettet. Jeg håber, at indholdet af denne artikel har været nyttigt for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up