Sådan downloader du manglende drivere til din bærbare computer eller pc

Sikkert, ved nogle lejligheder, har du haft problemer med den korrekte funktion af din bærbare computer eller pc. Dette skyldes, at du sandsynligvis ikke har alle din computers drivere opdateret. Her lærer du hvordan download manglende drivere til din bærbare eller pc, så du kan få mest muligt ud af din computer.

Indeks
 1. Hvad er driverne
 2. Sådan downloader du manglende drivere til din bærbare computer eller pc ved hjælp af Enhedshåndtering
  1. Andre alternativer
  2. Driver Booster Pro

Hvad er driverne

Drivere eller controllere er væsentlige elementer for optimal funktion af alle komponenter på din computer . Hvis en controller fejler eller har en fejl, er det meget sandsynligt, at din bærbare computer eller pc-tilbehør ikke fungerer korrekt.

Piloterne styrer fra tilbehør af grundlag fra din computer såsom skærm, mus og tastatur, USB-porte og DVD-drev, til ekstra tilbehør såsom grafikkort, højttalere, printere osv.

Mange gange er de fleste af disse drivere allerede installeret i operativsystemet, men de fleste af dem er generiske og forældede drivere, så det er nødvendigt at opdatere dem konstant.

Sådan downloader du manglende drivere til din bærbare computer eller pc ved hjælp af Enhedshåndtering

Der er mange værktøjer tilgængelige for Windows til forskellige omstændigheder og behov. Og en af ​​dem er Enhedshåndtering , at du giver dig mulighed for at se alle enheder installeret på din bærbare eller pc . Det giver dig også mulighed for at kontrollere, om driverne er forældede, så du kan downloade manglende drivere til din bærbare computer eller pc. Du skal blot følge følgende trin:

 • På en bærbar eller pc skal du højreklikke på Windows-symbolet og vælge Enhedshåndtering
 • Når det er gjort, vises et vindue, hvor du vil se alle de enheder, der er installeret på computeren. Hvis der vises en gul trekant under nogen af ​​disse enheder, indikerer det, at driveren skal opdateres.
 • For at opdatere den skal du blot højreklikke på den nævnte driver og vælge muligheden for at driver opdatering . Et vindue vises, hvor du kan beslutte, om du vil have, at Windows skal opdatere det automatisk (anbefales) og vente på, at overførslen er fuldført.

Andre alternativer

Hvis du allerede har prøvet Enhedshåndtering og stadig ikke kan opdatere dine drivere, er der i øjeblikket flere programmer, der vil hjælpe os med at sætte til opdatere drivere på Windows på en meget nemmere måde. På den måde vil vi sikre os, at alt fungerer korrekt, og vi undgår de forskellige problemer med vores udstyr og de irriterende blå skærme.

I dag er der mange sådanne programmer, de fleste af dem har en gratis version, mens andre er betalt og kræver et premium abonnement, men dens gratis version er mere end nok til at vedligeholde vores opdaterede pc-drivere .

Driver Booster Pro

Det betragtes som et af de bedste programmer til at opdatere drivere, det er også kompatibelt med alle Windows-versioner.

Driver Booster Pro er et praktisk og nyttigt værktøj, der hjælper os giver os mulighed for at opdatere alle drivere og drivere til vores udstyr, uanset om det er lyd, video eller enhver anden tilsluttet enhed. På denne måde undgår vi ydeevneproblemer på vores pc eller bærbare computer.

Dette program giver os mulighed for at undersøge alle tidligere installerede gamle drivere og automatisk installere den nødvendige opdatering. Den har også værktøjer, der gør, at vi altid kan have materialet i optimal stand.

Når du har downloadet og installeret det, Driver Booster Pro scanner automatisk din pc og alle dens komponenter på udkig efter forældede drivere og vil sætte til dag med det seneste. Den er programmeret til at oprette gendannelsespunkter, hver gang du installerer en ny opdatering.

På denne måde kan du rulle tilbage til den tidligere tilstand, hvis du har problemer med den nye opdatering. For at bruge det skal du blot gøre følgende:

 • Allerede downloadet og installeret, kører vi det og trykker, hvor der står analyser
 • Programmet vil begynde at scanne pc'en og alle installerede enheder for forældede eller forældede drivere.
 • Efter scanningen vil den vise os alle de enheder, der skal opdateres, og vi klikker på Opdater alle.
 • Derefter starter en proces, som kan tage et par minutter afhængigt af din internetforbindelse, pc-ydelse og antallet af drivere, der skal downloades.

Uden tvivl, hvis du bruger Driver Booster Pro , kan du have 100% optimalt og opdateret udstyr. Det er vigtigt at vide, at du kan gemme din computers drivere, før du formaterer dit operativsystem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up