Sådan klipper du en video | Split video online uden programmer

Der er mange lejligheder, hvor vi optager en video og senere indser, at vi kun er interesserede i en del af indholdet. Det er under disse omstændigheder, det er nyttigt at klippe stykker af video , så i dag skal vi lære dig, hvordan du klipper en video | Split video online uden programmer.

Mange mennesker tror, ​​at den eneste måde at klip en video er at bruge redigeringsværktøjer. Problemet med disse typer værktøjer er, at de er meget komplicerede for nybegyndere at bruge. Under alle omstændigheder er der andre valgfrie muligheder, der er lige så effektive og mange nemmere brug.

Hvis du er interesseret i relateret information, anbefaler vi, at du besøger følgende link, hvor du finder en tutorial som kan være nyttigt for dig Sådan konverteres WAV til MP3 i VLC – Konverter videoer til MP3 på samme måde, som vi minder dig om, at på vores hjemmeside finder du adskillige vejledninger til enhver form for omstændigheder.

Indeks
 1. Hvad er nyttigt til, hvordan man klipper video?
 2. Sådan klipper du en video | Split video online uden programmer
  1. Returner video
  2. Beskær (vælg en bestemt del af videoen)

Hvad er nyttigt til, hvordan man klipper video?

Der er mange gange, vi sparer øjeblikke for at have en hukommelse . Bryllupper, fødselsdage eller rejser er nogle af de videoer, som vi under alle omstændigheder deler med venner og familie, vi optager det meste af tiden mere end nødvendigt.

For alle de omstændigheder, hvor du kun ønsker en lille del af en video, skære alle disse fragmenter unødvendigt kan være meget nyttigt. Denne proces kan udføres gennem videoredigeringsværktøjer, men de er komplicerede programmer.

Vi vil gerne fortælle dig, at der er andre valgfag, der er meget nemmere, som ikke engang kræver, at du installerer software specialiseret. Læs venligst omhyggeligt for at lære mere.

Sådan klipper du en video | Split video online uden programmer

Som vi nævnte tidligere, er der meget nemmere måder at klippe en video på end almindelige redigeringsprogrammer. Faktisk, med opfindsomhed og brug af de rigtige værktøjer, vil du ikke have du behøver ikke engang at bruge nogen software for takket være online platformen er der nyttige løsninger.

I dette tilfælde kunne et værktøj som det, vi præsenterer for dig i dag, være meget brugbar hvis du ikke har adgang til specialiseret software. Læs venligst dette omhyggeligt for at lære, hvordan du bruger webstedet Online Video Cutter korrekt:

 1. Online Video Cutter er en side specialiseret i den funktion, du har brug for i dag, er den første ting, du skal gøre, at få adgang til den via følgende OVC-link.
 2. Processen til at klippe en video er meget enkel, du skal bare klikke videre Vælg fil .
 3. Når du klikker på denne mulighed, vil systemet bede dig om at finde den fil, du vil klippe, i dette tilfælde videoen, hvorfra du vil fjerne unødvendige dele. Når du har fundet det, vælg det og klik på Åbn.
 4. Når du trykker på At åbne, du skal vente på, at videoen downloades helt. Når processen er færdig, vises en tidslinje med din video på skærmen.
 5. Alt du skal gøre er at vælge starten og slutningen af ​​din video.
 6. Når du er færdig med din lille redigering, skal du klikke på muligheden Optage. Systemet vil begynde at behandle din video, vent på, at processen er fuldført.
 7. Klik på indstillingen for at få videoen At downloade. På denne måde vil din video blive redigeret meget nemt.

Returner video

Ud over at klippe videoer tilbyder Online Video Cutter-siden muligheden for at vende dine videoer. Dette er især nyttigt, hvis din video vises lodret eller vandret som standard, selvom det ikke var sådan, du optog den. Med denne side kan du nemt at løse dette problem.

Beskær (vælg en bestemt del af videoen)

En anden meget nyttig mulighed, som Online Video Cutter præsenterer for os, er muligheden Afgrøde , for dette skal du klikke på indstillingen placeret til højre for knappen Afspil. Ved at vælge Custom, vil du bemærke, at du kan vælge bestemte dele af din video, hvilket er særligt nyttigt, hvis du kun ønsker at vise en en del af din optagelse.

Der er mange andre, der kan være de bedste programmer til videoredigering, endda gratis og uden at efterlade vandmærker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up