Sådan sætter du mit profilbillede på IMDB nemt og hurtigt

Vi ved alle, hvor vigtigt det er at have et profilbillede på enhver konto, vi bruger online, på den måde vil folk, der anmelder vores sider, være i stand til at se hvem vi er og endda genkende os på andre sider. Og mere, i denne underholdningsplatform designet til folk, der arbejder med dette medie; derfor vigtigheden af ​​at have et profilbillede på IMDB.

Hvis vi er professionelle eller gør os kendte for et job eller et kunstnerisk talent, har vi ikke råd til ikke at have et profilbillede.

På denne platform finder vi blandt andet information om film, tv-shows, videospil, vi kan også have vores egen konto og finde job.

Til dette, han er vigtigt, at du har et profilbillede hvis du har din IMDB-konto og ikke har registreret den endnu, viser vi dig, hvordan du gør det hurtigt og nemt.

Indeks
  1. Hvordan uploader jeg mit profilbillede til IMDB?
  2. Hvordan opretter man en konto på IMDB?

Hvordan uploader jeg mit profilbillede til IMDB?

Det første vi gør er kig efter vores side i IMDB-listen, ved at placere det brugernavn, som vi indtastede, da vi åbnede vores konto, finder vi det meget nemt.

Den næste ting vil være at klikke på fanen "Tilføj billede", og vi vil se ikonet øverst på siden i højre side "Tilføj kun billeder" . Hvis du allerede har fundet det, skal du trykke på det, og så klikker vi på sektionen "Start nu".

På dette tidspunkt åbner vi sessionen for vores konto ved at indtaste den e-mail og den adgangskode, som vi anvender; Hvis du ikke har registreret dig i IMDB, fortæller vi dig nedenfor, hvordan du gør det.

I det rum, der åbner, placerer vi vores professionelle navn, vi vil have en liste over tilgængelige alternative profiler og vi vælger den, der passer os.

Det næste skridt vil være at uploade vores foto, dets opløsning bør ikke overstige 15 mb , men den skal være mindst 300 pixels bred. Vi har mulighed for at lægge en titel, fotografinformation, copyright eller bare intet i rummet.

Vi har næsten tilføjet profilbilledet på IMDB, hvis vi ønsker, at vi kunne tilføje et par flere billeder, ville de være inden for de omkostninger, som platformens årlige service tilbyder.

Til sidst vælger vi det abonnement, vi vil bruge, og betalingen af ​​annoncer pr. billede, derved, vi har fuldført processen med at uploade vores billede .

En mulighed, som IMDB tilbyder os, er at kunne downloade vores program, selvom vi ikke har kreditter på dens platform, men det har en omkostning, som vi betaler med kreditkortet.

Hvordan opretter man en konto på IMDB?

På hovedsiden finder vi sektionen "Registrering", et vindue åbnes, hvor vi angiver e-mailadressen og en adgangskode, vi tilføjer fødselsdag, køn, oprindelsesland og postnummer.

De vil sende dig et bekræftelseslink til e-mailen, vi leder efter det og klikker på det, ved at gøre det er vi allerede officielt registreret på siden, og vi kan drage fordel af det, den tilbyder os.

Hvis vi vil chatte om tv-serier og andre film med et andet medlem eller bedøm billederne, er der et diskussionsforum for det.

En af de mest populære muligheder, som vi finder, er at oprette en liste over favoritter, til holde styr film og programmer efter eget valg. At gøre dette og andre ting er gratis, men hvis vi vil have andre privilegier, skal vi vælge en betalt plan.

Som du har set, at sætte vores profilbillede på IMDB er virkelig en nem opgave ; Hvis du følger de trin, vi har givet dig i denne artikel, vil du helt sikkert gøre processen meget hurtigt.

Vi vil gerne have, at du giver os din mening om det, vi har vist dig, giv os din kommentar i feltet, som du finder nederst på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up