Hvor er de bedste steder at installere en WiFi-router?

Tror ikke, vi skal tale om dekoration, men det er meget vigtigt, at brugerne har en god idé om, hvor vi vil placere vores WiFi-router, hvis vi ikke vil have forbindelsesproblemer. Derfor kommer vi næste gang du at vise hvad er de bedste steder at placere en WiFi-router?

Vi ved alle allerede, at en af ​​fordelene ved at bruge en enhed Trådløs er friheden til at forbinde sig og at kunne bevæge sig uden gener fra et sted til et andet.

Da vi vil være fri fra forbindelser med kabler som begrænser vores bevægelsesområde, men vi skal også vide, at der er visse aspekter, der kan forhindre en god forbindelse.

Og et af disse aspekter er placeringen af WIFI router, fordi hvis vi placerer det et sted, hvor der er forhindringer som vægge, søjler, døre mv. vi kan have signalafbrydelser, afbrydelser og endda ikke etablere forbindelsen. Det er derfor, at det vil hjælpe dig meget at lære, hvad de dele, der udgør en router til, såsom hvad deres antenner er til.

Indeks
  1. Hvad er de bedste steder at placere en WiFi-router
  2. Du skal analysere pladsen for at kunne placere din WiFi-router

Hvad er de bedste steder at placere en WiFi-router

Det er vigtigt, før du leder efter det bedste sted eller det bedst egnede sted at placere WiFi-routeren, det er, at det er et frit sted. At de antenner, den har, kan bevæge sig uden problemer, det vil sige, at de ikke er blokeret af noget. Hos dem skal du være særlig opmærksom på, at de ikke bliver beskadiget, forringet eller ødelagt.

Mikrobølgebølger udsendes gennem dem, med hvilken forbindelse med vores enheder er mulig. Derfor kan disse ikke holdes meget langt fra de enheder, den skal forbinde med. Derfor er en af ​​de bedste anbefalinger vi kan give dig, at du kan placere routeren et centralt sted i huset.

På denne måde vil dens bølger rejse den samme afstand, i alle retninger af huset, så du kan have samme signalstyrke de fjerneste steder i huset. router . For du skal vide, at når du bevæger dig væk fra signalkilden, jo svagere vil den være, og der kan opstå meget alvorlige forbindelsesproblemer, og du tror, ​​det skyldes routeren, og det er den ikke.

Det er også vigtigt, at når man skal vælge den bedste placering til installere routeren læner du dig ind i et rum uden vægge eller lofter. Da disse begrænser passagen af ​​bølger, kan vægge, der også indeholder vandrør, absorbere mikrobølgesignaler meget effektivt.

Du skal analysere pladsen for at kunne placere din WiFi-router

En anden af ​​de forhindringer, som brugerne ofte overser, og som også forhindrer passage af WiFi-signaler, er akvarier. Disse store vandbassiner er uigennemtrængelige vægge, så det anbefales at flytte akvariet eller omvendt placere WiFi-routeren et andet sted .

Prøv uden grund at placere routeren i køkkenet, fordi det område af huset normalt har elektronik, der også udsender mikrobølgesignaler. Og disse forstyrrer normalt signaler fra routere. Det samme kan gøres med metaloverflader, bølger kan reflektere på dem og på en eller anden måde forringe kvalitet af det forbindelse .

Hold routeren væk fra elektroniske enheder såsom fjernsyn, overvågningskameraer, køleskabe, højttalere, pc'er, videospilcontrollere, trådløse telefonbaser osv.

Disse kan forårsage lav interferens , men signalerer til en vis grad problemer. Så prøv meget hårdt på at undgå at placere den i nærheden af ​​en kilde, der genererer elektromagnetiske signaler.

For at konkludere, vil kvaliteten af ​​det signal, du måtte have i dit hjem, i høj grad afhænge af, hvor du placerer din WiFi-router. Forsøg altid at holde den væk fra forhindringer, fri og på et åbent sted. På denne måde afslutter vi med denne artikel, som viste dig hvad er de bedste steder at placere en WiFi-router.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up