Sådan tilslutter du din bærbare computer til tv ved hjælp af et HDMI-kabel

Bærbare computere er meget nyttige takket være deres bærbarhed, under alle omstændigheder er deres skærme små, så de er ikke de bedste til at se multimedieindhold. Derfor skal du vide hvordan tilslut din bærbare computer til tv'et via HDMI-kablet.

Ved at forbinde din bærbar til et tv, du kan se alt det indhold, du ønsker, på en meget større skærm. På denne måde bliver den generelle oplevelse endnu mere behagelig, udover HDMI-kablet har det mange fordele, som du vil lære i dag.

Hvis du vil vide flere tutorials, der ligner dette, kan det fange din opmærksomhed at vide, hvordan jeg forbinder min Android-mobil til TV uden root og med root. Til gengæld finder du mange lignende guider kun i Miracomosehace

Indeks
 1. Overvejelser før du tilslutter din bærbare computer til tv'et
  1. hdmi kabel
  2. Chauffører
  3. Til ældre bærbare computere...
 2. Sådan tilslutter du din bærbare computer til tv ved hjælp af et HDMI-kabel

Overvejelser før du tilslutter din bærbare computer til tv'et

Den generelle proces for tilslutning af en bærbar computer til tv'et er ikke kompliceret, men der er nogle aspekter, du skal tage højde for, så du kan udføre proceduren, og billedet ses korrekt.

hdmi kabel

I dag er den bedste måde at tilslutte et tv til enhver anden enhed, det være sig en bærbar computer, computer, videospilkonsol og endda en mobiltelefon, den såkaldte hdmi kabel . Dette kabel har mange fordele, som vi vil kommentere på nu.

Noget af det fedeste ved HDMI-kablet er, at det ikke kun transmitterer video, det transmitterer også lyd, så du ikke behøver at tilslutte et ekstra kabel.

Det er til stede i de fleste nuværende enheder, fra fjernsyn til skærme.

Den har enestående billedkvalitet, HDMI-kabler viser opløsninger på 720P, 1080P og endda 4K (afhængigt af kabelmodellen), der giver et skarpt billede.

Chauffører

Drivere er de drivere, der findes på hver computer, uanset om den er stationær eller bærbar, det vil være nødvendigt at opdatere dem. Hvis du ikke har den nyeste version af driverne, vises videosignalet muligvis ikke på tv'et.

forsøge at have driverne opdateret vær også særlig opmærksom på videodriveren, da det er ham, der udfører alle opgaver relateret til video og lyd af HDMI-signalet.

Til ældre bærbare computere...

Hvis du har en gammel bærbar, skal du ikke bekymre dig, for hvis den ikke har et HDMI-kabel, er det meget muligt, at den har et. VGA indgang. VGA-indgangen, selvom den er ældre, har også en anstændig videokvalitet og er til stede på mange fjernsyn.

Af denne grund, hvis din bærbare computer ikke har en HDMI-udgang, skal du vælge at bruge VGA-udgangen. Under alle omstændigheder skal du huske på, at der ikke sendes lyd via dette signal, så du skal bruge et separat lydsystem.

Sådan tilslutter du din bærbare computer til tv ved hjælp af et HDMI-kabel

Processen for tilslutning af en bærbar computer via et HDMI-kabel til et TV er meget simpelt, faktisk er det ret automatiseret i dag. Under alle omstændigheder, hvis du er i tvivl om at tilslutte din bærbare computer til tv'et, skal du følge disse trin:

 1. Tilslut en af ​​indgangene på HDMI-kablet til din bærbare computer, mens den anden ende skal tilsluttes en af ​​indgangene på dit TV. Husk, hvilken indgang du tilsluttede den til, da du bliver nødt til at finde ud af det senere.
 2. Tænd dit tv og din bærbare computer. Skift på tv'et til den indgang, du sluttede HDMI-kablet til.
 3. Hvis hele processen blev udført korrekt, skulle signalet vises både på den bærbare computers skærm og på tv'et. Selvom det også er muligt, afhængig af den bærbare model, der kun vises på tv-skærmen, så fortvivl ikke, dette er normalt.
 4. Hvis du kan se, at billedet ikke er klart, så prøv at ændre opløsningen, vi anbefaler, at du finder ud af den oprindelige opløsning på dit tv på forhånd, selvom det mest almindelige er, at det er 720p eller af 1080p og endda ved andre lejligheder, 1360×768.

Den tidligere metode er den mest almindelige måde at forbinde din bærbare computer til et tv, du skal bare have det rigtige kabel og etablere forbindelsen. Hvis der ikke vises noget billede på dit TV, skal du kontrollere tilstanden af ​​dit HDMI-kabel, da det kan påvirke processen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up