Sådan ændres download-mappeplacering fra 'disk C' til 'disk D'

Gennem følgende guide vil vi lære dig hvordan man ændrer download-mappeplacering fra "disk C" til "disk D" . Ud over dette kan du også være interesseret i at redigere og organisere Outlook-mappelisten, hvis du bruger denne applikation.

Indeks
  1. Mappen 'Downloads' og hvad du skal vide, før du ændrer den
    1. Brug en harddisk med plads
    2. Brug altid tilstedeværende opbevaring
  2. Sådan ændres download-mappeplacering fra "disk C" til "disk D"
    1. Opret mappen, hvor downloads skal gemmes
    2. Skift placeringen af ​​mappen Windows Downloads

Mappen 'Downloads' og hvad du skal vide, før du ændrer den

I de seneste versioner af Windows-operativsystemet er der en mappe "Downloads" . Denne mappe er, som navnet antyder, hvor de filer, vi downloader, går. Af denne grund slutter alle dokumenter og andre elementer, der downloades med browsere og andre programmer, normalt her.

Uploadede dokumenter er placeret i et bestemt rum. For Windows er standard downloadmappen indstillet til lokal disk C . Alligevel kan dette meget nemt ændres. Noget vi vil lære dig i denne tutorial. Uanset hvad, er der et par ting, du bør huske på, inden du starter.

Brug en harddisk med plads

Det er vigtigt at bruge en harddisk, der har plads nok til de downloads, du skal udføre. Samtidig er det vigtigt at have et minimum ved modifikation optaget lagerplads af de elementer, der allerede findes i downloadmappen.

Brug altid tilstedeværende opbevaring

Ud over ovenstående anbefaler vi ikke at bruge flytbart lager, derfor, hvis du planlægger at ændre downloadmappen fra "C" til "D", skal du være opmærksom på, at nævnte harddisk vil være altid tilsluttet computeren .

På den anden side, hvis du er OneDrive-bruger, er det praktisk at kende metoden til at ændre standardplaceringen af ​​OneDrive-mappen. Uden videre, lad os fortsætte.

Sådan ændres download-mappeplacering fra "disk C" til "disk D"

Ved at følge nedenstående trin kan du ændre Download mappe Windows til disk "D" eller enhver anden disk på dit system.

Opret mappen, hvor downloads skal gemmes

Før du starter processen, vil det være nødvendigt at oprette den mappe, hvor du ønsker, at downloads skal gemmes fra nu af. For at gøre dette skal du blot gå til den valgte harddisk (i dette tilfælde "D") og oprette mappen "Downloads". hvor det passer dig bedst.

Den tidligere proces vil være nødvendig, da det er her de downloadede filer begynder at gemme. Vi anbefaler at oprette mappen i roden af ​​din harddisk, men du kan gøre det hvor som helst.

Skift placeringen af ​​mappen Windows Downloads

Vi går nu videre til ændring af site til hvilke downloads der gemmes som standard i Windows. Derfor er den første ting at gøre at gå til, hvor den originale mappe er. Du kan få adgang til det meget nemt ved at gå til File Explorer og vælge "Downloads" i Quick Launch.

Under alle omstændigheder, i nyere versioner af Windows, er denne mappe placeret i "C:\Users\"din bruger"\Downloads . Når du først er der

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up