Sådan får du en gratis brugerdefineret QR-kodegenerator og -læser

Chancerne er, at du har hørt udtryk, men ikke har givet det den betydning, det fortjener. Det er tilfældet med QR-koder, som der tales meget om, men de fleste ved ikke, hvad de er, og hvad de bruges til. Men denne kendsgerning mindsker ikke dens betydning, og det boom, de oplever i øjeblikket, er imponerende, da QR-koder kan scannes fra din Android- eller iPhone-mobiltelefon.

Det er for alt dette, vi ønsker at præsentere dig for den følgende artikel, som giver dig mulighed for at lære hvordan man får gratis brugerdefineret qr-kode generator og læser .

QR-koder er på en måde den digitale udvikling af såkaldte stregkoder og sidstnævnte var endimensionelle. I modsætning til QR-koder, som er todimensionelle eller todimensionelle koder. De er stort set en meget effektiv måde at opbevare information på, og alt hvad du behøver er en smartphone til at læse dem.

Det er meget sandsynligt, at mange af jer har set disse QR-koder i en tv-reklame eller i magasiner eller aviser. Og du bliver bedt om at scanne koden for at kunne drage fordel af promoveringen af ​​ethvert produkt eller for at kende det bedre. Sandheden er, at brugen af ​​denne kode bliver mere populær hver dag, og det ville være godt at komme ind på partiet.

I asiatiske lande som Japan er de meget brugte og meget populære og forventes at blive brugt hyppigt over hele planeten. Den næste ting, vi skal lære dig, er at tillade dig for at få en gratis brugerdefineret QR-kodegenerator og -læser på denne måde vil du være i stand til at generere og læse dem meget nemt, som om du scannede WhatsApp QR Code Web med fronten af ​​kameraet.

Indeks
  1. Sådan får du en gratis brugerdefineret QR-kodegenerator og -læser
  2. Sådan bruger du tilpasset QR-kode

Sådan får du en gratis brugerdefineret QR-kodegenerator og -læser

Så du kan få gratis tilpasset QR-kodegenerator og -læser , vi kommer til at bruge et meget letanvendeligt værktøj eller program til dette. Værktøjet hedder QRHacker, og du kan bruge det via dette link. Det er meget nemt at bruge, og som vi sagde, kan du oprette koderne, og du kan også læse dem.

Efter at have gået ind på siden, vil vi se muligheden Generer i venstre side af skærmen. Her kan vi indtaste alt indholdet af vores QR kode som vi skal skabe. Vi kan indtaste tekst, URL, telefonnummer osv.

Så for at skabe indhold, der vil være i QR-koden, skal vi vælge de førnævnte muligheder for det.

På denne måde vil vi lave et klip i URL-indstillingen, og her vil vi lægge webadressen på vores virksomhed eller virksomhed. Så indsætter vi i boksen hvor http: // vores URL vises, derefter kan vi lave et klip i Generer muligheden og QR-koden vises automatisk.

Sådan bruger du tilpasset QR-kode

Hvis vi kan se på højre side af koden, at der er genereret forskellige muligheder, som vil give os mulighed for at tilpasse vores kode. Sådan ændrer du farven, kan du også uploade et billede eller logo repræsentant for din virksomhed. Når du har tilpasset din QR-kode, skal du klikke på Gem QR-indstillingen.

Når du udfører denne handling, vises en boks, hvor den vil spørge os, hvordan vi vil gemme vores kode. Ja, som billedfil eller PDF-dokument. Vi vælger den bedst egnede mulighed for at arkivere den og har den altid ved hånden. Da denne kode kan indsættes i magasinkataloger eller på etiketter eller trykte publikationer.

Og enhver, der scanner QR kode vil modtage alle de oplysninger, den indeholder om vores virksomhed, såsom navn, hjemmeside, telefon mv. Som du kan se, er denne måde at oprette QR-koder på meget enkel at gøre, og den er også meget nyttig. Da det giver os mulighed for at promovere vores forretning selv for sociale netværk, da QR-koder kan oprettes for at linke direkte til Facebook for eksempel.

Og det er alt hvad du behøver få gratis tilpasset QR-kodegenerator og -læser . Brugen af ​​denne side som er meget enkel og hurtig og du vil altid have den tilgængelig, det eneste der kan være imod det er det faktum at den er på engelsk men hvis du arbejder med Google browseren kan du løse det .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up