Sådan tilsluttes og forbindes min PS4-controller til min Windows 7, 8 eller 10 pc for at spille

I øjeblikket er der mange mennesker, der foretrækker det bruge deres computer som spillekonsol og udstyre den med alle slags komponenter, der er i stand til at forbedre dens ydeevne og drift, men ikke alle af dem formår at vænne sig til pc'ens kommandoer, i dette tilfælde. tastaturet og musen, fordi de spil, de skal spille, kræver en vis smidighed og dygtighed, når det kommer til internetkontrol og stabilitet.

De fleste gamere er mere vant til betjeningen af ​​konsoller som f.eks Xbox og PlayStation så de foretrækker at bruge disse kontroller i stedet for et tastatur og en mus, problemet er, at de ikke ved, hvordan de skal forbinde disse kontroller til pc'en, så de kan nyde en bedre gameroplevelse, når de spiller en hvilken som helst spilvideo.

Hvis dette er dit tilfælde, så fortvivl ikke, vi vil lære dig nogle metoder nedenfor til at forbinde din controller til en computer, så du kan nyd bedre gameplay når du bruger din pc.

Indeks
 1. Hvordan forbinder og forbinder jeg min PS4-controller til min pc for at spille spil?
 2. Hvordan konfigurerer jeg en PS4-controller på min pc via Steam?

Hvordan forbinder og forbinder jeg min PS4-controller til min pc for at spille spil?

Det skal bemærkes, at nogle spil blandt deres indstillinger indeholder muligheden for at forbinde en controller, så når controlleren er forbundet til computeren via et USB-kabel, genkender automatisk at der er tilsluttet en controller og også kan konfigurere kommandoer. til knapperne på controller-kommandoen, kan dette tilfælde forekomme i spil som

 • Skyrim
 • Efterår
 • FIFA 2020
 • Call Of Duty Black Ops 1, 2, 3
 • Grand Theft Auto V

Hvis spillet ikke automatisk registrerer controlleren, kan du vælge at gøre det download en emulator, der kan konfigurere pc-kommandoer, i dette tilfælde tastaturet og musen, så de kan tilpasses knapperne på den controller du ønsker at tilslutte, såkaldt funktion Den kan endda bruges til at forbinde og forbinde PS4 controllerne på din computer.

Der er forskellige emulatorer til at konfigurere kommandoerne på vores fjernbetjening og tilpasse dem til pc'en, -en emulator stærkt anbefalet og effektiv kan være Xpadder som du kan downloade gratis.

Der er dog en anden måde at konfigurere og forbinde vores controller til pc'en, og det er gennem play store Damp hvis vi downloadede og installerede spillet gennem den samme platform.

Hvordan konfigurerer jeg en PS4-controller på min pc via Steam?

Steam er en platform og et fællesskab for digital distribution af spil af alle typer, hvilket har været udviklet af Valve Corporation hvor du udover at kunne downloade de spil, du ønsker, vil være i stand til at konfigurere PS4-controlleren eller en hvilken som helst anden, du har, for at få bedre gameplay, når du spiller.

Heldigvis Steam-platformen har allerede et system, der er i stand til automatisk at genkende PS4-controlleren så konfigurering af det vil ikke være et stort problem at begynde at konfigurere din controller og tilpasse den til din pc, følg følgende trin, som vi giver dig nedenfor:

 • Først skal du installere Steam-applikationen på din computer, som du nemt kan finde fra dens officielle side ved at trykke på knappen, der siger "installer Steam" placeret i øverste højre hjørne af siden i et grønt rektangel.
 • Herefter skal du også logge ind med din Steam-konto, hvis du ikke har en, skal du oprette en via den samme platform.
 • Når du har installeret Steam-programmet og oprettet en session, skal du tilslutte din PS4-controller og åbne Steam-applikationen på din computer.
 • Gå til Steam Big Picture-grænseflade i ved at trykke på controller-ikonet i øverste højre hjørne af platformssiden.
 • Åbn derefter afsnittet Steam-indstillinger.
 • På denne side skal du klikke på indstillingen "Kommandoparametre".
 • Derefter vises en fane med forskellige muligheder og felter, der skal udfyldes med den respektive controller, du bruger, du skal vælge indstillingsboksen, der siger "PS4-controllerindstillinger" så Steam-platformen kan genkende den og vise et struktureret billede af kommandoen.
 • Ligeledes vil Steam lade dig gemme den nævnte kommando, så hver gang du logger ind kan den blive det let genkendes så du kan spille stille og roligt på din pc.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up