Hvorfor har min mobiltelefons skærm sorte prikker indeni? - Opløsning

Smartphones er en integreret del af vores liv. Det er en af ​​de mest brugte enheder i nyere tid.

Og gerne? Hvis det bevarer ekstraordinære egenskaber og giver dig mulighed for at gøre alt på rekordtid. Men du har bemærket noget mærkeligt på det seneste ... hvorfor har min mobiltelefons skærm sorte prikker på indersiden ?

Du får al information her! Dette behøver ikke at være katastrofale nyheder. Så forbliv rolig og find ud af i de følgende afsnit, hvad du skal gøre. I sidste ende forsikrer jeg dig om, at du vil være sikker på at kunne løse digsamme eller tag det til en tekniker.

Årsager til, at en smartphone kan fejle

Desværre mobile enheder holder ikke hele livet . Nogle kan holde længere eller kortere, men det kommer helt an på, hvordan du bruger dem. En velholdt telefon kan have en meget lang levetid.

Men hver af delene, der udgør denne ekstraordinære enhed, bliver slidt. Tiden går ikke forgæves, vel? Derfor er det periodisk rådes til at udføre en form for vedligeholdelse .

Et andet aspekt at tage i betragtning, ud over hvor forsigtig en smartphone kan være, vil softwaren fejle. Især i dag, hvor teknologien meget ofte implementerer varianter. Alt dette får telefonen til at gå ned når som helst.

Sorte pletter på skærmen

En af de bedste ting, du kan gøre med din smartphone, er at tage en boblefri skærmbeskytter på. Lad os se det i øjnene, vi har alle vores tid med den reneste, enkleste og mest utrolige akavethed.

I øvrigt, i tider med pandemi er en beskytter forsynet . På grund af tiden bliver mobiltelefonen desinficeret udefra mod bakterier uden at beskadige den. I denne forstand er en skærmbeskytter bestemt og nødvendig.

Grundene

Nu, på trods af alle mulige beskyttelser, bemærkede jeg, at min mobiltelefons skærm har sorte prikker. Fordi? Hvorfor opstår disse pletter trods beskyttelsen og al plejen ?

Der er ikke en lang liste over årsager til denne form for ubehagelige og irriterende situationer… heldigvis. Hvis min mobiltelefons skærm har sorte prikker, er det fordi:

  • En kapsel eller komponent, der indeholder telefonens skærm, er gået i stykker. Kapslerne i dette område indeholde blæk, der forstærker farven på skærmen . Når det er brudt, er det normalt, at sorte eller farvede pletter begynder at dukke op.
  • Skærmen led meget mere fysisk skade end kapslerne. Det er mere almindeligt, end du måske tror, ​​at CPU'er eller stifter i dette område bliver udbrændt. Forårsager, selvfølgelig, udseendet af disse uønskede pletter.

Uanset årsagen, er udseendet af pletter normalt på grund af, at telefonen er hårdt ramt . Desuden, som det ofte er tilfældet kunne have været våd og fugt er roden til hele denne situation.

Hvordan retter jeg pletter på min telefonskærm?

For enhver situation er der en løsning. En måde at kontrollere, om min mobiltelefons skærm har sorte prikker, er at rense den. At gøre dette, du skal bruge destilleret vand og et lommetørklæde .

At fugte lommetørklædet lidt med vand og føre det over skærmen på smartphonen kan få pletten til at forsvinde. Hvis fugt er årsagen, så prøv at køre en hårtørrer over skærmen. I begge tilfælde, husk at holde enheden slukket .

Nu, hvis pletten trods dette ikke forsvinder, så er problemet fysisk. Derfor er den bedste løsning at overlade det til en specialiseret tekniker så hurtigt som muligt. Disse problemer har en tendens til at sprede sig over tid . De kan forårsage problemer, der får dig til at spekulere på, hvorfor vil min mobiltelefons skærm ikke rotere automatisk?

Beslutningen er i dine hænder

En hel oplevelse er traumatisk, ikke? For eksempel når mobilen falder og ikke viser et billede, men heldigvis ved en god tekniker, hvordan man løser dette problem. Tøv ikke, hvis du ikke ved, hvad du skal gøre, tag din telefon til en tekniker !

Indeks
  1. Årsager til, at en smartphone kan fejle
  2. Sorte pletter på skærmen
    1. Grundene
  3. Hvordan retter jeg pletter på min telefonskærm?
  4. Beslutningen er i dine hænder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up