Hvor mange megabyte har mit internet - Mål WIFI-hastighed

I øjeblikket, 6 ud af 10 mennesker i verden har internet , uanset om du er på arbejde eller hjemme, hvorfor det er vigtigt at have maksimal internethastighed, når du surfer. Men spørgsmålet for mange er, hvor hurtigt er internettet? Hvor mange megabyte skal jeg downloade? Derfor vil vi denne gang vise dig hvordan af megabyte mit internet har og hvordan man måler min WIFI-hastighed, plus nogle tips, du ikke bør gå glip af.

Indeks
  1. Sådan måler du hastigheden på min WIFI
  2. Hvad er downloadhastighed, uploadhastighed og latens
  3. Mest populære sider til PC og Android
    1. HURTIG: internethastighedstest
    2. hastighedstest
    3. Speedtest.com
  4. Hvor mange megabyte har mit internet

Sådan måler du hastigheden på min WIFI

Først skal du vide, hvad der er måleenheden for internettet, for dem, der endnu ikke ved det, måles de i megabit pr. (Mbps) . Tidligere var gennemsnittet i kilobits pr. sekund (Kbps) .

Med andre ord er en megabit lig med 1024 kilobits for at lave et eksempel, et 2 megabit internet er 1000 gange hurtigere end et 2 kilobit internet.

I dag kan internettet nemt overstige 10 megabit i sekundet. Mærkeligt nok er det hurtigste internet i verden i Singapore, hvor dets hastighed er 60 megabit i sekundet . Derfor er det tilrådeligt at vælge den bedste Wi-Fi-signalkanal, som har den hurtigste hastighed.

For at måle vores internet skal vi tage højde for nogle faktorer, såsom vores downloadhastighed, vores downloadhastighed og vores latenstid, hvis du ikke ved hvad vi mener, råder vi dig til at fortsætte med at læse.

Hvad er downloadhastighed, uploadhastighed og latens

Selvom det er let at forstå, ved mange mennesker ikke, hvordan man skelner mellem, hvad upload- og downloadhastigheder betyder ud over latens. Download- eller uploadhastighed er tid nødvendigt for at internetdata kan nå vores enhed .

For eksempel, når vi vil downloade en sang, vil den downloadhastighed, vi har, afhænge af downloadtiden.

Upload- eller downloadhastigheden er den modsatte, det vil sige den tid, det tager at sende en fil fra vores enhed, evt vores computer eller smartphone, til internettet . Normalt er vores downloadhastighed normalt lavere end uploadhastigheden.

I tilfælde af latency er det forsinkelsen eller responstiden, som vi har inden for netværket. Det er normalt meget nyttigt at kende vores latenstid, når vi spiller et online spil, eller når vi har brug for et hurtigt svar på internettet, f.eks. den tid det tager at åbne en side .

Latency måles i millisekunder (Frk) , mens vores latenstid er lavere, vil responsen i netværket være hurtigere. Det er vigtigt at bemærke, at latensen vil være højere, hvis WIFI bruges, fordi vi placerer et element mellem internetsignalet og vores enhed.

Mest populære sider til PC og Android

I tilfælde af at være på en computer, kan du få mange sider online uden at skulle downloade og installere noget program, blandt de vigtigste vi har:

HURTIG: internethastighedstest

Denne side er kendt for at være meget enkel, bare gå til dens hjemmeside, Fast.com at være inde på siden vil automatisk starte og vise os hastigheden af ​​vores internetdownload, men det vil ikke vise os downloadhastigheden eller latens.

hastighedstest

Da Speedtest er en af ​​de mest kendte sider, er den mere kompleks og viser os vores forretning vores server hastigheden af download, den downloadhastighed, latency, blandt andre mindre vigtige ting.

Speedtest.com

Hastighedstesten er en mindre kendt side, men med mange fordele, da den giver os information om vores internet, som andre sider ikke gør, som f.eks. IPv4, IPv6, DSC server, blandt andre.

Hvor mange megabyte har mit internet

Glem ikke, at Internetforsinkelse afhænger af vores forbindelse , uanset om det er Wi-Fi eller kabel. For at starte skal vi åbne vores internetbrowser og gå ind på en af ​​de tidligere besøgte sider.

Så skal vi klikke på start og vente på, at den viser os resultaterne, til sidst vil den vise os vores data i henhold til siden, og det er det ! Så hvis du på noget tidspunkt ikke ved, hvorfor din internetforbindelse er så langsom, er det tid for dig at bruge disse speedometerværktøjer.

Vi håber, at denne artikel var nyttig for dig. Vi vil dog gerne vide, tror du, der er en bedre side til at måle internethastigheden? Efterlad din mening i kommentarerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up