Hvordan laver man et videoopkald fra Android eller iPhone? - Bedste gratis apps

Vi husker i filmene fra 60'erne, 70'erne, 80'erne, hvor science fiction-film viste os elektronisk udstyr, som vi kunne bruge videoopkald.

Og vi har altid troet, at det var noget umuligt, men nu er det meget nemt at gøre på din mobile enhed. I den følgende artikel vil vi du at vise hvordan laver man et videoopkald fra android eller iphone? Bedste gratis apps.

For at gøre det nemmere for dig, kan du i dag finde en lang række gratis applikationer, som giver os mulighed for at interagere med vores kontakter gennem videoopkald. Og det er så enkelt som at have en smartphone, download app og at have en internetforbindelse, så enkelt er det.

Disse apps er tilgængelige for begge enheder, der fungerer med det Operativsystemer Android, såvel som for dem, der arbejder med iOS. Men der er også nogle, så du kan foretage videoopkald på pc'en. I en tidligere artikel kunne vi vise dig, hvordan du laver videoopkald på Instagram fra pc eller mobil på en meget enkel måde. jeg

Indeks
  1. Hvordan laver man et videoopkald fra Android eller iPhone?
  2. Mere app til at foretage videoopkald fra Android eller iPhone

Hvordan laver man et videoopkald fra Android eller iPhone?

Det viser sig, at ved at bruge dette værktøj var mange mennesker, der migrerede til andre lande, i stand til at se deres kære og være permanent forbundet. Det har også vist sig at være et meget nyttigt værktøj for dem, der skal arbejde fra fjerntliggende steder og har brug for periodisk at mødes med deres arbejdsgruppe.

Det skal huskes, at det mest brugte værktøj til at foretage videoopkald var Skype, men lidt efter lidt dukkede nye op. Disse tilbyder forskellige funktioner og muligheder, som kan tilpasses den enkelte brugers interesser og behov. Dernæst skal vi vise dig, hvilken app der er den bedste til at foretage videoopkald, og hvordan du foretager dem fra Android eller iPhone.

Uanset hvilken enhed du har eller hvilket operativsystem du bruger, vil dette værktøj fungere det samme for dig og kan kun ændres ved den måde, du downloader og installerer applikationen på din mobil. Det første værktøj, som vi vil navngive dig, er WhatsApp, det er et af de mest populære, og måden at foretage videoopkald på er meget enkel og også gratis.

En anden af ​​de mest brugte applikationer på Android eller iPhone er Facebook besked r og det er måske den mest brugte måde i verden at foretage videoopkald på. Fordi alle har denne app på deres telefon, er den gratis og meget nem at bruge. Bare åbn chatten for den person, du vil chatte med, og tryk på videoknappen.

Mere app til at foretage videoopkald fra Android eller iPhone

Nu tilbyder vi dig et andet forslag, men det er kun tilgængeligt til iOS-systemer, og det er den bedste applikation, som Apple har til at foretage videoopkald Facetime . Denne applikation kommer allerede indbygget i værktøjerne til iPhone-enheder. Det er så nemt at bruge, at du fra startskærmen kan foretage videoopkaldet, men kun med kompatible iOS-enheder.

Lad os nu tale om Zoom , det er en ideel applikation til din virksomhed eller virksomhed, fordi den er meget udbredt i ledelsesverdenen. Med denne applikation kan du foretage videoopkald med en gruppe på 100 personer. Du kan også dele mapper, Dropbox-filer, sende lyd og beskeder i grupper eller individuelt, og det kan være kompatibelt til Android og iOS.

Nu er det så turen Google Duo , uden tvivl ønsker Google at være til stede på alle områder og ønsker ikke at stå tilbage. Det betragtes som Facetime af Android-enheder, men du kan også bruge det på iPhone-enheder.

En af dens vigtigste og slående funktioner er Bank bank som giver dig mulighed for at se den, der ringer op, før du besvarer opkaldet.

Og der er endnu flere applikationer, som vi kunne beskrive, men i denne korte artikel kunne vi ikke tale om dem alle. Men det er bevist, at dets brug har spredt sig over hele planeten, da det har mange egenskaber, der gør det acceptabelt for brugerne.

Og på denne måde kom vi til slutningen af ​​endnu en tutorial, og det var vi i stand til lær hvordan du foretager et videoopkald fra Android eller iPhone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up