Hvordan scanner jeg en QR-kode fra min Android- eller iPhone-mobiltelefon?

I dag vil vi se hvordan man scanner en qr-kode fra min Android- eller iphone-mobiltelefon . QR-koder kan gøre mange ting nemmere for os. Uden at gå videre bruger vi dem endda til at få adgang til WhatsApp Web når som helst.

Det QR-koder bliver mere og mere populær med tiden. Vi kan ikke benægte den enorme trøst, som disse kan give os. Derfor er det vigtigt, at vi ved, hvordan man spiller dem fra Android eller iPhone.

Vi vil derfor se i dette tutorial detaljeret hvordan man scanner nogen hvad QR kode uanset hvilket operativsystem du har på din mobile enhed.

Den første ting at gøre er at kontrollere, om din enhed understøtter QR-kodescanning. Det er de fleste telefoner i dag. Men hvis din mobil er flere år gammel, er det bedre at tjekke den.

Hvis du vil, kan du tjekke det direkte med WhatsApp Web og derefter indtaste WhatsApp fra din mobil. I øverste højre hjørne af skærmen kan du se tre prikker, klik på dem og du vil se en menu, hvor du skal klikke på » whatsapp web “.

Ret derefter kameraet mod QR-koden, der vises på webstedet, hvor vi kom ind tidligere, og det er det. Hvis det virker, understøtter din enhed QR-kodescanning.

Indeks
 1. Sådan scanner du QR-kode på Android
 2. Sådan scanner du QR-kode på iPhone

Sådan scanner du QR-kode på Android

 • Vi skal først downloade Google Assistant-appen fra Play Butik, hvis du ikke har downloadet den.
 • Når den er åbnet, skal vi klikke på ikonet, der vises i midten i venstre side.
 • Hvis det er første gang, vi bruger det, vil det bede os om visse tilladelser, du skal acceptere for at kunne bruge assistenten.
 • Fokuser nu på QR-koden, der ønsker at læse og tryk på forstørrelsesglasikonet i bunden.
 • Et pop op-vindue vises med resultaterne.

Hvis du vil læse artikler, kan du flytte de nederste ikoner til højre og vælge den i form af en » Kurv “. Du kan også bruge den til at fokusere på forskellige retter, hvis du ikke genkender dem eller ikke ved, hvordan de kaldes til at søge i Google.

Ikonerne i venstre side af assistenten er også yderst nyttige, som vi kan bruge dem til oversætte tekst blot ved at pege den med kameraet eller for at kopiere afsnit , etc. Så det er ekstremt nyttigt.

Sådan scanner du QR-kode på iPhone

 • I tilfældet med iPhone, disse bringer indbygget evnen til at læse QR-koder . Så du skal åbne dit mobilkamera direkte.
 • For dem, der har iOS 12 eller højere, fra kontrolpanelet har de en QR-kodelæser.
 • Nu er det, du skal gøre ret kameraet mod QR-koden . Sørg for, at den er fri og ikke for langt fra enheden.
 • Det er klart, at aktiviteten ikke starter automatisk. En lille notifikation vises i den øverste bjælke på skærmen, hvor den vil vise dig en lille information vedrørende den nævnte QR-kode og muligheden for at åbne den, hvis du ønsker det.
 • Dette er af sikkerhedsmæssige årsager. Så hvis du er sikker på, at det er en god idé at åbne denne kode, kan du klikke på notifikationen.

Som du kan se på iOS og Android er det ekstremt nemt at læse en QR-kode . I tilfælde af Assistent kan den endda bruges til flere meget nyttige ting.

Ligeledes, hvis du er i tvivl om det, kan du efterlade det i kommentarerne, som du finder lidt længere nede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up