Hvordan kan jeg finde ud af mit telefonnummer på Android eller iPhone uden saldo - Hurtigt og nemt

Det viser sig, at vi ofte køber en smartphone, og meget sjældent tyr til at læse brugsanvisningen. Og det sker, at vi skal kende vores eget telefonnummer, og vi har glemt det, og vi søger som gale på mobilen og kan ikke finde det.

Hvis denne situation har bragt dig langt ude, anbefaler vi, at du læser Hvordan kan jeg kende mit telefonnummer på Android eller iPhone uden saldo? Hurtigt og nemt.

Tro det eller ej, dette er noget, der normalt sker meget ofte, især hvis du har skiftet chip og fordi det er et nyt nummer, kan du ikke huske det eller bare tabte, hvor du skrev det ned. Men det er noget, der ikke burde holde dig vågen om natten længere, fordi vores telefoner gemmer ejerens telefonnummer i deres system.

I øjeblikket, iPhone og Android-enheder kan have ligheder i placeringen af ​​visse funktioner. Eller for at bruge applikationer, i en tidligere tutorial var vi i stand til at vise dig de bedste musikafspillere med equalizer og visuelle effekter.

Indeks
  1. Hvordan kan jeg kende mit telefonnummer på Android eller iPhone uden balance
  2. Hvordan kan jeg kende mit telefonnummer på iPhone uden balance

Hvordan kan jeg kende mit telefonnummer på Android eller iPhone uden balance

Det er vigtigt, at du lærer dette trick meget godt, som vi vil lære dig i den næste artikel, så du ikke genoplever denne frygtelige oplevelse. Så du kan kender dit telefonnummer på Android eller iPhone uden saldo . Vi vil vise dig to metoder for hvert operativsystem, så du kan løse dette problem for evigt.

Vi starter med at vise dig, hvad du skal gøre, hvis du i dit tilfælde har en telefon med et Android-operativsystem. Dette simpelthen fordi det er det mest udbredte i verden. Husk, at der er mange mærker og modeller, der bruger Android som deres styresystem, så det kan variere lidt, hvordan man finder nummeret.

Den første metode, du vil bruge til at finde ud af mit gratis telefonnummer, er at søge i Kontakter-appen. Gå til startskærmen og vælg denne mulighed, så når du er i telefonbogen vil du se øverst på skærmen i henhold til Yo eller Me sprog og dit telefonnummer skulle vises der, hvor nemt, du gør det ikke tænke.

Den anden metode, som vi vil vise dig, så det du kan finde dit ubetalte telefonnummer er den universelle metode. Dette består af at få adgang til startskærmen på din mobil og vælge indstillingen Indstillinger. Når du er i dette vindue, vil du rulle til slutningen, og du vil finde indstillingen Om enhed.

Her leder du efter statusindstillingen, denne vil vise dig alle informationer vedrørende SIM-kort, IP-adresse og IMEI. Her skal du finde dit telefonnummer, hvis ikke, klik på SIM-kortstatusindstillingen. Og her finder du en mulighed Mit telefonnummer og dermed får du det du søgte.

Hvordan kan jeg kende mit telefonnummer på iPhone uden balance

Hvis du derimod er en af ​​brugerne af det prestigefyldte Apple-mærke, og du bruger en enhed, der fungerer med iOS-operativsystemet. Vi vil fortælle dig, at der også er to metoder til kender dit ubetalte telefonnummer . I den første vil du gå til startskærmen, hvor alle applikationerne er.

Når du er der, vil du gå til bunden af ​​skærmen, og du vil vælge Kontakter, når du åbner denne applikation, er det første nummer, der dukker op, dit mobilnummer. Denne metode minder meget om den, vi bruger med Android-telefoner. Vi går nu videre til den anden metode, du vil gå til mobilindstillinger .

Når du er inde skal du gå ned til de sidste muligheder og vælge Telefon og her finder du et afsnit med informationen Mit nummer . Ved at angive hvad mobilnummeret er og på denne måde har du løst dit problem og gennem denne artikel, du lærte, hvordan jeg kan finde mit telefonnummer på Android eller iphone uden balance.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up