Sådan fjerner eller fjerner du Nano Hi Tech væske fra enhver berøringsskærm - trin for trin

Under' købe en ny mobilenhed , en tablet, en bærbar computer eller endda en skærm, en irriterende angst krydser altid vores sind, hvad nu hvis den falder og skærmen går i stykker? Det er ret almindeligt at være bange for, at noget så værdifuldt og endelig opnået med indsats på et øjeblik vil blive ødelagt.

Men for at det ikke skal ske, er der ret interessant tilbehør . De mest almindelige for mobile enheder er covers eller etuier, disse er betydeligt billige og beskytter den pågældende terminal betydeligt. De er normalt de mest almindelige, når du køber en ny telefon.

Men det findes en anden ret nyttig og vigtig enhed eller tilbehør , skærmbeskyttere. Over tid har disse udviklet sig på ganske interessante måder. I starten, da denne artikel først udkom, var skærmbeskyttere lavet af plastik, de var ikke helt sikre og irriterende at sætte på telefonen.

Senere, over tid, ankom meget stærkere, men dyre beskyttere. Disse var lavet af et materiale, der ligner glas meget de er betydeligt stærke til det punkt, at selv i dag bruges dette tilbehør stadig på grund af den sikkerhed, det giver, når det føjes til en mobil.

Men med tiden er der dukket meget mere innovative og interessante muligheder op på markedet. En af dem er materialet kendt som Nano Hi Tech Liquid . Dernæst vil vi fortælle dig alt om denne nysgerrige skærmbeskytter, og hvordan den kan placeres på en mobilenhed. Bliv og find ud af detaljerne.

Hvad er Nano Hi Tech Liquid, og hvad bruges det til?

Også kendt som flydende krystal. Dette er en obligatorisk flydende belægningsmateriale som giver et meget sikkert og holdbart nano-beskyttende lag, som kan give evnen til at beskytte den overflade, det påføres. Overflader såsom telefon- eller tabletskærme.

For at implementere Nano Hi Tech-væsken på skærmen på vores respektive mobile enhed eller tablet, vi bliver nødt til at følge en række ret vigtige skridt at dække overfladen med total succes. Dernæst vil vi fortælle dig de vigtigste punkter for at kunne udføre denne procedure.

Vores første skridt vil være at rense skærmen på vores enhed for at undgå at have en form for snavs eller ridse berøringsskærmen. Når vi er færdige vil fortsætte med den ensartede ansøgning Nano Hi Tech væske på skærmen på vores enhed med en speciel rengøringsklud.

Efter 10 minutter gnides det blidt igen med mikrofiberkluden for at opnå et perfekt resultat (det er vigtigt at påpege, at nævnte klud er speciel til denne proces og ikke kan påføres med hvem som helst). Til sidst lader vi det tørre i 30 minutter for at kunne bruge enheden. Vi venter 10 timer på, at resultatet er færdigt.

Hvordan fjerner eller fjerner jeg Nano Hi-Tech væske fra enhver berøringsskærm?

Da det er et helt andet materiale end en skærmbeskytter af glas eller plast, processen til at fjerne nævnte materiale fra overfladen af skærmen på vores enhed er helt anderledes. Bliv og find ud af, hvordan du fjerner Nano Hi-Tech væske uden problemer eller besvær fra vores terminal.

Vores første skridt vil være at få forsyningerne , et lille stykke stof eller mikrofiberklud og en lille flaske sprit. Faktum er, at vi bliver nødt til at anvende isopropylalkohol langs skærmen på vores enhed og derefter gnide det forsigtigt med den respektive klud eller et stykke mikrofiberklud.

Det er vigtigt at huske på, at på trods af at isopropylalkohol ikke skader terminalen, er det tilrådeligt at sluk for enheden, når vi påfører denne væske . Det er uden tvivl en af ​​de bedste til at kunne fjerne Nano Hi-Tech.

For at udføre processen bliver vi nødt til at gnide kluden med alkohol rundt om skærmen mindst 10 gange i træk det er en langsom, men fuldstændig sikker procedure.

Indeks
  1. Hvad er Nano Hi Tech Liquid, og hvad bruges det til?
  2. Hvordan fjerner eller fjerner jeg Nano Hi-Tech væske fra enhver berøringsskærm?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up