Hvordan downloader jeg gratis bøger, der er downloadet fra min pc til Google Play Bøger fra Android?

Google er en dynamisk virksomhed, der gør det nemt at multitaske. I dette tilfælde har du aktiveret muligheden for at uploade bøger downloadet fra min pc til Google Play Bøger fra Android.

Selvom Google Play nogle gange forveksles med en simpel butik, er det virkelig på samme tid en indholdsbutik af alle typer: musik, film og bøger .

Det er et andet af de bedste produkter, værktøjer og tjenester, der tilbydes af Google, og er praktisk talt inden for enhver brugers rækkevidde.

I begyndelsen af ​​dets lancering blev mange lande privatiseret i dets brug, og samtidig var det begrænset til at hjælpe med salg eller promovering af bøger af andre forfattere.

For sin seneste opdatering har den udvidet sin kapacitet til at tillade læsning af disse dokumenter i PDF-format eller ePub-filer med HTML og XML fundet i " Mine filer ".

Aktiver mulighed for filoverførsel

Siden starten har Google Play Bøger kun fungeret som en kvalificeret læser for enhver bog, der er købt i Android Play Butik.

Men de begyndte at være opmærksomme på brugeranmodninger om at følge Google Play Musik-trinene for at tillade indlæsning og brug af de filer, der var inde i enhedens lager.

Hvis personen har det dokument, de vil læse på deres computer, der er to nemme måder at muliggøre overførsel af information på til denne app.

Overfør indhold fra computer til enhedslagring

Denne procedure er ukompliceret, da ingen bruger nogensinde har overført mindst én fil til en af ​​deres mobiler.

Start med at tilslutte enhedens USB-kabel til din computers foretrukne port, så du kun behøver at kopiere dokumentet fra din computer.

Kun menufilerne på din enheds skærm vises, vælg den ønskede mappe og tryk på » P VILDLED for at fuldføre overførslen.

Overfør bøger downloadet fra pc til Google Play Bøger fra Android

Når du opdager PDF-fil du vil have adgang til denne applikation, skal du vedhæfte den til en e-mail, som du skal åbne via Gmail fra din Android.

Når du klikker på dokumentet, indeholder et spørgsmål sætningen " Med hvilket program vil du åbne det? ", hvor du vil vælge afsnittet" S ubir til Google Play Bøger "for at gøre det muligt for det at blive vist og afspille i appen.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg vil downloade en fil i EPUB-format?

Google Play Bøger giver dig mulighed for at downloade tusind PDF- og EPUB-dokumenter på din konto . Hvis du har et stort repertoire af e-bøger i sidstnævnte format, kan du anvende konverteringen til PDF-format eller downloade dem via Play Bøgers webportal.

Hvis du vælger den anden mulighed, er upload af bøger downloadet fra din pc til Google Play Bøger stadig en ret hurtig og nem proces.

Adgang til webversionen af Google Play Bøger, du kommer igennem Play Store-appen, så du kan gennemse url.

Når sidens indhold er indlæst, finder du i venstre menu under » M er bøger » hvor alle de bøger, du har købt eller downloadet via Android, er installeret i gitter.

Øverst til højre på skærmen finder du knappen » Download filer “, hvor du vil vælge de EPUB-filer, som du har i dine dokumenter eller på din Drive-konto.

Direkte relateret til hastigheden på din forbindelse, overførslen af ​​dine e-bøger i EPUB- og PDF-format til Google Play Bøger vil blive gennemført .

Fra enhver enhed ved at klikke på " Mit bibliotek du vil finde dokumenterne til at læse på enhver af dine Android-enheder.

Indeks
  1. Aktiver mulighed for filoverførsel
    1. Overfør indhold fra computer til enhedslagring
    2. Overfør bøger downloadet fra pc til Google Play Bøger fra Android
  2. Hvad skal jeg gøre, hvis jeg vil downloade en fil i EPUB-format?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up