Hvordan forhindrer man internetforbindelsen i at afbryde forbindelsen hele tiden?

Årsagerne, der kan forårsage, at vores internetforbindelse til enhver tid bliver afbrudt, er meget forskellige. Enten fordi du downloader en film, en serie eller et spil. Men dette problem kan skabe meget stress, derfor vil vi i næste artikel du at vise hvordan undgår man at afbryde internetforbindelsen hele tiden?

Men generelt sker det ofte, når vi forsøger at downloade film eller se dem online med streamingtjenesten. Og helt sikkert er vi forbundet med et trådløst netværk eller WiFi, da det kan skyldes en mætning af forbindelsen. Og i denne tutorial vil vi forklare, hvad du skal gøre for at undgå konstant at afbryde internetforbindelsen.

Du skal selvfølgelig først tjekke, at din fiberforbindelse har ingen fysiske problemer. Det betyder, at der ikke er dårlig forbindelse i linjefordelerne, eller at teleserveren ikke har problemer ved tilslutningen. Hvis alt dette er korrekt, skal du kontrollere, at du ikke har nogen problemer med WiFi eller routeren.

Indeks
  1. Hvordan forhindrer man internetforbindelsen i at afbryde forbindelsen hele tiden?
  2. Hvad skal du gøre for at forhindre din internetforbindelse i at blive afbrudt

Hvordan forhindrer man internetforbindelsen i at afbryde forbindelsen hele tiden?

Vi har allerede talt i andre indlæg om de mulige årsager til, at min internetforbindelse bliver langsommere på grund af programmer, som vi frygter er installeret. Men total afbrydelse kan blive et meget alvorligt problem og i de fleste tilfælde en reel gene. Det er grunden til, at undersøgelse af forbindelserne og de enheder, der vil være ansvarlige for at levere tjenesten, bør være en prioritet.

Men hvis denne fejl kun og udelukkende opstår, når du downloader eller vil se en film eller video, bør du vide nogle ting. For det første, at forbindelser har en grænse, for at bruge en båndbredde. Vær også opmærksom på, at din router har begrænset kapacitet til et vist antal enheder, der kan tilsluttes på samme tid.

Vi fortæller dig dette, fordi det er variabler, du skal overveje, når du drager dine konklusioner og bestemmer hvorfor. internetforbindelse er afbrudt fra tid til anden. Vi skal også tage højde for, at hvis vi downloader eller afspiller en film i 4K, og der også er andre enheder tilsluttet og browser, er det helt normalt, at forbindelsen mistes.

Hvad skal du gøre for at forhindre din internetforbindelse i at blive afbrudt

Dernæst vil vi give dig nogle indikationer, der vil hjælpe dig til forhindre internetforbindelsen i at blive afbrudt til enhver tid . Men kig først godt efter, om signalstyrkemåleren fortæller dig, om den er fuld, halvvejs eller på det laveste niveau. Dette vil give dig en idé om, hvorvidt problemet er med signalet og ikke dine enheder.

Hvis signalet er godt, bør du prøve at lave en signalopsætning, men først, hvis du er på din pc, skal du køre Windows netværksdiagnostik. Det er meget sandsynligt, at du har problemer med dns server og han svarer ikke. I dette tilfælde ligger problemet i, at virksomheden leverer teletjenesten til dig.

Men alligevel kan du løse det selv, du skal gøre følgende, gå til netværksadministrator, vælg nu netværksegenskaber. Og du skal ændre Internet Protocol version 4 og i DNS-adresser skal du skrive 8.8.8.8. Og 8.8.4.4. Disse ejes af Google, og så skal du klikke på Ok, dette løser dit problem.

En anden ting, du kan gøre, hvis du opretter forbindelse via WiFi, er at flytte tættere på routeren. Og tjek så, om forbindelsen bliver ved med at miste, ellers betyder det, at du skal udvide WiFi-dækningen. Til dette kan du købe en WiFi-repeater i butikken, denne enhed vil forlænge signalet, den indsamler fra routerens WiFi.

Dermed slutter denne pædagogiske vejledning, der forsøger at løse et problem, der normalt opstår med en vis hyppighed og mere, når der er høj datatrafik og flere enheder tilsluttet. Ogdet er såvel som du lærte nemt hvordan man forhindrer internetforbindelsen i konstant at afbrydes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up