Sådan styrer du min pc fra Android eller iOS gratis

Gratis kontrol med min pc fra Android eller iOS kan give mange fordele, da det giver os mulighed for at få fjernadgang til vores computer ; dermed medbringe dokumenter, filer eller billeder, når du ikke er på arbejde eller hjemme. Det kan også gøres i omvendt tilstand, ved at styre din mobil fra en pc.

Der har dog i de senere år været stor efterspørgsel på brugen af ​​mobiltelefoner til hyppige opgaver som filhåndtering, læsning af e-mails og forberedelse af banktransaktioner. Af denne grund, fjerntilslut computeren fra mobilen kan være meget nyttigt.

Find ud af, hvordan du styrer din pc fra Android eller iOS gratis i nogle få trin. Nu, hvis du ikke har en internetforbindelse vil du måske vide, hvordan du styrer din pc med din mobil uden internetforbindelse.

Indeks
  1. Trin til at styre min pc fra Android eller iOS på Windows
  2. Team Viewer-app
  3. Trin til download af TeamViewer
  4. Styr min pc fra Android eller iOS

Trin til at styre min pc fra Android eller iOS på Windows

Fjernbetjeningen er deaktiveret for grunde til sikkerhed og du bliver nødt til at aktivere den for at styre din pc fra din telefon. For at gøre dette, hvis du har Windows lavere end 10, kan du aktivere det ved at åbne indstillingerne i systemafsnittet; Klik på fanen Fjernadgang, og vælg at tillade fjernforbindelser.

Hvis du har Windows 10 kan du gå til konfigurationen, i afsnittet, der angiver systemet, skal du klikke på; så til venstre vises flere muligheder, vælg fanen, der siger fjernskrivebord; der kører du markøren for aktivere fjernbetjening på din pc.

BEMÆRK: Efter aktivering af fjernskrivebord skal du sørge for, at mulighed for autentificering kl netværksniveau er aktivt for sikkerheden.

Team Viewer-app

For at fjernstyre din computer skal du downloade et program. I dette tilfælde giver TeamViewer fjernbetjening, som om du brugte din computer førstehånds; giver dig mulighed for at udveksle oplysninger mellem din computer og din mobil. TeamViewer, i modsætning til andre apps, fungerer med ethvert operativsystem.

Trin til download af TeamViewer

Først kan du downloade programmet gratis på dette link. Du starter programmet ved at dobbeltklikke på det, når det er downloadet; Dette program behøver du ikke installere det. Men hvis du vil installere det, fordi du vil bruge det mange gange, kan du gøre det ved at vælge installationsindstillingen.

Ellers skal du vælge Bare Start. I afsnittet nedenfor spørg, hvordan TeamViewer vil blive brugt, vælg at den ikke er beregnet til kommerciel brug, du vil derfor ikke blive opkrævet; Du giver Accepter og starter.

Så kommer der en dialogboks frem, hvor de vil spørge dig, om du vil tillade dette applikation til at foretage ændringer på pc'en , klik på Ja. Så åbner den applikationen, og den vil fremkomme med ID og adgangskode, som du vil bruge i iOS eller Android, så den forbinder til computeren; Du kan også logge ind fra en anden computer, eller de kan styre dig fra en anden telefon.

I tilfælde af at du ønsker at styre en computer, sætter du i det samme program i højre side det tilhørende ID og password. Adgangskoden og ID'et, som programmet gav dig, skal du pas på, hvem du giver det til så der ikke er informationslæk.

Styr min pc fra Android eller iOS

I tilfælde af Android , trinene er: gå til Google Play, søg efter TeamViewer, tryk på installer og accepter. Nu åbner du appen, og den vil give dig en tutorial om, hvordan programmet fungerer ; så giver du det og afslutter.

Skriv endelig ID, der er på computeren i programmet og klik på fjernbetjening; Der vises en dialogboks, der beder om adgangskoden, som ville være den, du finder i computerprogrammet, tryk på Accepter. Vælg derefter fortsæt, og du er færdig.

På denne måde kan vi styre vores computer fra vores mobil . Det kan styres, som om du brugte computerens markør, på denne måde kan du konfigurere og få adgang til forskellige applikationer på vores computer.

Afslutningsvis, styr din pc fra Android eller iOS tilbyder en masse nytte, fordi det forbedrer overførslen af ​​dokumenter og filer; som du ikke kan klare fra din mobil alene. Teknologien udvikler sig altid, og Google genoptager kapløbet om innovation, og derfor har de skabt google home, endnu et alternativ til at styre din pc fra din mobil.

Det er grunden til, at adgang til computeren for at observere en skrift eller en fil vil generere mange fordele, både i dit arbejde og i enhver anden facet af dit daglige liv. Nu kan du nyde at bruge denne teknologi på din mobile enhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up