Hvordan vandmærker jeg mine billeder fra min Android- eller iPhone-mobiltelefon?

Et af hovedproblemerne ved at have en offentlige sociale netværk er, at alle kan downloade dine billeder eller designs og poste dem på deres profil, som om det var deres eget eller uden at give dig kredit, det er her det er nødvendigt at bruge en vandmærke.

Indeks
 1. Hvad er et vandmærke?
 2. Hvorfor bruge et vandmærke?
 3. De bedste apps til at placere et vandmærke fra din iPhone og Android-mobiltelefon
  1. Tilføj gratis vandmærke
  2. Fotomærker
  3. iWatermarkGratis
  4. Vandmærke X
  5. Salt

Hvad er et vandmærke?

Vandmærker tillader en fotograf, virksomhed eller kunstner i almindelighed gøre en sondring på billedet, så vi ved, hvem der er forfatteren. Du kan placere det på billedet med bogstaver eller med en form for logo.

Normalt er de mindst muligt invasive, det logiske er, at det skal ses, men ikke at skade det originale foto eller design.

Hvorfor bruge et vandmærke?

Bortset fra den ovenfor nævnte årsag til, at en anden sender dit indhold uden at give dig kredit eller uden din tilladelse, har vandmærkning andre formål.

For Community Managers og for alle, der arbejder på sociale medier, er vandmærker meget effektive til at promovere mærker eller websteder, fordi når de ser logoet, går folk til det websted, de kom fra. Du kan endda sætte et vandmærke på videoerne.

De bedste apps til at placere et vandmærke fra din iPhone og Android-mobiltelefon

Da det kan være kedeligt at skulle overføre billederne til computeren for at kunne placere vandmærket, efterlader vi dig her en liste over de bedste applikationer til at kunne vandmærke dine billeder fra din Android- eller iOS-enhed.

Tilføj gratis vandmærke

Det handler om en anvendelse af vandmærke ledig til Android-enheder, som giver dig mulighed for at konfigurere forskellige skrifttyper, vippevinkler og detaljeniveauer, også tilføje vandmærkede GPS-tags.

Desværre er denne app ikke designet til at fungere med billeder i høj opløsning, og du kan kun gemme billeder op til 800xp på den længste side.

Fotomærker

Det er en app til det hårde hvidevarer iPhone betalt, hvilket er med til at beskytte og promovere dine billeder. Det er meget nemt at bruge, da dets grænseflade er ret simpelt, det giver dig mulighed for at tilføje både tekster og logoer. Selvfølgelig er der mulighed for at rotere, placere, skalere ned og justere overførslen af ​​dit vandmærke.

PhotoMarks giver mulighed for at gemme dine mærker som profiler og bruge dem i en anden session uden at skulle genskabe dem. Det tilbyder også en desktop version til pc hvis du også vil have den til en computer.

iWatermarkGratis

En ret omfattende app, når det kommer til at tilføje vandmærker, den er gratis og tilgængelig for iPhone og Android, den har også en pc-version.

iWatermarkGratis skiller sig ud fra andre apps ved, at den har over 77 typer skrifttyper og giver dig mulighed for at tilføje QR-koder til billeder.

Vandmærke X

Det er en gratis applikation til iOS-enheder, som gør det nemt at placere et vandmærke på dine billeder takket være dens meget enkle grænseflade, indeholder den også mange professionelt designede regneark, du kan vælge som dit vandmærke.

Du kan bruge en copyright-meddelelse, Mærke, din signatur eller moderne elementer såsom placering eller hashtag. Når du har valgt vandmærketypen, er du fri til at justere den på flere måder.

Salt

Det er en anvendelse af vandmærke af helt gratis billeder til Android- og iOS-enheder , selvom den har en betalt version, der indeholder Premium-indstillinger. Dens grænseflade er ret enkel, så den er meget nem at bruge.

Det har en bred vifte af logoer og skrifttyper, som du kan tilføje til dine billeder. Salt-appen tilbyder også enkle fotobeskæringsværktøjer til at ændre størrelsen på billedet, hvis du ønsker det.

Som vi har set, er det meget enkelt at placere et vandmærke. Lad aldrig en anden udgive dit arbejde uden at tage æren for det.

Alle ovennævnte apps er tilgængelige i App Store og Play Store.

Hvis du leder efter andre programmer til at vandmærke dine billeder, kan følgende artikler muligvis interessere dig: Hvordan tilføjer man vandmærke til billeder eller billeder i Corel Photo Paint? På den anden side, hvis du vil sætte et copyright-vandmærke på et billede i Phtoshop CC, er denne artikel for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up