Hvordan gemmer man Hyperlapse-videoer på Android- eller IPhone-mobiltelefoner?

Vil du være den første til at skabe vidunderlige ting, dele din kreativitet med hele verden? Nå, velkommen til Valhalla. Lær, hvordan du optager Hyperlapse-videoer på Android- eller iPhone-mobiltelefoner, som er et alternativ til at optage Twitter-videoer fra Android-mobiltelefoner.

Fordi for Millennials er visning og deling nøglen til at skabe varige og meningsfulde relationer, en globaliseret verden fortjener tutorials, globaliserede. Det anses ikke for at være det bedste program til at optage videoer med webcam på Windows, det egner sig til sit formål.

Indeks
  1. Hvad er Hyperlapse?
  2. De bedste apps til at oprette Hyperlapse
  3. To af de bedste i branchen

Hvad er Hyperlapse?

Enkel og enkel forklaring: en Hyperlapse er en fotografisk teknik , som kommer fra Time Lapse området. I denne kameraposition kan du skifte mellem billeder eller billeder for at skabe en kontinuerlig bevægelse af billeder.

Den endelige effekt af en Hyperlapse er ligesom en time-lapse-video (mange mennesker foretrækker at optage den i kørende biler).

Et af de vigtigste kendetegn ved hyperlaps er en anstændig billedstabilisering. I sig selv er det en digital billedstabilisering, der reducerer bevægelsen af ​​dit mobilkamera, med software. For mere effektivt at optage Hyperlapse-videoer på Android- eller iPhone-mobiltelefoner.

Mere teknisk set tager softwaren information fra mobiltelefonens gyroskop og tilføjer den til kameraterminalen. Dette hjælper med stabilisering ved at skabe bedre billeder og videoer, men dette system er i øjeblikket kun tilgængeligt på iOS til Instagram-appen.

Igen i tilfældet med Instagram (en pioner inden for brugen af ​​Hyperlapse), tillader dette video går hurtigere dette giver os mulighed for at øge hastigheden fra 2x til 12x, hvilket skaber følelsen af ​​et hurtigt kamera.

De bedste apps til at oprette Hyperlapse

Med forklaringen af, hvad Hyperlapse er af vejen, delvist baseret på instagram og dets nye integrationer, er det tid til at tale generelt om, hvordan vi kan optage Hyperlapse-videoer på Android- eller iPhone-mobiltelefoner.

Og hvad er bedre end at nævne de bedste applikationer i dag til Android og iOS, der giver os mulighed for at udforske vores kreativitet og endda optage videoer med en mobiltelefon for at uploade dem til YouTube.

Åbningsdebut er Framelapse tilgængelig for android og nem at bruge, du skal bare downloade og installere den. Med en af ​​de bedste klassifikationer i butikken, og den er en af ​​de mest intuitive på markedet med masser af plads til tilpasning.

Med den kan du gøre følgende: Vælg videoens hastighed, bestemme dens samlede varighed og vælg varigheden af ​​intervallerne mellem et billede og et andet, samt at være i stand til at låse og kontrollere hvidbalancen.

For det andet har vi Hyperlapse, appen iOS som indeholder funktioner lige så interessante som den forrige i denne top.

Som for eksempel: det faktum, at den har en billedstabilisator, som er af så god kvalitet, at den giver en nærmest filmisk effekt, at du kan vælge hastigheden på videoen, som du ønsker, og at du selvfølgelig kan dele den med det samme på Instagram .

To af de bedste i branchen

Med to af de bedste allerede nævnt, er det tilstrækkeligt at fremhæve to, der også har fortjent deres plads.

  • Time Lapse kamera ville være den første, med en god mening om brugerne og mange downloads, er det ikke overraskende, at det er her. Det har mulighederne for at manipulere: filtre, opløsning, intervallet mellem optagelser, og frem for alt opretter det kun videoer fra fotos, som om det var Stop Motion.
  • glip af det er den anden og sidste, det vigtigste giver os mulighed for at optage Hyperlapse-videoer på Android- eller iPhone-mobiltelefoner, det er en af ​​dem, der giver dig den største fleksibilitet til at oprette dine videoer, den har muligheder såsom tilføjelse af musik, styring af hvidbalancen og antallet af billeder i sekundet, samt selvfølgelig tælle Stop Motion.

Alle disse muligheder giver os mange ting, og i sidste ende booster kreativiteten hos den, der bruger dem, for mange flere videoer og billeder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up