Sådan sætter du opdateringsdownloads på pause eller stopper i Windows 10?

Nogle gange bliver computeren langsom eller kræver en uventet genstart, mens du downloader opdateringer i Windows 10. Dette sker, når nogle filer er store, og Windows Update udfører automatiske downloads. Hvis du undrer dig hvordan pauser eller stopper download af opdateringer i Windows 10? så vil denne artikel være meget nyttig for dig.

På den anden side, hvis du har problemer som Windows Update, der leder efter opdateringer, så husk, at vi har guider til at løse dette problem og andre. Alligevel vil vi indtil videre fokusere på at stoppe opdateringsopdateringer.

Indeks
 1. Sådan sætter du opdateringsdownloads på pause eller stopper i Windows 10?
  1. Hvad er Windows-opdateringer?
  2. Hvad er Windows-opdateringer til?
  3. Er det praktisk at installere Windows-opdateringer?
  4. Hvad er Windows Update?
 2. Sådan pauser eller stopper opdateringsdownloads i Windows 10
  1. Gå ind i den lokale gruppepolitikeditor
  2. Skift Windows Update-indstillinger

Sådan sætter du opdateringsdownloads på pause eller stopper i Windows 10?

Windows opdatering downloader systemopdateringer som standard. Nogle brugere oplever dog, at processen er langsom og kræver en eller flere genstarter, som kan afbryde deres aktiviteter. Af denne grund foretrækker de at deaktivere funktionen for at forhindre, at søgning og download udføres automatisk.

Dernæst forklarer vi, hvad opdateringerne består af Windows, deres anvendelighed og hvordan man stopper denne funktion i Windows 10.

Hvad er Windows-opdateringer?

Windows-opdateringer henviser til nyheder og forbedringer, som Microsoft tilbyder sine brugere. Disse forbedringer er rettet mod systemets kvalitet og ydeevne og er derfor nødvendige og rettidige.

Det opdateringer Windows kan give dig mulighed for at drage fordel af værktøjer såsom stemmeassistenter, nye notifikationshåndteringsmuligheder, yderligere tjenester og bedre sikkerhedsgarantier.

Hvad er Windows-opdateringer til?

Windows-opdateringer er bruges til at løse operativsystemsårbarheder. På denne måde kan vi beskytte vores computere mod virus-, malware- og spywareangreb samt mod softwarefejl.

Er det praktisk at installere Windows-opdateringer?

Ja, det er praktisk at installere de opdateringer, der Microsoft tilbyder fra tid til anden for at undgå ustabilitet i operativsystemet. Derudover kan opdateringer kontrollere for forældede drivere for at undgå fejl eller nedbrud, mens de kører dem.

Da Windows er et system, der har sårbarheder, er det nødvendigt at downloade og installere opdateringer for at vedligeholde mere sikker software, selvom det ikke vil være helt fri for fejl.

Uanset hvad, ville det være bedst, hvis du vidste, hvor meget Windows 10-opdateringer vejer, så du aldrig løber tør for plads.

Hvad er Windows Update?

Windows opdatering er et værktøj, der fungerer som et Windows-modul. Dette modul får alle systemoplysninger og tilbyder vigtige og valgfrie opdateringer til udstyret.

En af de særlige kendetegn ved Windows Update er, at den ikke kun søger efter opdateringer, men også downloader dem, hvis du har konfigureret denne handling i systemet. Det er dog muligt at stoppe eller sætte opdateringerne på pause, hvis du mener, at de gør din computer langsommere, eller hvis du ikke har en optimal internetforbindelse.

Sådan pauser eller stopper opdateringsdownloads i Windows 10

Hvis du vil sætte opdateringsdownloads på pause eller stoppe i Windows 10, skal du gå til lokal gruppepolitikredaktør for at følge nedenstående trin.

Gå ind i den lokale gruppepolitikeditor

For at få adgang til den lokale gruppepolitikeditor skal du gå til forstørrelsesglasikonet (på proceslinjen) eller "Søg i Windows" og skrive følgende kommando: gpedit.msc. Et vindue eller en editor åbnes, hvor du vil se en gruppe mapper i venstre side af panelet.

Skift Windows Update-indstillinger

Find mappen "Administrative skabeloner" i "Lokal computerpolitik". Vælg derefter "Windows-komponenter". Hvis du udvider denne mappe, vil du se "Windows Update".

Til højre for panelet er der en gruppe poster. Find og dobbeltklik "Konfigurer automatiske opdateringer" . Et vindue åbnes med tre muligheder: "Ikke konfigureret", "Aktiveret" og "Deaktiveret".

Vælg "Deaktiveret", og klik på knappen "OKAY". Som et resultat vil opdateringsdownloads blive stoppet på Windows 10-systemet, hvilket kan være ønskeligt under forskellige omstændigheder.

En anden mulighed, du måske overvejer, er at fjerne Windows 10-opdateringsskærmen, hvilket kan være nyttigt, hvis du leder efter det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up