Sådan rettes Blue Screen Error 0x000000C4 i Windows

Den blå skærm fejl, en af ​​de mest frygtede fryser på Windows-computere. For mange betyder disse skærme, at deres computer er tæt på at dø, men det behøver det ikke at være, hver fejl har sin årsag og de fleste har en simpel løsning . I dag skal vi vise dig, hvordan du løser blå skærm-fejl 0x000000C4 i Windows, men lad os først se, hvad der forårsager denne fejl.

Indeks
 1. Hvad forårsager Blue Screen Error 0x000000C4?
 2. Løsning 1: Opdater drivere
 3. Løsning 2: Afinstaller KB4056894-opdatering

Hvad forårsager Blue Screen Error 0x000000C4?

Når en computer fryser, og en blå skærm vises, er det normalt et tegn på en fejl mellem kommunikationen af ​​styresystemet og de programmer, der koordinerer driften af ​​computerkomponenter. Med andre ord, a fejl skete i kernen af operativsystemet.

Disse fejl får computeren til at lukke ned med det samme, fordi operativsystemet ikke kan fortsætte med at køre og derefter udføre en tvungen genstart uden at gemme sessionsdata. Men hver blå skærm fejl har en alfanumerisk kode og en kort beskrivelse af fejlen.

Disse koder identificerer specifikt kilden til fejlen og den komponent, der forårsagede fejlen. I tilfælde af blå skærm-fejl 0x000000C4, ligger dens oprindelse i en fejl eller overtrædelse af verifikator eller tester af pilot af computeren.

Mange brugere rapporterede, at denne fejl opstod efter installation af KB4056894-opdateringen, og i de fleste tilfælde bryder den ned computere med ældre processorer. Årsagen til denne blå skærm-fejl skyldes dog ikke altid denne opdatering, så for at løse det tilbyder vi to procedurer, som du kan udføre.

Løsning 1: Opdater drivere

Da Blue Screen Error 0x000000c4 er relateret til Driver Verifier, er et af de første skridt at tage at tjek om driverne er opdaterede og i god stand . For at gøre dette har du forskellige muligheder, men her skal vi fortælle dig, hvordan du gør det gennem Enhedshåndtering, husk at du skal have en aktiv internetforbindelse.

 • Trin 1: Klik på startknappen, skriv "Enhedshåndtering" i søgefeltet og åbn applikationen.
 • Trin 2: På listen vil du se alle enheder på din computer, tjek om nogen af ​​dem har et udråbstegn ved siden af ​​ikonet. Det må fortælle dig en forældet eller defekt driver .
 • Trin 3: Højreklik på den markerede enhed og vælg "Opdater driver" mulighed. I det næste vindue kan du vælge mellem en automatisk eller manuel opdatering.
 • Trin 4: Vælg "Søg automatisk efter opdateret driversoftware" for at få Windows til at søge og downloade den korrekte driver.

Du kan udføre de samme trin med hver af enhederne og dermed bekræfte, at alle driverne er korrekt installeret og fungerer godt. Du kan også bruge andre metoder til nemt at opdatere dine pc-drivere.

Løsning 2: Afinstaller KB4056894-opdatering

Hvis du stadig får den blå skærm-fejl efter opdatering af dine computerdrivere, skal du gøre det afinstaller opdateringspatch som kan være årsagen til fejlen. Processen er lidt mere kompliceret, men her forklarer vi det trin for trin.

 • Trin 1: Tænd pc'en, og tryk på F8-tasten flere gange for at starte systemet til avancerede opstartsmuligheder. Vælg "Reparer computer", og vælg derefter "Kommandoprompt".
 • Trin 2: Du skal kende bogstavet på det drev, hvor Windows er installeret, til dette kan du bruge kommandoen "dir" og drevbogstavet til at kontrollere, om mappen "Windows" er på listen, der vises. Eksempel: dir C:
 • Trin 3: Indtast følgende kommando for at afinstallere opdateringen som har den fejl, der forårsager den blå skærm.
  • dism /image:c:/remove-package/packagename:Package_for_RollupFix~31bf385ad364e35~amd64~~7601.24002.1.4/norestart
 • Trin 4: Vent på, at processen er fuldført, og genstart din computer. For at forhindre den mislykkede opdatering i at blive installeret igen, kan du deaktivere automatiske Windows-opdateringer.

Håber disse løsninger rammer hovedet på sømmet med problemet præsenteret på din computer. Der er også andre blå skærm-fejl, som du kan rette ved at følge instruktionerne i vores artikler, såsom registreringsfejl 0X00000051.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up