Sådan gendannes slettede fotos, videoer og andre filer på Windows 10

Vi tilbyder dig de bedste løsninger til at gendanne dine filer slettet ved en fejl under Windows 10

Mange gange sletter vi filer ind Windows 10 at vi ønsker at komme os senere; men hvis vi bestemt gjorde via egne kurv af Windows eller via Ctrl + Alt + Del (tastaturkombination med den(e) valgte fil(er) for at slette filerne direkte og permanent), vil vi ikke være i stand til at gendanne dem igen. Eller det troede vi, for der er flere metoder til at hente hurtigt og nemt fotos, videoer og alle slags filer . Og alt dette uden at være hackere eller dataloger med stor viden på emnet. Derfor tilbyder vi dig bedste metoder til at gendanne alle slags permanent slettede filer iWindows 10 .

Indeks
 1. Sådan gendannes slettede filer på Windows 10
 2. Kig i skraldespanden
 3. Brug Windows 10 Recovery
 4. Brug Recuva-gendannelsesprogrammet
 5. Brug Stellar Phoenix professionelt program

Sådan gendannes slettede filer på Windows 10

For at gendanne filer, kan vi bruge Windows egne værktøjer eller tredjepartsløsninger , specielt designet til denne opgave. Selvfølgelig skal man huske på, at gendannelsesopgaven bliver mere kompliceret, efterhånden som tiden går, siden den blev fjernet, eller hvis den vedrører filer af betydelig størrelse. Lad os se, hvilke metoder vi kan bruge til gendanne slettede filer på Windows 10 .

Kig i skraldespanden

Dette er måske den mest oplagte løsning og den første, før man går videre til mere komplekse løsninger; Og er, at hvis vi administrerer store mængder filer (af enhver type) på vores computer, er det meget muligt, at vi sender mange filer i kurv , det sidste trin, som Windows tilbyder, før du permanent sletter en fil. Så hvis vi ikke regelmæssigt renser papirkurven eller generelt slipper af med filer direkte, vi kan finde den fil, vi leder efter inde .

Brug Windows 10 Recovery

Hvis vi allerede har konsulteret Windows 10 papirkurven, og den fil, vi leder efter, ikke er der, kan vi prøve det næste trin, som er at bruge Windows 10 gendannelsesværktøj . Dette værktøj tjener ikke kun til at gendanne slettede filer, men det giver os også mulighed for det gendan tidligere versioner af den samme fil, som vi kunne have ændret senere; for eksempel, hvis vi har ændret en billedfil og ønsker at gå tilbage til et tidligere trin.

For at få adgang til Windows 10-gendannelse kan vi få adgang til ikonet Computer på Windows 10-skrivebordet eller via Fil Explorer for at indtaste den mappe, hvor den fil, vi vil gendanne, var placeret. Ved at klikke på højre museknap får vi adgang til vinduet med filegenskaber. Der kan vi få adgang til fanen Tidligere udgivelser og se, om ældre versioner af filen eller mappen, vi leder efter, findes. Hvis en eller flere mapper vises, kan vi få adgang til at se, om den eller de filer, vi leder efter, er der. Men vær forsigtig, for hvis vi gendanner disse filer, vil de aktuelle versioner af disse filer eller mapper blive slettet.

Selvfølgelig fungerer denne metode til at gendanne slettede filer i Windows 10 kun, hvis vi gør det hyppige sikkerhedskopier eller hvis vi allerede har oprettet gendannelsespunkter, og hvis disse filer er inde i disse kopier. Hvis denne metode heller ikke virker, er det tid til at prøve andre mere specialiserede løsninger.

Brug Recuva-gendannelsesprogrammet

Hvis de tidligere løsninger ikke virkede, er det tid til at gå videre til mere komplekse metoder, såsom programmet specialiseret i at gendanne slettede data Recuva . Det er en meget populær software, helt gratis og på perfekt spansk designet på basis af komplekse hardwarefilgendannelsesalgoritmer, med understøttelse af alle slags diske, SD-kort og USB-drev og muligheden for at gendanne filer slettet for måneder siden. , beskadiget eller knust .

Følg disse trin for at bruge Recuva:

 1. Download Recuva fra dens officielle side og installere det.
 2. Tryk på knappen Indstillinger, og vælg spansk som basissprog.
 3. Når du er i programmet, skal du vælge det drev, du vil gennemse i topmenuen.
 4. Tryk på Scan.
 5. Recuva viser alle slettede filer fra dette drev.
 6. Du kan også være mere præcis med forstørrelsesglasset i topmenuen med navnet eller en del af filen for at gendanne.

Programmet vil vise en række af gendannede filer relateret til din søgning; Hver fil vil vise en grønt, gult eller rødt ikon afhængig af om den er beskadiget eller ej og muligheden for genopretning. Derudover vises et forhåndsvisningsvindue til højre for lettere at identificere en specifik fil. Alt du skal gøre er at markere de filer, der skal gendannes, ved at vælge dem én efter én og klikke på ikonet Hent . De filer, som Recuva var i stand til at gendanne, vil blive downloadet til destinationsmappen.

Brug Stellar Phoenix professionelt program

Hvis vi når dette punkt og stadig ikke har været i stand til at gendanne de ønskede filer, kan vi prøve professionel software som f.eks. Stellar Phoenix Windows Data Recovery et program, der har en gratis version på spansk at gendanne op til 1 GB af data. Det er en meget nem at bruge software, der garanterer meget gode resultater med at gendanne slettede filer.

Følg disse trin for at bruge Stellar Phoenix Windows Data Recovery:

 1. Download softwaren via dens officielle side .
 2. Marker indstillingen Alle i hovedmenuen.
 3. Hvis du vil være mere specifik, kan du markere muligheder som Office-dokumenter, mapper, e-mails, fotos, lyd, video...
 4. Når du har valgt, skal du klikke på Næste.
 5. Vælg det diskdrev, du vil gendanne.
 6. Tryk på Scan for at starte søgeprocessen.

Dataanalyse kan tage noget tid afhængigt af diskstørrelse og antal filer, der skal gendannes . Gennem forhåndsvisningen kan vi undersøge de gendannede filer, efterhånden som processen skrider frem. Når analysen er færdig, skal vi markere de filer, der interesserer os, og klikke videre Hent . Hvis vi ønsker at udføre en mere detaljeret analyse, kan vi bruge muligheden Dyb analyse selvom det vil tage længere tid at fuldføre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up