Sådan aktiveres, deaktiveres og konfigureres SmartScreen-filter i Windows 10, 8 og 7

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan du aktiverer, deaktiverer og konfigurerer SmartScreen Filter i Windows 10, 8 og 7? Hvis svaret er "Ja", er du i den rigtige artikel!

Og hvis du ikke ved hvad Windows SmartScreen-filter … også! Denne rige tekst vil afsløre vigtige oplysninger om en af ​​de kraftfulde funktioner, der er registreret af Windows.

Indeks
 1. Hvad er SmartScreen?
  1. Det er tid til at se det i aktion
 2. I hvilket omfang anbefales det at deaktivere det?
 3. hvad du skal gøre
  1. Under Windows 10
  2. I Windows 7 og 8
 4. SmartScreen, et brag!

Hvad er SmartScreen?

Du vil helt sikkert vide, at sikkerheden på din computer og alle de oplysninger, du gemmer på den, er altafgørende. Det er netop derfor, at Internet Explorer har implementeret SmartScreen-filteret.

Dette er en funktion dedikeret til registrering af websider dedikeret til phishing . Hvis du stadig ikke ved, hvad det er, så fortvivl ikke! Kort sagt en simpel forklaring.

Phishing er den praksis, hvormed en brugers identitet er tilranet sig . Naturligvis er formålet med denne svigagtige praksis at begå ulovlige handlinger på nettet, hovedsagelig ved at bruge dit navn. Der er dog mange måder at beskytte dig selv mod phishing.

Det er tid til at se det i aktion

Internet Explorer og Microsoft Edge har ikke haft for mange venner i de seneste år. Det er dog de browsere, som SmartScreen-filteret fungerer på.

Hvordan? Enkelt, hver gang du går ind på en side eller downloader malware, vises en boks på din skærm. "Windows SmartScreen forhindrede et ukendt program i at starte." Dette er den meddelelse, der vises for at beskytte systemet mod malware.

I hvilket omfang anbefales det at deaktivere det?

Som du kan se, anbefales det ikke hundrede procent at aktivere, deaktivere og konfigurere SmartScreen-filteret. Denne funktion, som er en del af Windows 7, 8 og 10, gør intet mere end beskytte dig mod potentielt farlige platforme .

Denne beslutning ses dog af mange som et nødvendigt onde. Grunden? Nogle af siderne, du ofte besøger i arbejds- eller studieøjemed, SmartScreen registrerer som farligt . Og på trods af systemets insisterende eller tilbagevendende insisteren, er der intet andet valg end at gå ind. Dette er antallet af dem, der overvejer, i det mindste midlertidigt, at aktivere, deaktivere og konfigurere SmartScreen-filteret.

hvad du skal gøre

Deaktivering af SmartScreen-filteret kan være effektiv til at rette programnedbrudsfejlen 0xc0000005. Dette er grunden til, at mange Windows-brugere beslutte at deaktivere denne funktion midlertidigt .

Fremgangsmåden er ret enkel. Windows har dog en tendens til at holde disse typer kraftfulde værktøjer lidt skjult. Så du vil helt sikkert blive imponeret over, hvor nemt det er at forbinde.

Under Windows 10

Aktiver, deaktiver og konfigurer filteret SmartScreen i Windows 10 er barneleg. Det tager dig ikke mere end et minut, så længe du følger instruktionerne nøjagtigt.

 1. Klik på startmenuen.
 2. Skriv "SmartScreen".
 3. Derefter vises indstillingen "Apps og browserkontrol". Klik på denne mulighed.
 4. Et nyt vindue åbnes. Nu skal du klikke på indstillingen "Omdømmebaserede beskyttelsesindstillinger".
 5. Nu kan du se, hvordan indstillingen "SmartScreen for Microsoft Edge" er aktiveret.
 6. Klik på denne mulighed for at deaktivere den.
 7. Parat!

Du kan gå på opdagelse i resten af ​​menuen. På denne måde du konfigurer SmartScreen som du ønsker , blokering af programmer eller downloads, som Windows anser for farlige. Luk ikke vinduet. Siden, hvis du vil genaktivere SmartScreen, skal du blot klikke på "SmartScreen for Miscrosoft Edge" igen.

I Windows 7 og 8

Hvis du stadig ikke kunne opdatere Windows til den nyeste version, kan du være rolig. Procedurerne for Windows 7 og 8 repræsenterer ikke store vanskeligheder, selvom de er forskellige.

 1. Gå ind i kontrolpanel Windows.
 2. Gå til afsnittet "System og sikkerhed".
 3. På din venstre side vil du se indstillingen "Skift Windows SmartScreen-indstillinger".
 4. Der åbnes en boks, hvor du vælger "Gør ingenting (Sluk Windows SmartScreen").
 5. Klik på "OK".

SmartScreen, et brag!

Dette værktøj er simpelthen fantastisk. Andre browsere har også indbyggede funktioner, der begrænse adgangen til potentielt farlige platforme . Der er dog ikke noget bedre antivirus end Windows sikkerhedsforanstaltninger. Hvad venter du på for at prøve det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up