Sådan udskrives en internetside uden annoncer og billeder

Sikkert er det sket for dig, at når du laver akademisk arbejde eller forskning på forskellige web sider , skal du have disse oplysninger overalt. En god løsning ville være at udskrive websiden fra internettet, men uden annoncer eller billeder.

Den første mulighed, du kan tænke på, er at finde en måde at gemme alt det indhold på din computer eller smartphone. Problemet er, når du er et sted, hvor du ikke kan bruge dem. En ideel løsning ville derfor være at udskrive websideindhold .

Indeks
  1. Udskrivningsproblemet
    1. Er der nogle løsninger?
  2. Alternativer uden bureaukrati
  3. Udskriv en webside... Fra internettet
    1. Nem at bruge i forskellige browsere
    2. Du vil elske Print Friendly!
  4. Print problemfrit!

Udskrivningsproblemet

Sagen er, at der er en lille detalje, der er vigtig, når det kommer til at have teksten indeholdt på en webside...og det er, at du ikke bare skal udskrive teksten. Når du udskriver siden, absolut hele mængden af ​​billeder og reklamer den indeholder vises. Det er derfor, det kan være et rigtigt besvær at prøve at fjerne alle annoncerne fra det.

Det er et problem af både kvalitet og kvantitet, for ikke kun kan det påvirke udskriftskvaliteten med hensyn til tekst, hvilket gør den mindre eller sløret, men også, hvis den har et stort antal billeder (reklame eller ej), bliver det, der nemt kunne være to presseark, fire eller fem.

Er der nogle løsninger?

Et af alternativerne til denne type situation ville være, hvis du bruger en computer, at kopiere al teksten ind i et program som Microsoft Word. Et andet alternativ ville være at inspicere elementerne på websiden, fjerne de elementer, du anser for unødvendige, og derefter udskrive siden.

Det er en mere end levedygtig mulighed, fordi takket være den, du kan ændre størrelsen linjeafstand, margener, blandt andet for at sikre, at teksten er fuldt læsbar, fri for billeder og for at gengive mængden af ​​ark, der vil blive brugt.

Alternativer uden bureaukrati

Denne mulighed kan dog virke lidt trættende. En meget lang proces for nogle mennesker, især dem der har brug for en øjeblikkelig løsning.

I denne artikel får du nogle hurtige og nemme værktøjer til få kun hvad du har brug for fra en webside og udskriv det, undgå det store antal reklamebilleder eller enhver anden type indhold.

Udskriv en webside... Fra internettet

Et af værktøjerne par excellence til denne type sager, selvom det ikke er kendt, hedder Textise. Det er en meget nem at bruge og yderst effektiv platform når det kommer til udelad denne mængde kedelige billeder .

Hvis denne side har en defekt, svarer den tekst, du prøver at udskrive, ikke til standardarkstørrelsen. Desuden kan teksten nogle gange blive skåret af, så man skal være forsigtig ved udskrivning.

Nem at bruge i forskellige browsere

Da den er en webtjeneste, er den mest relevante funktion ved denne tjeneste selvfølgelig det du behøver ikke installere det på din computer . Dens brug, som før nævnt, er ekstremt enkel: du skal bare gå til Textise-webstedet, indsætte adressen på den side, du vil udskrive, og siden vil automatisk blive vist uden billeder.

Du har også værktøjer til at indstille farven og skriftstørrelse , samt et interessant udvalg af skrifttyper, så du kan vælge den, du bedst kan lide. For at afslutte med analysen af ​​dette værktøj er det vigtigt at fremhæve dets kompatibilitet med praktisk talt alle browsere. Du kan frit bruge den efter eget valg.

Du vil elske Print Friendly!

Hvis du normalt bruger Google Chrome som din standardbrowser, er du heldig, fordi Print Friendly er et værktøj af meget høj kvalitet, når du vil udskrive indholdet af en webside .

Denne udvidelse kan købes via Chrome-nettet. I modsætning til andre udvidelser eller sider, der søger at opnå det samme mål, giver Print Friendly dig større kontrol over alle elementer, du ikke ønsker at fjerne fra websiden .

Med andre ord, hvis siden har forskellige billeder, både reklamer og ikke-reklamer, kan du vælge, hvilke der skal udskrives, og hvilke der ikke. Udover at printe kan du gemme siden i PDF-format.

Med disse vidunderlige værktøjer vil du ikke længere have hovedpine, når det kommer til at udskrive en webside fra internettet uden annoncer eller billeder. Meget mindre end dine sider er mættede med billeder. Hvad venter du på for at bruge dem?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up