Sådan gendannes slettede filer, kontakter, videoer og fotos efter formatering af min Android

Telefoner med Android styresystem har funktionen af slet dine data fuldstændigt og for at forlade fabriksenheden, bruges denne, når vi skal sælge telefonen, eller når den bliver meget langsom, denne procedure er nem at udføre, og vi behøver ikke en ekspertviden for at gøre det.

Denne proces sletter billeder, videoer, dokumenter og al vores information fra telefonen, vi skal huske på, at før vi gør det, skal vi gemme vores oplysninger med en sikkerhedskopi , men nogle gange har det en tendens til at blive glemt, hvis vi af en eller anden grund har formateret, og vi ikke kan finde, hvordan vi gendanner vores filer, skal vi følge en række trin for at løse denne situation.

Denne gendannelsesproces skal udføres via en computer, hvad enten det er en pc eller en bærbar computer, det er en vanskelig proces, fordi det er nødvendigt at garanterer dataenes gode tilstand, og at de ikke bliver overskrevet.

Indeks
  1. Hvordan gendanner jeg mine filer med Aiseesoft FoneLab?
  2. Hvordan gendannes vores filer med EaseUS MobiSaver?
  3. Hvordan gendannes slettede filer uden at bruge pc?

Hvordan gendanner jeg mine filer med Aiseesoft FoneLab?

Fonelab er et værktøj, som vi kan bruge til at gendanne vores slettede filer, det har evnen til gendanne billeder, videoer, dokumenter, musik og enhver vigtig information.

Vi skal primært installere programmet på vores pc, vi finder det nemt ved at søge efter det under navnet Aiseesoft Fonelab finder vi dens hjemmeside og klikker på "download gratis version" når den er downloadet og installeret, skal vi finde vores enhed og oprette forbindelse til computeren.

Når computeren genkender enheden, åbner programmet og indlæser en menu, hvor vores enhed vises, der kan vi vælge mellem at gendanne kontakter, beskeder, opkald eller multimedieindhold.

Efter at have markeret de filer, som vi skal gendanne, ser vi efter knappen nederst til højre siger "Recover" og processen starter, kan den blive langsom, fordi du skal lave flere handlinger, du behøver ikke gøre mere, men vente på, at processen er færdig.

Hvordan gendannes vores filer med EaseUS MobiSaver?

Mobisaver er et professionelt datagendannelsesprogram, der blandt andet er i stand til at gendanne multimedieindhold, kontakter, tekstbeskeder, det er en mulighed, som vi skal huske på, vi skal først installere det på vores computer og downloade det fra dens hovedside.

Hvad vi skal tage højde for om dette program, i modsætning til det forrige, er, at det kun kan bruges, hvis enheden er rootet, fordi den åbner hovedlagerroden, så tjek om din enhed allerede er forankret før installation hvad som helst .

Du skal åbne programmet, tilslut telefonen via USB og vent på, at pc'en opdager det, så kan du forhåndsvise alle de slettede filer og markere dem en efter en, eller hvis du vil markere en hel mappe, har du også mulighed for kun at se de slettede filer.

Her kan du gendanne filerne fra roden af ​​mobiltelefonen og i SD-hukommelsen, når du har valgt, hvad du skal gendanne, leder du efter blå "gendan" knap, denne proces, som vi allerede ved, kan tage et par minutter, vi skal være tålmodige.

Hvordan gendannes slettede filer uden at bruge pc?

I et stykke tid har hver Android-telefon nu bragt funktionen til at lave sikkerhedskopier, her kan du være sikker på at dine filer vil blive sikkerhedskopieret, uanset om det er kontakter eller mediefiler, denne backup kan omfatte filer til tidspunktet for intern og ekstern hukommelse. .

Den første ting at gøre er at gå til indstillingerne og se efter den mulighed, der siger "backup og genskab" giver vi en nøgle, og der kommer en menu frem, hvor de sikkerhedskopier, vi tidligere har lavet, skal vises, da vi normalt skal vælge den seneste før formatet på telefonen.

Så trykker vi på "gendan" og processen starter, ikke særlig lang, men det anbefales at have lidt tålmodighed, en anden mulighed at huske på er, at Google altid laver en backup af f.eks. dine billeder, med Google Fotos vil du nemt få adgang til din liste over billeder, før du laver formatet.

En anbefaling, når vores enhed bliver meget langsom, og vi vil have den gendan fra fabrikken er at lave en manuel backup af vores filer på en pc, så når først “nulstillingen” er udført, skal vi kun kopiere den tilbage til mobilen .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up