Sådan tilsluttes en ekstern mikrofon til enhver Android-mobiltelefon eller -tablet

I en verden og på et tidspunkt, hvor meddelelse er afgørende på daglig basis, skal folk, der arbejder eller bruger mobile enheder til at transmittere nyheder eller anden form for indhold til underholdning for mange, opdateres, for hver dag kommer et nyt værktøj ud. det gør arbejdet lettere.

Med så mange youtubere og podcastere dem, der er dedikeret til denne type ting, søger at have værktøjer, der giver dem mulighed for at gøre et pænere og bedre stykke arbejde.

Uanset om du er lokaliseret eller vil vove dig ud i verden audiovisuelle eller kun auditivt, er det indlysende, at lyden af ​​det, du ønsker at kommunikere, er afgørende for, at dit indhold har en god modtagelighed.

Indeks
  1. Brugen af ​​mikrofonen på mobiltelefoner og tablets
  2. Hvordan tilsluttes en udgangsmikrofon?
    1. Hvilken lyd vil du fange?
    2. Hvilke mikrofoner kan jeg bruge?

Brugen af ​​mikrofonen på mobiltelefoner og tablets

Mange gange, selvom du måske bruge din mobiltelefon som mikrofon på din pc , dette er ikke nok til at opnå en god lydkvalitet. Hvor du sparer er meget vigtigt undgå ekko eller eksterne lyde, der kan forstyrre din tale.

Hvis du vil videre, så få en mikrofon kan være en stor hjælp . Man tænker dog ofte, at når man bruger en mikrofon, er det nødvendigt at bruge mere sofistikeret lydudstyr end en telefon eller en tablet.

Intet kunne være længere fra virkeligheden. Teknologien er avanceret så meget, at det har givet mange brugere mulighed for at installere kameraer af højere kvalitet på mobile enheder, og nu tillader de også, at lydenheder kan tilsluttes dem.

Hvordan tilsluttes en udgangsmikrofon?

Først skal du sikre dig, at din telefon eller tablet passer til mikrofonstik . Normalt med Apple-enheder er der ikke noget større problem ved tilslutning af en ekstern mikrofon til iPhone. Faktisk har langt de fleste af disse enheder specifikationer, der er kompatible med dette mærke.

Så længe det er iPhone 6 eller tidligere, da fra iPhone 7 er det traditionelle stik fjernet, hvilket efterlader samme input som opladeren.

Men hvis din telefon eller tablet er android, du skal tjekke din enheds stikspecifikation meget godt, før du kan købe mikrofonen. Eller bare test det for at sikre, at det fungerer normalt.

Nu, så du kan være 100% sikker på dens funktionalitet, er det tilrådeligt at have anmodning af Filmic Pro / Filmic Plus eller Cinema FV5 som alternativer i tilfælde af, at standardapplikationen til at optage din enhed muligvis ikke fungerer.

Hvilken lyd vil du fange?

Et andet vigtigt tip, når du leder efter en mikrofon til din mobile enhed på markedet, er hvilken slags lyd du vil optage. Hvis du ønsker at optage en podcast, er der 3 typer mikrofoner hvilket afhængigt af det indhold du skal udvikle kan være passende. Inden for denne sort har du:

  • Omnidirektionel : Ideel til interviews eller optagelse af lyde, mens du bliver ved med at bevæge dig, takket være dens 360° radius. Du bliver nødt til at detaljere meget godt, hvor du vil optage for at undgå eksterne lyde, der kan forstyrre din optagelse.
  • Retningsbestemt : de opfanger lydkilden direkte. Hvis du laver en solo-podcast, vil det være mere end nok.
  • Tovejs : Ideel til radioer, de opfanger lyde i deres for- og bagdele, de opfanger ikke lyde, der kan være på siderne.

Det er også væsentligt at du tager højde for rækkevidden af ​​mikrofonen, der du ønsker at få. For at gøre dette skal du tage højde for kablets længde. På markedet findes der forskellige typer: korte kabler, forlængerkabler og ledningsfri.

Det anbefales også at bruge det forskellige tilbehør der findes til mikrofoner såsom anti-pop, forruder, terninger, blandt andet tilbehør, der hjælper med at minimere irriterende lyde under optagelse.

Hvilke mikrofoner kan jeg bruge?

Når du har i tankerne de funktioner, du ønsker, at mikrofonen skal bruge på din mobiltelefon eller tablet, skal du blot vælge den, der passer til dig. passer til dine behov .

Uanset om det er en revers, desktop, lavalier eller håndholdt, med disse tips har du allerede alt, hvad du behøver for at få din mikrofon på og give en strejf af kvalitet lyden af ​​dit indhold, så alle kan nyde det bedst muligt. Lær på en hurtig og nem måde at skabe en hjemmelavet trådløs mikrofon til dine videoer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up