Sådan tilslutter du en soundbar til et LG Smart TV via Bluetooth - Meget nemt

Mobilteknologiindustrien udvikler sig konstant for at give sine kunder nye værktøjer til at forbedre visse aspekter af dagligdagen. I tillæg til tillade udvikling af aktiviteter for være endnu nemmere.

Smart TV-teknologi omfatter en række smart-tv, der er lanceret på markedet i de senere år, fra mærker som SONY, LG, Samsung, Hisense, som tillade forbindelse til et Wi-Fi-netværk . Det er et fjernsyn, der ikke kun har kapacitet til at transmittere film, serier, dokumentarer eller programmer som de mest almindelige. Ellers giver det dig også mulighed for at vise alle internet-browsing muligheder og værktøjer på skærmen.

Et Smart TV giver mulighed for gengivelse af Blu-Ray-produktioner transmission af eksklusive online satellit-tv-platforme såsom Netflix, og et helt katalog over tilgængelige operationer, ved at bruge din mobiltelefon som en fjernbetjening.

Indeks
 1. Hvordan forbinder jeg en soundbar til et LG Smart TV via Bluetooth?
 2. Generelle aspekter af et LG Smart TV

Hvordan forbinder jeg en soundbar til et LG Smart TV via Bluetooth?

Et Smart TV gør det muligt at gemme indhold til senere visning på andre enheder, realtidsoptagelse af en serie , en sæbeopera, en fodboldkamp, ​​blandt andre. Synkroniserer med andre enheder for at dele oplysninger, endda at kunne downloade apps som Google Play og downloade Chrome

Der er også tweaks, du kan lave på et smart-tv for at udvide oplevelsen yderligere. Blandt dem er synkroniseringen af ​​en soundbar for at øge kvaliteten af ​​hørelsen. Denne proces er udført ved Bluetooth-parring.

For at gøre dette skal du blot indstille de to enheder som følger:

 • Vi finder i fjernbetjeningen eller fjernbetjeningen af ​​baren knappen "Kilde"
 • Denne mulighed omdirigerer os til "Bluetooth-indgang i soundbar"
 • Efter at have klikket på dette alternativ, vil bjælken komme ind "Parringstilstand"
 • Nu har vi brug for skifte til fjernbetjening af smart-tv'er
 • Vi finder knappen, der har figuren af ​​et tandhjul (det symboliserer en møtrik og angiver panelet Indstillinger eller værktøjer )
 • Blandt indstillingsmenuen finder du en mulighed kaldet "Lyd"
 • Vi markerer i den og klikker "lydudgang"
 • Klik på "valg af enhed"
 • Dernæst skal vi vælge navnet på vores soundbar fra de tilknyttede enheder. Når parringen er fuldført, begynder lyden at streame gennem vores soundbar.
 • Ved at implementere foreningen af ​​disse enheder vil oplevelsen af ​​at se en film eller en serie programmer faktisk svare til, hvad du ville have i en biografsal, hvilket øger kvaliteten af ​​lydeffekterne.

Generelle aspekter af et LG Smart TV

LG TV'er inkorporerer state-of-the-art teknologi i deres smarte paneldesign, som nemt kan betjenes med enten en kontrolknap eller en selvdesignet fjernbetjening.

Et smart TV skal være forbundet til internettet for at give kunden alle ydelser. Uden denne mulighed er dens anvendelser reduceret til brugen af ​​ethvert andet fjernsyn.

Fra denne enhed kan du få adgang til ethvert socialt netværk eller websted. I din præference vil internetadgang ikke have nogen form for begrænsning, da TV'et i alle aspekter er det samme som en computer.

Der er eksklusivt indhold til smartskærmsbrugere, så du kan nyde tusindvis af unikke apps til familiesjov. Ud over det har den en skalerbar teknologi . Hvilket betyder, at alle tilgængelige værktøjer løbende vil blive forbedret, og du kan anskaffe dem uden omkostninger og i tide.

Smart detektion er et andet pluspunkt, enheden registrerer og opretter forbindelse til alt udstyr, herunder soundbars, videospilkonsoller, mobile enheder, tablets og mange flere.

Brugere kan oprette forbindelse til andre fra hvor som helst i verden gennem Skype-applikationen eller via et webcam, arrangeret på fjernsynet. Smart TV er kompatibel med Android-enheder såsom smartphones, tablets, iPhone, Apple, iOS, Windows, MacOs, ChromeOs og mange flere.

Smart TV-teknologien har i sig selv ingen negative aspekter, der faktisk kan nævnes. Nogle steder er den dog muligvis ikke så tilgængelig, at alle brugere kan nyde denne enhed.

Smart TV er alt og flere familier nogensinde har drømt om med tusindvis af tilgængelige apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up