Sådan åbner eller læser du en fil med en WRF-udvidelse online

Med at skulle arbejde hjemmefra eller via en computer følger den store detalje ved at skulle styre forskellige programmer, som vi ofte ikke havde nogen forhåndskendskab til. Disse programmer har deres egne måder at arbejde på samt deres egne filer, når de gemmer fremskridt eller aktivitet udført der.

Af denne grund er det ekstremt vigtigt at have et grundlæggende kendskab til de forskellige filer, som vi ikke kan finde, som det er tilfældet, hvis en fil med en WRF udvidelse har dig blevet sendt. Det er en meget speciel videofil, som ikke kan åbnes nogen steder, så nedenfor vil vi forklare lidt, hvordan du kan åbne den.

Indeks
  1. Hvad er WRF fil?
  2. Hvordan åbner jeg filen WRF?
  3. Hvad hvis jeg stadig ikke kan åbne filen?

Hvad er WRF fil?

Filer med en WRF-udvidelse er en slags videofil der blev oprettet med Cisco Webex Video Editor eller Video Creator.

Denne fil er virkelig speciel, ikke kun på grund af det særlige værktøj, den er lavet med, men måden den blev lavet på, da disse filer er oprettet med det formål at skabe indhold til virksomhedstræning eller til videokonferencer.

Det er muligt at modtage et link til at se en WRF-fil online, men hvis du har modtaget en WRF-fil den eneste mulighed, du har for at se den, er dog at downloade Cisco Webex Player for at se den.

Hvordan åbner jeg filen WRF?

I tilfælde af at en WRF-fil blev sendt direkte til dig, skal du huske på, at du ikke vil være i stand til at se den i en afspiller med særlige udvidelser eller i en online-afspiller. Faktisk kan Cisco godt lide at beholde dets unikke tjenester og programmer .

I betragtning af dette er den eneste mulighed, du har, at gå direkte til Cisco Webex-downloadsiden og downloade den specialiserede afspiller fra linkene.

Bemærk også, at hvis du vil afspille en ARF-fil, en Cisco Webex-fil, der deler nogle ligheder med WRF; Du skal uploade den specifikke afspiller til denne type filer på siden.

Hvis du har en pc, er arbejdet meget enkelt, da du blot skal ind og direkte downloade afspilleren til installation fra Cisco Webex-side det samme for Mac OS.

Når afspilleren er downloadet til din computer, skal du huske på, at du vil have mulighed for at konvertere filen til en anden type format, såsom WMV, SFW eller endda en MP4, hvis det er en ARF fil som du har modtaget. Så hvis du vil videregive det, du så på video, til en anden i et meget mere specifikt format, kan du bruge den samme afspiller.

Men hvis det er en WRF-fil, kan du kun udføre konverteringen ved at downloade fra den samme Webex-downloadside og optagelseskonvertering med mulighed for at konvertere til WMV-fil.

På den anden side, hvis du søger på internettet, vil du finde mange andre programmer, der lover det åben WRF-fil uden problemer, men for at have den rette adgang til denne type filer, anbefaler vi, at du downloader den officielle programfil, så du uden problemer kan gøre alt, hvad du skal med filen.

Hvad hvis jeg stadig ikke kan åbne filen?

Hvis du har modtaget en fil fra disse og ikke kan åbne den gennem den afspiller, du har downloadet, skal du se på udvidelsen. Der er et stort antal udvidelser, der kan lyde eller lyde som WRF, såsom WFR, WRP eller endda TRP.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up