Sådan gendannes slettede filer efter formatering af pc-harddisk

Noget, der kan ske for os alle på et tidspunkt, er utilsigtet sletning af en nylig eller gammel fil eller mappe med vigtigt indhold. Hvad mange ikke ved er, at det er muligt genvinde alt dette selv når computeren er blevet formateret eller fordi den er beskadiget, så du ikke skal gå i panik.

Du kan muligvis gendanne alt filer, der er blevet slettet , inklusive hele partitionerne på det drev, det blev gemt på. Hvis du vil opnå dette, bør du kun bruge nogle værktøjer af datagendannelse specifikt til denne opgave, her vil vi fortælle dig lidt mere.

Indeks
  1. Start med at vælge det rigtige værktøj
  2. Hvordan gendannes slettede billeder og filer?
  3. Hvordan gendannes hele partitioner?

Start med at vælge det rigtige værktøj

Et af de mest kendte filgendannelsesværktøjer på nettet er "EaseUS Data Recovery Wizard Free", som du kan finde gratis på dets hjemmeside. Den er tilgængelig for det platforme Windows, MacOS, android og iOS.

Et af vidunderne ved denne applikation er, at den giver dig mulighed for at bortfiltrere alle de filer, du vil gendanne. På den måde bliver arbejdet og søgen efter disse filer blive meget mere effektiv og hurtigere. Med det kan du gendanne fotos til e-mails, videoer eller dokumenter.

Det, applikationen gør for dig ved at give dig dette filter, er at vise dig en liste, hvormed du kan finde det, du leder efter i lette og enkle trin, og dermed forenkle deres genopretning .

Hvordan gendannes slettede billeder og filer?

Når du har installeret dette værktøj på din computer, skal du blot tilslutte USB-drevet, hukommelseskortet eller det eksterne drev, der indeholder de filer, du vil gendanne. Du vil kunne se, at EaseUS Data Recovery Wizard vil automatisk opdage nævnte drev og vise det til dig i dets grænseflade.

Derefter skal du vælge den og scanne den, så applikationen sørger for at starte analysen af ​​nævnte enhed. Når denne scanning er fuldført, viser appen dig en liste over filer, der matcher din forskning og vil vise dig, hvilke der er kompatible til genopretning.

Ligeledes kan du, når analysen er klar, have et lille overblik over filerne, for at være sikker på, at det er de rigtige dokumenter. Værktøjet vil give dig en visualisering gendannelse af filer, der har været minder og vil gruppere dem i deres egen genoprettelsesmappe, så du ikke mister nogen af ​​dem af syne.

Hvad der er meget almindeligt er, at filerne, når de er gendannet, ikke har det samme navn, som de havde før, fordi når de slettes, kan nogle registreringsdata gå tabt, som navnet på selve filen. .

Hvordan gendannes hele partitioner?

Det gratis EaseUS Data Recovery Wizard-værktøj er også i stand til at give dig mulighed for at gendanne forskellige data, der har været hostet i hele partitioner på din enhed, selv når de ikke længere vises på enheden. Explorer af dine filer på systemet Windows .

Hvis du ønsker at gendanne disse data, skal du blot oprette forbindelse til den enhed, hvor den oprindeligt var placeret. Start derefter app-scanningen på det nævnte læser og start processen med filgendannelsesværktøjet.

Når den starter, vil den vise dig den tabte partition, som du kan skelne med forskellige farver. Processen med gendannelse af disse data kan tage noget tid, og alle de ønskede data bliver muligvis ikke gendannet.

Det er dog en proces, der ligner den, der er forklaret ovenfor, og har ikke nogen form for fejl i dens drift. Med dette værktøj behøver du ikke længere at gå i panik, når du mister en fil eller et dokument på den forkerte måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up