Sådan repareres nemt en forvrænget eller pixeleret billedvisning

Teknologi er et af de vigtigste værktøjer i vores dagligdag, det er tydeligt, at vi med årene er mere og mere afhængige af det. Og det er klart, at en computer er noget, vi skal bruge mere end én gang for at udføre flere vigtige opgaver. Men nogle værktøjer eller endda vores operativsystem kan blive forældet.

Vi ved, at ikke alt er perfekt, hvis du læser dette, er du helt sikkert en af ​​dem, der efter Windows 10-opdatering har bemærket en en vis forvrængning på din computerskærm, der forhindrer dig i at udføre bestemte opgaver. Og hvis du ikke har modtaget opdateringen, kan du nemt tvinge opdateringen til Windows 10.

Det siger sig selv, at skærmen er noget af det vigtigste i en computer, da det naturligvis er den vigtigste, vi bruger til at "kommunikere" med maskinen, og vi skal have den i god stand.

Dette Windows 10-operativsystem er relativt nyt, og nogle rettelser og justeringer er stadig i gang. Dernæst vil vi trin for trin forklare, hvordan du nemt løser dette problem på forskellige måder.

Indeks
  1. Er det nødvendigt at afinstallere programmer, der ændrer din computer?
  2. Hvordan kontrollerer jeg, at dine grafikkortdrivere er opdaterede?
    1. Trin 1
    2. 2. trin
    3. Trin 3

Er det nødvendigt at afinstallere programmer, der ændrer din computer?

Ja, den første ting, vi vil anbefale, er at afinstallere de programmer, der bruges til at ændre skrivebordet. Det er muligt, at vi for mere komfort Brugt værktøjer som f.eks Traslicent proceslinje som tjener til at gøre proceslinjen på vores computer gennemsigtig.

Der er programmer som disse, der kan gøre vores liv lettere og give os mulighed for at tilpasse mange ting på vores computer, men vi beklager at fortælle dig, at de også kan være en del af problemet. Så det mest anbefalede er at afinstallere apps som disse.

I nogle tilfælde, nogle computere kan få enhedsadministrationsapps installeret i plante , Display er et tydeligt eksempel. Disse programmer kan også få vores computer til at gå ned, i dette tilfælde skal vi opdatere de nævnte programmer eller bringe dem tilbage til en mere stabil version.

Hvordan kontrollerer jeg, at dine grafikkortdrivere er opdaterede?

Får det os ikke til at tænke næsten øjeblikkeligt på Grafikkort når vi ser en visuel fejl på vores computer? Det anbefales at tjekke, om den seneste version af enheden også er opdateret.

Den gode nyhed er, at de alle har indbygget software til at styre deres muligheder, så du kan gøre dette, efterfulgt af dette, vi forventer, at skærmen kan flimre, det er normalt, video kort justeres igen, og i løbet af få sekunder vender den tilbage til sin plads.

Men hvordan opdaterer jeg min pc's grafikkortdrivere? Hvis du har brug for at opdatere dem, bør du tjekke for nye grafikdrivere, og med Windows 10 kan du downloade og installere dem direkte fra Windows Update.

Du kan også manuelt bruge opdateringsværktøjerne fra din computerproducent. Nogle producenter inkluderer disse værktøjer til brug computer drivere . Du kan prøve disse trin for den nævnte opdatering.

Trin 1

Gå til startmenuen og få adgang til søgemaskinen. Så kan du bruge et søgeord eller en søgeterm, hvoraf nogle kan være navnet på producenten af ​​dit udstyr. For eksempel: Dell eller HP. Også udtryk eller ord som: "opdatering" "vedligeholdelse" eller endda ordet "controller".

2. trin

Åbn driveren, og installer derefter alle tilgængelige opdateringer. Det skal huskes, at når driverne er installeret, skal du om nødvendigt genstart din computer at bruge de nye drivere.

Trin 3

Endelig kan du konfigurere skærmen med knapperne, hvilket er meget nemmere. Hvis du har en stationær pc, anbefaler vi også, at du geninstallerer deres egne drivere, det er meget enkelt, du kan gøre det ved hjælp af den cd, der følger med instruktionerne.

En anden mulighed er at gå til producentens hjemmeside , skal du se på modellen, så du kan downloade de ekstra programmer senere. Dette er noget umuligt for en bærbar enhed, fordi det i dette tilfælde afhænger direkte af GPU'en, i dette tilfælde kan du lære at ændre eller justere skærmopløsningen i Windows 10.

Vi håber, at nogle af disse metoder og trin, som vi viser dig i denne artikel, var nyttige for dig, og at du var i stand til at løse dette problem med din skærm under Windows 10 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up