Sådan gemmer du PDF'er eller dokumenter, når du kun udskriver til WEB-side

Det skete for mange af os, at vi ledte efter en side på internettet, og vi var nødt til at downloade den, men nogle gange har vi ikke mulighed for at gemme PDF-filer fra websider.

Dette kan ske med en uddannelsesundersøgelse, en betalingskvittering eller endda en bog, du vil downloade til udskrivning eller læsning senere.

Mange gange oplever vi, at disse er i PDF-format eller på engelsk, Portable Document Format, en situation, der garanterer deres bevarelse og begrænser redigering.

Derudover denne backup-konfiguration gør det nemt at læse på enhver enhed uden at påvirke format eller form . Dette er en meget nyttig kvalitet i disse dage, fordi du ikke behøver at ændre tekststørrelsen for at få den til at se større ud.

Men det kan forårsage besvær under download af filerne, fordi nogle brugere ikke ved, hvordan man gemmer PDF fra websider.

Ligeledes er det muligt, at når du trykker på backup mulighed, kun udskrivningstilstanden vises, men sidstnævnte er ikke, hvad vi har brug for eller kan gøre.

Hvis problemet ikke er at vide, hvordan man downloader filen, fordi kun muligheden for direkte udskrivning er kvalificeret, er alt ikke tabt.

Indeks
  1. Trin til at gemme dokumentet, når der kun udskrives til WEB
  2. Gem dokumenter eller sider i PDF-format

Trin til at gemme dokumentet, når der kun udskrives til WEB

At ændre tilstanden, så den giver os mulighed for at spare, er ikke umuligt, eller så svært, som nogle benådere måske tror. Kun følgende trin skal følges:

Først skal det bærbare formatdokument, du vil downloade, findes eller åbnes i en fane.

Derefter vælges muligheden for at udskrive eller for at generere forhåndsvisningen af ​​filen for det samme. Afhængigt af den side, du er på, kan ordlyden eller navnet på denne modalitet variere.

Som forventet skulle dette generere eller åbne et konfigurationsvindue, som også varierer afhængigt af den anvendte browser, men i det væsentlige indeholder det samme.

I dette afsnit, de udskriftspræferencer, der ville blive anvendt på filen, vises og vælges men da du vil downloade det, behøver du ikke at ændre meget.

For at nå det mål, vi har sat os, skal destinationscomputersektionen (printernavnet) findes. Og vi klikker på » Kontakt “.

Teknisk set har denne mulighed til formål at vælge den printer, vi har, så PDF'en kan sendes til den. Men der kan vi også vælge at sende det til en lokal destination.

I pop op-vinduet, vi vælger » Gem som PDF » som standardhandling og når vi vender tilbage til det forrige vindue, vil vi se, at det ikke længere vises” At udskrive " men " Optage “.

På denne måde vil det være muligt at gemme PDF-websider og endda komplette sider, afhængigt af browseren vil konfigurationen forblive standardindstillingen. Det vil ikke være nødvendigt at gentage hele processen.

Gem dokumenter eller sider i PDF-format

Selvom de oplysninger, du har brug for, allerede er i PDF-format og klar til at downloade, kan det modsatte være tilfældet. I denne forstand kan vi konstatere, at det er et Word-dokument eller endda direkte fundet på websiden.

Nå, du kan stadig konvertere til PDF fra Windows 10, og det er faktisk nemmere, end det ser ud. Til at starte med vil vi bruge tastaturgenvejen, dette opnås ved samtidig at trykke på tasterne » Styring "plus bogstavet" P »( CTRL+P ). Og det er det samme i næsten alle browsere.

Du kan også finde muligheden i navigationsprogrammets menu, men genvejen, som navnet antyder, er mere direkte, hurtigere og nemmere.

Som i det foregående afsnit får vi printmenuen, og på samme måde vil vi ændre vores præferencer til at konvertere og dermed kunne gemme PDF'er fra websider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up