Sådan roterer du en PDF-visning og gemmer ændringer uden programmer

For dem, der er læsere eller regelmæssigt arbejder med digitale dokumenter ikke at være i stand til at rotere visningen af ​​PDF'en kan være meget frustrerende og ubehageligt.

Og selvom nogle applikationer eller læseprogrammer kommer med den modalitet, at man vender retningen på siderne, er det ofte nødvendigt at installere dem, og desuden gemmes ændringerne ikke, når læseren eller bogen lukkes.

Situationer, som mange gerne vil undgå. Derfor bringer vi en guide med de bedste muligheder for rotere visning af dokumentet uden at installere noget mere. Ud over at rotere dokumentet for at forbedre læsekomforten, kan PDF-dokumenter også redigeres.

En anden måde at læse dine dokumenter på på en behagelig måde kan være at fremhæve de vigtigste tekster eller afsnit, eller som du skal finde senere eller at indsætte, slette eller udpakke sider.

Indeks
  1. Min læser er Adobe Acrobat, kan jeg rotere visningen af ​​PDF'en?
  2. Bedste værktøj til at rotere PDF-visning uden noget program
  3. Trin for trin for at rotere PDF-visning med Smallpdf

Min læser er Adobe Acrobat, kan jeg rotere visningen af ​​PDF'en?

Selvom dette værktøj har en gratis version, tillader det dig ikke permanent at rotere visningen af ​​dokumenter, så Pro-versionen vil være påkrævet.

I denne forstand er afsnittet » Skærm » er i menuen , så » Værktøjer ", og" Organiser sider "og" At åbne “.

På den måde åbnes en sekundær værktøjslinje, hvor du blandt andet kan markere siderne, der skal roteres.

Dette opnås ved at vælge med museklik ved siden af røre ved » Flytte kontinuerlig række af sider » Fra til ", eller med røre ved » CTRL » flere individuelle sider.

Klik til sidst på en af ​​knapperne » Spin fra den sekundære værktøjslinje vil disse have pilesymboler og vil være ved siden af ​​sideområdet.

Bedste værktøj til at rotere PDF-visning uden noget program

Når det kommer til at rotere visningen af ​​et PDF-dokument uden at installere et program, er der masser af alternativer på nettet.

Og en af ​​de bedste sider til det hedder " Lille pdf “, som er en løsning, der indeholder mange muligheder for at arbejde med PDF-filer.

I denne forstand er der mulighed for at oprette og erhverve en Pro-konto, hvilket altid anbefales. Selvom det også kan bruges gratis eller uden forbindelse.

Så hvad du skal gøre er at åbne den foretrukne browser, skrive ordet i søgefeltet » Lille pdf » og tryk på » Indgang “.

Blandt resultaterne vil den angivne være den første mulighed, der skal klikkes på. Det er også muligt at komme ind via det direkte link.

Trin for trin for at rotere PDF-visning med Smallpdf

Når du er inde på nettet, skal du rulle ned for at finde " Roter PDF som vil have en kort beskrivelse, samt en lilla farve i sin æske.

Efter at have valgt det, vil det omdirigere vinduet til den tilsvarende side, hvor den centrale knap » Vælg filer vil blive placeret, omgivet af en lilla kasse.

Som, når der trykkes på, automatisk åbner den mappe, som systemet forudbestemt til disse tilfælde, og så filerne kan downloades, eller gled i afsnittet Fra mappe.

Hvis du derimod trykker på pilen, der følger med den nævnte knap, vil du have mulighederne " Fra Dropbox "og" Fra Google Drev ". I begge tilfælde vil du blive bedt om at logge ind, før du fortsætter.

Efter at have valgt den pågældende fil fra et hvilket som helst sted, vil platformen indlæse den. Efter dette tidspunkt vil det være muligt at rotere visningen af ​​PDF'en.

Blandt mulighederne vil du se knapperne til at rotere " Venstre " Hvor " Ret » nedenfor, samt « Roter alle "ark.

På den anden side, hvis markøren flyttes til en bestemt side, vises fire ikoner der, inklusive de to pile kun for at rotere den.

I slutningen af ​​rotationen, og med det ønskede resultat, skal du blot klikke på " Anvend ændringer da dette automatisk starter overførslen til enheden.

Det bedste er, at du kan rotere PDF-visning med flere filer på samme tid. Udover at udforske webmuligheder bedre og udføre mange andre opgaver.

PDF-formatet er det mest brugte til at arbejde med dokumenter. På grund af dets evne til at bevare dokumenternes udseende og integritet, og fordi de kan beskyttes for at forhindre, at dokumenter bliver ændret eller vist. Hvis du har et dokument, vil du fjerne adgangskoden for at fjerne beskyttelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up