Sådan gemmer du en hel webside som PDF

I denne artikel vil du lære for at gemme en hel webside i PDF-format på 3 forskellige måder, så du kan vælge den, der passer bedst til din situation.

Websider kan downloades i forskellige formater, blandt hvilke det mest populære format er PDF, da det giver os mulighed for at have en nøjagtig kopi af de elementer, tekst og billeder, vi finder på en webside.

Dette format giver os mulighed for oprette en letvægtsfil , som vi kan overføre, konvertere eller sende med post uden problemer, så vi kan læse den senere eller dele denne tekst med nogen, og denne person har muligvis ikke adgang til internettet på et andet tidspunkt. Nogle gange er det også meget nyttigt at vedhæfte flere PDF-dokumenter, så de bedre kan deles.

Indeks
 1. Gem webside som PDF fra computer
 2. Gem webside som PDF fra mobilenhed
  1. Gem webside som PDF fra iPhone med Safari

Gem webside som PDF fra computer

 1. Først skal vi ind Google Chrome og indtast den webside, vi vil downloade.
 2. Når du kommer ind på den webside, som vi skal downloade, vil vi se efter muligheden for at gøre det i Chrome-menuen, der vises som "3 lodrette prikker" når vi klikker, vises menuen.
 3. Indeni vil vi se efter muligheden "At udskrive" eller "Udskriv", på denne måde vil vi lave en forhåndsvisning for at kunne udskrive de sider, der udgør den webside, der skal downloades.
 4. Vælg mulighed "Gem som PDF" eller "Gem som PDF" og klik således på "Gem" eller "Gem".
 5. Det vil bede os om at ændre navnet, når vi gemmer, eller acceptere standardnavnet, som det vil angive, når vi går ind i det nye vindue for at gemme.

Gem webside som PDF fra mobilenhed

 1. Vi går ind i Google Chrome-applikationen.
 2. Find den webside, du skal gemme på dette tidspunkt, og indtast den, når du har præcis den side, du vil downloade i .PDF-format, kan vi fortsætte.
 3. Vi klikker på de "3 lodrette prikker" for at gå ind i rullemenuen og vælge den passende mulighed.
 4. De klikker på muligheden "Del" eller "Del", så de kan gå ind i menuen, hvor den vil fortælle os, hvad vi skal gøre med websiden, og vi vælger "Udskriv" eller "Udskriv".
 5. I det nye vindue, som den samme browser åbner, skal man kigge efter "pil ned"-ikonet og klikke der.
 6. Der finder vi muligheden "Gem som PDF" Hvor "Gem som PDF" og vi tjekker det.
 7. Se efter PDF-downloadikonet, og klik på det for at begynde at downloade til din enhed.
 8. Vælg den placering, hvor du vil gemme din PDF-fil, og det vil blive gjort, ved at klikke på "Udført" eller "Accepter" vil det blive downloadet til din mobile enhed.

Gem webside som PDF fra iPhone med Safari

 1. For at gemme et websted fra Safari går vi ind i browserapplikationen på din iPhone-enhed.
 2. Derefter skal vi i browseren indtaste den hjemmeside, som vi vil gemme i dette format.
 3. Når vi kommer ind på webstedet, vil vi se efter muligheden i rullemenuen, vi vælger muligheden "Safari" .
 4. Så vil vi se efter udskriftsmulighederne i Safari-browseren, og så vi kan downloade den.
 5. I indstillingen "Udskriv" eller "Udskriv" skal vi indtaste indstillingen "Opret PDF", som vil bede os om at bekræfte, hvor vi skal gemme denne nye PDF.

Fra disse 3 enkle måder kan vi lære for at gemme en hel webside i PDF-format uden at skulle søge for meget, med mulighed for at downloade siderne individuelt til Android og iOS mobile enheder, samt fra en computer derhjemme eller jeg arbejder i tilfælde af at du skal downloade vigtig information der.

Hvis du vil vide mere, lære hvordan du forlænger din batterilevetid på iPhone, kan du blive på miracomosehace.com og lære, hvordan du gør det hele nemt, med få trin og frem for alt gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up