Sådan rettes fejlen "Ingen lydudgangsenhed installeret".

Lydudgangsenheder er afgørende for at lytte til lyde gennem computeren. Men hvis systemet viser en fejlmeddelelse, og der ikke er nogen lyd, kan du spørge, hvordan du løser fejlen " Ingen lydoutputenhed installeret ”? I denne artikel finder du måden at rette denne fejl på.

Indeks
 1. Hvordan løser jeg fejlen "Ingen lydudgangsenhed installeret"?
  1. Hvad er en lydenhed?
  2. Hvorfor får jeg beskeden "Ingen lydudgangsenhed installeret"?
 2. Løsning på fejlen "Ingen lydoutputenhed installeret" i Windows 10
  1. Tjek lyddriveren
  2. Geninstaller den eksisterende driver
  3. Lydtest
  4. Tjek indstillingerne for afspilningsenheden

Hvordan løser jeg fejlen "Ingen lydudgangsenhed installeret"?

I nogle tilfælde kan operativsystemet ikke identificere den lydenhed, vi har tilsluttet, og af denne grund udsendes en fejlmeddelelse, så vi kan fortsætte med at finde en brugbar løsning .

Hvad er en lydenhed?

En lydenhed er en vigtig komponent til lydoutputtet på en computer. Lydkortet fungerer ofte som en lydenhed og giver computeren mulighed for at gengive lyden .

Hvorfor får jeg beskeden "Ingen lydudgangsenhed installeret"?

Hvis du får denne fejl på din computer, er chancerne for, at lydenheden er deaktiveret. I dette tilfælde giver det mening at tjek lyddriverstatus for at bekræfte, om aktivering rent faktisk skal udføres.

Desuden fungerer enheden muligvis ikke korrekt. Denne fejl opstår normalt også, når computeren beder om et yderligere krav for at producere lydoutput (en lydkortdriver) eller når der er et problem med lydkonfigurationen på grund af dårlig forbindelse eller hardwarefejl.

Løsning på fejlen "Ingen lydoutputenhed installeret" i Windows 10

Det anbefales at bruge automatisk fejlfindingstilstand for Windows; på denne måde kan du finde fejlen og rette fejlen automatisk. I proceslinjens meddelelsesområde vil du se ikonet "Højttalere", højreklik på den og derefter på indstillingen "Løs lydproblemer".

Derefter vælger du enheden og knappen "Næste" for at udføre reparationen. Hvis operativsystemet giver en anbefalet handling, skal du vælge indstillingen "Anvend denne rettelse" . Kontroller senere, om problemet kan løses med værktøjet.

Tjek lyddriveren

Hvis du ved, hvad drivere er, og hvordan de virker, vil du helt sikkert forstå deres betydning for betjening af en enhed . Af denne grund kan fraværet af en passende lyddriver forhindre dets opdagelse.

Hvis fejlen fortsætter, skal du kontrollere enhedens status, da en forældet lyddriver kan forårsage systemnedbrud. For at gøre dette skal du gå til menuen Start og skrive "Enhedshåndtering". Der skal du vælge muligheden " Controllere lyd, video og Spil".

Vælg derefter lydenheden og vælg "Opdater driver". Klik på "Søg automatisk efter opdateret driversoftware". På denne måde vil systemet sørge for at finde og installere driveren, hvis den er tilgængelig i Windows 10.

Du kan også tjekke vores guide til opdatering af din pc's drivere, så du har alle driverne i perfekt stand, inklusive lyden.

Geninstaller den eksisterende driver

Hvis systemet ikke kan finde nogen tilgængelig driver, skal du højreklikke på lydenheden og vælge "Afinstaller". Et vindue åbnes, som du kan vælge "Fjern driversoftwaren til denne enhed" og klik derefter på "Afinstaller".

Lydtest

Med lydtesten vil du vide, om lydproblemet kan løses. Højreklik på ikonet "Højttalere", og vælg indstillingen "Afspilningsenheder" . Hvis din lydenhed (højttalere) ikke vises, skal du tilslutte dem igen og se efter fanen "Lyde". Vælg en af ​​"Systemhændelser", og tryk på knappen "Prøve" .

Hvis systemet ikke registrerer lydenheden, eller hvis fejl besked fortsætter, skal du kontrollere indstillingerne for afspilningsenheden.

Tjek indstillingerne for afspilningsenheden

På ikonet " Højttalere ", højreklik og vælg "Afspilningsenheder". Kontroller derefter, at lydenheden er angivet. Hvis det er tilfældet, skal du højreklikke på det og vælge "Indstil som standardenhed". Kontroller derefter, om lyden fungerer korrekt.

Endelig, hvis lydoutputproblemet fortsætter, anbefaler vi, at du gendanne systemet så udstyret vender tilbage til en tidligere tilstand, mens lyden endnu ikke var defekt .

Det er meget muligt, at for at fuldføre handlingen og gendanne systemet til en tidligere tilstand, skal du aktivere Windows 10-gendannelsesmiljøet. Ved at udføre denne handling kan du returnere din computer til en tidligere tilstand, hvor lyden fungerede fint.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up