Hvilke sider er bedst at søge efter arbejde online?

Beskæftigelse er et grundlæggende behov for mennesker. Med teknologiens fremskridt er det muligt at lette adgangen til beskæftigelsesinformation og endda udvikling af arbejde online. Især i disse dage, hvor der er en sundhedskrise, er arbejdet på internettet steget. Nogle valgte at søge direkte på virksomhedssiderne, og i krisetider reddede det for mange at melde sig ind i det sindelantale jobnævn.

Indeks
 1. De bedste sider til at søge efter arbejde online
  1. LinkedIn.com
  2. Infojobs en af ​​siderne for at søge arbejde online
  3. Træde i kræft
 2. De bedste websteder at søge efter online job FreeLancer
  1. Freelancer.es
  2. Workana

De bedste sider til at søge efter arbejde online

Dette er de bedste sider til at søge efter arbejde online og drage fordel af jobtilbud i afhængig af din profil. Vi er sikre på, at det også kan tjene dig, søg efter job i mobile applikationer, i denne forstand har vi lavet en anmeldelse for at finde de bedste applikationer til at finde et job.

LinkedIn.com

Selvom dette ikke er et websted, der er oprettet for at søge arbejde; med tiden og takket være dens egenskaber er den blevet et stærkt værktøj til dette formål. Dette sociale netværk fungerer som en platform at finde hurtigt og nemt forskellige jobtilbud . Det giver endda mulighed for at sende beskeder privat mellem jobsøgende og jobsøgende.

Alt du skal gøre er at registrere dig med et par trin og starte din søgen efter det perfekte job. Du kan lave en jobsøgning med filtre, for kun at finde stillinger, der matcher din profil . Du kan endda søge specifikt efter en virksomhed, du gerne vil arbejde for.

Plus, LinkedIn har de bedste værktøjer til at øge dine muligheder, når du leder efter arbejde online. For eksempel:

 • Genoptag guiden : med dette værktøj, du kan oprette dit CV . Alt du skal gøre er at udfylde de ønskede oplysninger, det er meget enkelt og intuitivt.
 • Ceev : Det er det perfekte værktøj til at få det perfekte CV, så du har professionel profil efterspørges af virksomheder. Det er meget nemt at bruge, så bare rolig, hvis du ikke har designfærdigheder osv.
 • Karriererådgivning : Dette er et vellykket LinkedIn mentorprogram til at lette alle brugere af dette netværk; en professionel forbindelse med de bedste jobtilbud .

Infojobs en af ​​siderne for at søge arbejde online

Denne side er særlig populær i Spanien, har været i drift i over 20 år og er stadig en af ​​de mest brugte. Det har udviklet sig til at tilpasse sit design og forbedre jobsøgning. Fra denne side har du en privat sektion til at lave et eller flere CV'er og oprette en professionel profil. Den har en kraftfuld jobsøgningsapplikation. Hvis du vil prøve det gratis, så tjek vores artikel, hvordan du gør det i dag.

Når du har uploadet dit CV, kan du spore, hvem der ser det, og hvem der har anset dig for en stilling; eller hvis du er blevet afvist. Han dig tillade også at sende personlige følgebreve ind afhængig af den stillingsbetegnelse, du søger, eller den valgte virksomhed. Fra Infojobs kan du linke til din blog, hjemmeside og sociale medier; på denne måde kan du give virksomheder mulighed for at udvide relevant information om dig eller et specifikt aspekt, du ønsker at udnytte.

Træde i kræft

Selvom det ikke er en jobside som sådan, fungerer den som en søgemaskine til at finde de bedste jobtilbud. Det er en internettilbudstracker. Det er super nemt at bruge, du kan tilmelde dig og modtage tilbud på din e-mail. Det lader dig også beslutte, om du vil uploade dit CV eller ej. Han tæller over 100 millioner brugere på verdensplan .

De bedste websteder at søge efter online job FreeLancer

Nu, når det kommer til at arbejde hjemmefra, er der også specifikke sider til FreeLancer jobsøgning:

Freelancer.es

Det er en af ​​de foretrukne steder, når man leder efter et freelancejob. Han har en registrering ledig og en app at få de bedste jobs. Det er en ret bred portal og giver dig mulighed for at filtrere det sprog, du ønsker at få jobbet på. Når du har fundet et interessant tilbud, kan du indsende et forslag, du kan endda se, hvad konkurrencen sender.

Du skal bare stræbe efter oprette en professionel profil og attraktive, så de kan vælge dit forslag. Med din erfaring, viden og kompetencer vil du være i stand til at positionere dig selv og blive valgt til fremtidige job. Jo flere ansøgninger du har godkendt, jo bedre er dit omdømme på siden.

Workana

Dette er en anden platform, der har en største spansktalende marked . Det er et godt alternativ, fordi der er en bred vifte af tilbud og ønsker. Ligesom Freelancer.es konkurrerer kandidater om et indsendt tilbud. Den har et arkiv af positive erfaringer med at finde gode muligheder som freelancer.

I dag er Asien blevet en reference for at finde et job, du kan prøve lykken i dette land, og hvis det ikke var nok, har de en hel platform til at hjælpe dig, i vores blog dedikerer vi et rum til at hjælpe så meget vi kan .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up