Sådan genstarter du min computer uden mus ved hjælp af funktionstasten F11

Under vores interaktion med pc'en kan der opstå hardwarefejl, så det er tilrådeligt at udføre en systemgenstart for at gendanne de originale indstillinger. I betragtning af denne omstændighed anbefaler vi, at du læser denne interessante artikel, som du vil lære for at genstarte min computer uden mus med funktionstasten F11 .

Indeks
 1. Funktionstaster i Windows
  1. Kan jeg bruge tastaturet til at erstatte musen i Windows?
  2. System Restaurering
 2. Sådan genstarter du min computer uden mus ved hjælp af funktionstasten F11
  1. Find årsagen til fejlen, før du genstarter din computer med F11-tasten
  2. Log ud og sluk din computer
  3. Genstart din computer uden mus med funktionstasten F11

Funktionstaster i Windows

Det er vigtigt, at du kender det hele foreslåede værktøjer af Windows, samt nogle tricks og alternativer, der forenkler brugen af ​​dette populære system. Windows funktionstaster er en af ​​de muligheder, der kan hjælpe os med at spare tid og reducere brugen af ​​mus.

Nogle funktionstaster er forudbestemt af operativsystemet for udførelse af særlige opgaver . Brugerne behøver således ikke at foretage nogen speciel konfiguration. I denne forstand er det vigtigt at vide, hvilke funktioner der umiddelbart kan udføres gennem disse tastaturfunktioner uden eksklusiv brug af musen.

Kan jeg bruge tastaturet til at erstatte musen i Windows?

Ja, det er muligt helt at erstatte musen med tastaturet takket være tilgængelighedsindstillinger som du finder i kontrolpanelet på dit Windows-system. Ved at aktivere "mus nøgler", det Det er muligt at konfigurere tastaturet til at udføre de funktioner, der normalt er tildelt musen. Faktisk kan du starte, genstarte og stoppe Windows-tjenester fra CMD, der erstatter brugen af ​​systemknapper.

System Restaurering

Systemgendannelse er en proces, der giver dig mulighed for gendanne operativsystemet til dets oprindelige indstillinger . Vi anbefaler, at du laver en sikkerhedskopi, før du udfører en gendannelse på din computer, fordi du kan miste nogle filer og programmer, som du har installeret over tid.

Systemgendannelse kan aktiveres før normal systemstart og afhænger af funktion F11. Denne proces er en del af de avancerede opstartsmuligheder og er baseret på fabriksnulstilling af Windows, hvis noget går galt. Når du har udnyttet denne ressource, kan du deaktivere Systemgendannelse for at fjerne skadeligt indhold fra din computer, hvis det findes.

Sådan genstarter du min computer uden mus ved hjælp af funktionstasten F11

Hvis din computer har fejl, der forhindrer dig i frit interagere med Windows-operativsystemet råder vi dig til at følge trinene, som vi forklarer nedenfor.

Find årsagen til fejlen, før du genstarter din computer med F11-tasten

Ofte, når computeren bliver langsommere med hensyn til ydeevne og responshastighed, betyder det, at der er en hardwarefejl, eller at systemet måske har været inficeret med en virus . Harddisken kan også være fragmenteret, hvilket gør den mere sårbar over for malware-angreb. Derfor anbefales det at rydde op på harddisken i Windows for at maksimere dens ydeevne.

Derfor er det nødvendigt at genstart computeren fra F11-funktionen, før du begynder at formatere harddisken eller gendan hver af de programmer, du har installeret på din pc.

Log ud og sluk din computer

Først skal du lukke alle programmer, du har åbne under sessionen. Når du har gennemført og verificeret denne proces, logge ud ved hjælp af systemindstillinger . For at gøre dette skal du gå til startmenuen og finde "Start / Luk ned". Klik på "Sluk" og vent et par sekunder på, at systemet lukker ned normalt.

Genstart din computer uden mus med funktionstasten F11

Vent et par sekunder, og tryk derefter på tænd/sluk-knappen for at genstarte systemet. Inden hyppig systemstart skal du trykke på funktionstasten "F11". Så vil du se den skærm, der svarer til BIOS.

Med det samme vil du være i stand til at lave en sikkerhedskopi af Windows-operativsystemet. Vælg denne mulighed og vent et par minutter, hvis du vil gem alle dine oplysninger og ansøgninger . Således kan du genstarte systemet for at gendanne det til dets fabriksindstillinger og rette enhver fejl hurtigt og sikkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up