Sådan åbner eller afspiller du en .ARF-fil på min pc - hurtigt og nemt

ARF-formatet er ret unikt, og få applikationer har mulighed for at åbne det. Hvis du vil få adgang til dine gemte optagelser i denne filtype kan du bruge forskellige programmer på pc'en.

Indeks
 1. Hvad er ARF?
 2. Hvordan åbner man en ARF fil på pc?
  1. Cisco WebEx Player
  2. Aiseesoft ARF-læser
  3. Filfremviser mere
  4. Factory Pro HD Video Converter
 3. Konverter en ARF-fil

Hvad er ARF?

Avanceret optagelsesformular t eller bedre kendt som WebEx Avanceret optagelse Format er en filtype, der ejes af Cisco WebEx. Bruges til at gemme online forelæsninger og optagelser.

Det kan indeholde elementer som lyd, video, grupper, spørgsmål og svar , filoverførsler og anden deling. Da det er et bestemt format, kan få applikationer bruges til at vise dets indhold, i mange tilfælde er det nødvendigt at konvertere det til et standard videoformat.

Hvordan åbner man en ARF fil på pc?

Cisco WebEx tilbyder en indbygget program til at åbne en ARM-fil . Der er dog andre lige så effektive programmer, der kan bruges til at åbne filer af denne type.

Cisco WebEx Player

Det er den native app til åbne ARF filer og derfor er den også den mest brugte. Cisco WebEx Player giver dig mulighed for at se og redigere alle poster i dette format.

For at bruge det skal du bare gå til den officielle side og downloade appen gratis. Det er meget nemt at bruge, og du vil ikke have nogen kompatibilitetsproblemer for at åbne poster.

Hvis du vil dele en ARF-fil med andre brugere, skal du blot gøre det send linket til andre brugere som bruger den samme applikation. Ligeledes, hvis du vil åbne en fil i dette format, skal du blot åbne filen med hyperlinket.

Aiseesoft ARF-læser

Det svarer til WebEx Network Recording Player. Denne applikation giver dig mulighed for åbne en ARF-fil men du kan være begrænset til at redigere indholdet.

Fungere Skærmoptager bruges almindeligvis til at fange skærm og gemme ARF-fil. Når optagelsen er klar, konverteres den til MP4-format.

Dens installation er meget enkel og takket være dens intuitiv grænseflade gør det nemt at bruge . Ved at optage skærmen kan du kun fange det, der interesserer dig, og konfigurere optagelsesmulighederne i detaljer.

Filfremviser mere

File Viewer Plus-værktøjet giver dig mulighed for konvertere ARF-poster i et Windows (WMV) eller Flash-kompatibelt format. Det er kendetegnet ved dets kompatibilitet med mere end 300 filformater, hvorfor det betragtes som en universel applikation.

Det giver dig mulighed for at konvertere dokumenter, mediefiler, billeder eller andre filtyper. Den har en avanceret billededitor, hvilket placerer det over andre lignende værktøjer.

Det giver dig ikke kun mulighed for at åbne filerne, men også dig kan også redigere, gemme og konvertere dokumenter . Konverter flere filer på én gang i batches.

Factory Pro HD Video Converter

Et program, der understøtter ARF filer. Det lover han faktisk bevare filkvaliteten når du konverterer dem til MP4, AVI eller MP3-format. Det understøtter flere formater.

Det er en af ​​de mest effektive apps, der findes, med en intuitiv grænseflade, der tilbyder en fremragende brugeroplevelse . Fra appen kan du uploade flere videoer for at redigere medieindhold.

Dens videoeditor er ret omfattende, så du får professionelle kvalitetsresultater. Dens alsidighed gør det til et multitasking-program ved at give dig mulighed for at åbne, redigere, gemme og konvertere næsten enhver videofil.

Konverter en ARF-fil

Hvis den ultimative hensigt med at bruge ARF-filen er at dele den, er det bedst at transformer filen til et andet standardformat . WebEx Player er den bedste mulighed i dette tilfælde, selvom de andre nævnte værktøjer også kan gøre det.

det webex afspiller er gratis og 100% kompatibel med formatet. Du kan ende med en AVI-, MKV-, MOV-, MPG- eller WMV-fil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up