Sådan konverteres DBF-fil til XLS online gratis

Har du brug for at åbne filen DBF? Her vil du lære hvordan man konverterer en DBF-fil til XLS i linje. Og du kan åbne det i Excel-programmet. Hele processen gratis. Men hvorfor konvertere det til xls, og hvad er fordelene? Vi fortæller dig alt.

DBase. Det er et sprog, der bruges i programmering. For så vidt første databasestyringsprogram. Den blev lanceret på markedet i 1979 og brugt til mikrocomputere. Tillad søgning efter information ved hjælp af en tast i stedet for ved hjælp af kodesekvenser.

Ashton-Tate-firmaet udgav det til det gamle CP/M-operativsystem og senere til andre systemer som Apple Macintosh, Apple II, IBM PC blandt andre, og blev software det ikke solgt i nogen tid. Selvom det flyttede til en GUI, blev det erstattet af Clipper, Paradox og FoxPro.

The Ashton Tate Company giver licenser til brugere for en periode på 15 år. For at konkurrere med sin rival, som tillod flere brugere at bruge den samme database.

I 1991 blev dBASE solgt til et andet firma ved navn Borlan. Og han udgav den femte version, men han overskred ikke og solgte rettighederne til sine produkter til Dbase, LLC. Det er fortsat med at frigive nye versioner siden den dato, under navnet dBASE Plus.

Indeks
  1. Hvor kommer DBF-filer fra?
  2. Hvad er en XLS fil?
  3. Hvad er formålet med at konvertere en DBF-fil til XLS?
  4. Sådan konverteres DBF-fil til XLS online gratis?

Hvor kommer DBF-filer fra?

DBF er en filtypenavn som stammer fra et af de første programmer til at administrere dataadgang, lagring, ændring og hentning, kaldet dBase.

DBF filer har været bruges i andre typer systemer ledelse af grundlag af data (DBMS), såsom Clipper, FoxPro, C1, Delphi, Microsoft Access, Oracle; også dem i Visual Studio-pakken (Visual dBase, Visual FoxPro, Visual Objects), blandt andre.

Hvad er en XLS fil?

Dette er en Excel-udvidelsesfil , som igen tilhører Microsoft Office, til at lave regneark indeholdende information, herunder beregninger, grafer, makroer og tabeller; bruges også i Visual Basic eller programmeringssprog.

Den er fra år 2007, hvor denne udvidelsen ændrer navn fra XLS til XLSX ; Dette sidste X refererer til Extensible Markup Language eller XML, som er akronymet på engelsk, og som har været et middel til at indkode dokumenter.

Hvad er formålet med at konvertere en DBF-fil til XLS?

Grundlæggende er formålet med konvertering af DBF-filer til XLS er at migrere data indeholdt i DBF-filer til andre forskellige databasestyringsprogrammer ved at bruge XLS-filer som en bro. Denne filtypenavn giver nem læsning af indholdet, disse databaser kan eksporteres til Excel med .

På denne måde kan vi importere data til database af ledere XLS som SQL Server, MySQL eller MariaDB, åbner endda nye muligheder for at køre både desktop-, web- eller mobilapplikationer; ud over at være en backup af de originale data i DBF-filerne.

Sådan konverteres DBF-fil til XLS online gratis?

Heldigvis, hvis du kan konvertere DBF-fil til XLS online og gratis, både til mobiltelefoner og computere, uden at installere nogen software; Til dette er der flere sider at konvertere filer uden programmer, men i dette tilfælde vil vi arbejde med anyconv.

Det første trin er at få adgang til siden. Så uploader vi DBF-filen ved at klikke på "Vælg fil" for at vælge det og ikke overstige 50 MB.

Så, vi klik på "Konverter" , der overfører filer fra DBF til XLS. Når konverteringen er fuldført, downloader du XLS-filen, som er slutresultatet.

Endelig kan vi se, at konverteringsproceduren er praktisk udført på få sekunder, hurtigt og sikkert fordi ingen har haft adgang til dine filer; Vi nævnte også, at denne konvertering fungerer som en vigtig bro til at importere dataene i Excel-tabellerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up