Online videoaccelerator | Skift hastigheden på mine videoer

I disse dage er det meget normalt at se videoer online. Uanset om du vil se tilfældige videoer, fra en youtuber, fra en serie eller fra en film. Problemet er, at afspillerne normalt er ret simple, og vi har ikke en mulighed for hastighed tilgængelig, der er nogle programmer til at fremskynde videoer som Camtasia. Men hvis du ikke vil installere, lad os se en online videoaccelerator. Lære at ændre hastigheden på mine videoer .

Det kan være nødvendigt at fremskynde en video i mange situationer. Hvis du lytter til en lydbog, hvor du taler for langsomt. Måske en podcast, du vil fremskynde for at spare tid. Uanset situationen er det altid godt at have muligheden for det fremskynde video .

Vi vil anbefale en udvidelse hvilket er ekstremt simpelt og på trods af, at det ved første øjekast endda virker grundlæggende. Det tilbyder alle de nødvendige værktøjer, ikke kun for at kunne fremskynde videoen, men du kan også udføre andre handlinger med enhver type video, som kan være meget komfortabel .

Af at sænke farten , øg den, sæt på pause, spring X-tid over, spole tilbage osv. Kort sagt, denne lille, men kraftfulde udvidelse vil give dig stor frihed til at manipulere enhver form for online video, du ønsker at se.

Og vi siger enhver form for onlinevideo, fordi det ikke kun virker på YouTube. Men du kan bruge det i en masse service streaming så du kan manipulere videoerne, som det passer dig.

Det næste tip til Windows at fremskynde online videoer er ret simpelt, og du vil se, at du med blot et par klik allerede har hurtige muligheder for at kunne gøre, hvad du vil.

Mens YouTube har mulighed for at fremskynde videoer. Når du vil se driften af ​​den udvidelse, som vi vil anbefale dig nedenfor. Du vil forstå, at det ikke kun gør det nemmere fremskynde video men at det ender med at være meget mere behageligt at gøre det.

Indeks
  1. Hvordan man fremskynder en online video
  2. Sådan ændrer du hastigheden på mine videoer

Hvordan man fremskynder en online video

For at fremskynde enhver online video vil vi bruge en udvidelse til Google Chrome. Denne udvidelse kaldes " Video Speed ​​​​Controller og du kan finde den i Google Store. Det fungerer på de fleste populære websteder som YouTube eller Netflix for at give dig nogle eksempler.

Processen til at accelerere det videoer i linje med Video Speed​​Controller er ret enkel og frem for alt komplet. Siden det øjeblik, vi forsøger at afspille en video, vises en gennemsigtig fane, hvor vi kan fremskynde .

Men udvidelsen er ikke begrænset til at fremskynde videoer. Det giver os også mulighed for det reducere hastigheden . Du kan endda bruge tastaturgenveje til at gøre tingene hurtigere og nemmere.

  • Reducer hastigheden: V-tast.
  • Øg hastigheden: D-tast.
  • 10 sekunder tilbage: Z-tast.
  • Gå 10 sekunder frem: X-tast.
  • Normal hastighed: R-tast.
  • Vælg hastighed: G-tasten.

Sådan ændrer du hastigheden på mine videoer

Udvidelsen har en menu med konfiguration hvor du kan foretage en lang række ændringer. For at give dig en idé, kan du konfigurere den, så du i stedet for kun at gå ti sekunder frem, kan gå frem så meget tid, du vil.

Denne udvidelse er ret interessant til en lang række situationer, uanset om du kigger på en video hvor du taler for langsomt eller vil springe nogle dele over, der ikke interesserer dig. Selvom du vil værdsætte detaljerne, kan du bruge videohastighedscontrolleren til at sænke videoer eller med After Effects.

Alt dette takket være tastaturgenveje så du kan udføre processen hurtigt og intuitivt. Så nemt er det at fremskynde online videoer, det er et meget effektivt trick til Windows og Chrom med en udvidelse, der ikke kun fungerer på YouTube, men også i en lang række tjenester og i de bedste online videoafspillere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up