Hvorfor skal routeren være slukket og tændt hver nat?

Som med alt i livet, er den teknologiske verden ikke immun over for information, der kan være forkert eller ikke. Man hører ofte legender om byteknologi, men det viser sig, at der er sandheder, der virker latterlige. Af denne grund, lad os lære hvorfor skal routeren være slukket og tændt hver nat?

Uden tvivl er en af ​​de vigtigste enheder, vi har, routeren. Takket være det etablerer vi internetforbindelser på en måde sikkert og hurtigt . Og ikke kun via kabel, men også trådløst, og dermed styre det signal, vi modtager.

De vidunderlige bidrag, som router kan bringe os under vores netværksforbindelser er ikke tilstrækkeligt forstået af de fleste brugere. Men de ved stadig ikke, hvordan de skal udføre en grundlæggende opsætning at åbne deres porte eller endda ikke ved, hvad USB-porten på min trådløse netværksrouter er til, hvad jeg kan bruge den til.

Indeks
  1. Hvorfor skal routeren være slukket og tændt hver nat?
  2. Brug af routeren kan have negative helbredseffekter.

Hvorfor skal routeren være slukket og tændt hver nat?

Som alle elektroniske enheder, routere har udviklet sig meget og præsenterer nye og varierede egenskaber, der tilpasser sig den enkelte brugers behov. Disse kan have variable forbindelseshastigheder og have eksterne antenner eller led-lys, der gør det nemmere at identificere deres forskellige signaler.

For at besvare spørgsmålet, som denne artikel begynder med, kan vi fortælle dig, at det generelt ikke er nødvendigt at slukke routeren om natten. Dette selvfølgelig, hvis vi ikke forlader vores hus i lang tid. Som for eksempel på grund af en ferierejse og i dette tilfælde hvis vi skal slukke for routeren uigenkaldeligt.

Men hvis vi taler om en fordel, der kan forhindre os i sluk routeren om natten , ville det være i forhold til energibesparelse. Og i denne forstand ville det være ønskeligt at udføre denne praksis. Selvom man på regningen ikke kan se, at besparelsen er noget væsentligt, er man en af ​​dem, der er til effektivt forbrug og energibesparelser, bør man.

Men for dem, der slukker dem om natten, og påstår, at ingen bruger dem. Vi kan fortælle dig, at der i routerkonfigurationen er en mulighed, der giver dig mulighed for at deaktivere det trådløse netværk på bestemte tidspunkter. Og så undgår du at slukke for den, for med denne funktion aktiveret, vil den automatisk afbryde forbindelsen.

Brug af routeren kan have negative helbredseffekter.

På den anden side mener nogle eksperter på området, at deaktivering af routeren nat kan være mere skadeligt end gavnligt. Disse hentyder til det faktum, at enhedens brugstid på en eller anden måde falder, og derfor ville denne praksis ikke have nogen gavnlige resultater, men tværtimod meget skadelige for dens fremtidige drift.

Andre hævder, at slukke for routeren om natten , især hvis du har disse enheder i dit soveværelse, kan skade dit helbred. Da de udsender en bestemt type stråling, som på længere sigt kan være årsag til visse sygdomme. Men tilsyneladende er disse hypoteser ikke blevet bevist og har derfor ikke noget videnskabeligt grundlag.

Til gengæld dem, der går ind for ikke at slukke for routeren på noget tidspunkt, undtagen når du skal på en tur, der tager dig væk hjemmefra i længere tid. De hævder, at denne praksis, at slukke for routeren, kan få dem til at genstarte og miste deres konfiguration, og du skal gentage denne proces.

Så hvis du er bekymret for ydeevnen af ​​din router eller om mulige helbredsproblemer som kan skyldes brugen af ​​enheden. Du skal kun tage nogle forholdsregler i betragtning, prøv ikke at placere den på steder som soveværelser eller køkkener. Planlæg den automatiske nedlukningsfunktion for det trådløse netværk.

Så du kan betjene din router derhjemme uden at skulle slukke for den. På denne måde kommer vi til slutningen af ​​denne tutorial, som har dig kigge på hvorfor skal routeren slukkes og tændes hver nat?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up