Hvordan man forbedrer afkølingen af ​​min pc for at reducere den høje temperatur

Når vi har nogen form for elektronisk enhed, skal den til enhver tid vedligeholdes korrekt, så vi kan forlænge dens brugstid og holde den i funktion. Det er noget, der ikke kun gælder for vores enheder elektronisk men også til enhver genstand, som vi værdsætter og ønsker at holde hos os så længe som muligt.

Men uanset formålet, skal du virkelig lave de rigtige forudsigelser, så de holder så længe, ​​som de burde.

Det computere i er et perfekt eksempel, fordi hver komponent i computeren er ekstremt vigtig for dens drift. Fordi en computer består af forskellige dele på hardwareniveau, bør hver af disse dele behandles med størst mulig omhu og rengøres om nødvendigt, for hvis en af ​​dem fejler, vil de alle gøre det, hvilket ville føre til alvorlige konsekvenser, som ikke. ikke har en computer.

Af denne grund anbefales det altid at tage din computer med til en ordentlig vedligeholdelsessession med nogen, der ved, hvordan man gør det, hvis du ikke ved det. Men noget, hvis du kan tage på egen hånd for at være i stand til at forbedre levetiden for din computers komponenter, er at dramatisk forbedre deres levetid, er gennem korrekt køling.

Dette er et ekstremt vigtigt aspekt af din computer , skal være et problem gennemtænkt og løst så hurtigt som muligt, og det kan gøres nemt og nogle gange med få penge. Men hvis du ikke forstår meget af det, taler vi om alt, hvad du behøver at vide om det.

Indeks
  1. Køling på din pc
  2. Hvordan kan jeg køle min pc?

Køling på din pc

Inde i en computer er der alle de komponenter, der får den til at fungere korrekt, og alle er tilsluttet bundkortet, og de har som regel brug for regelmæssig vedligeholdelse.

Ligeledes udsender hver af disse komponenter en vis grad af varme hele tiden, når de er i drift, og som du kan forestille dig, kan denne varme påvirke alle dele af pc'en, hvis de hver især udsættes for for meget varme, og før det skal du være forsigtig med afkøling fra pc'en.

Vores pc-køling kommer i mange former og størrelser, ikke bare en lille blæser, der kan holde luften cirkulerende, og du skal virkelig være meget opmærksom på den, for hvis computer er godt afkølet, kan ydeevnen af ​​den øges betydeligt. Problemet opstår, når du begynder at høre, at din ventilator laver en lille lyd.

Dette sker især når vi har en computer af Spil, givet, at mange af disse komponenter på grund af gengivelsesindsatsen arbejder hårdt, og hvis vores system ikke er ordentligt afkølet, vil vi ende med at have problemer.

Hvordan kan jeg køle min pc?

Nu kan vi snakke lidt om, hvad du kan gøre for at beholde din computer godt afkølet, en proces, der heldigvis ikke er for dyr, og du behøver ikke nødvendigvis at købe visse ting for at forbedre luftstrømmen eller kontrollere temperatur selvom det anbefales.

Til at starte med kan vi tale om støv, for en enkelt rengøring indvendigt kan hjælpe meget, så sørg for at støve hele din computer grundigt, især blæsere og luftkanaler.

På den anden side hjælper det i høj grad at ændre din processors termiske pasta, fordi denne pasta hjælper med at sprede varmen fra processoren, som ofte når ekstremt høje temperaturer. Selvom du også kan hjælpe din processor og andre komponenter i din materiale i køb af større heatsinks, der kan passe til din heatsink og andre komponenter, såsom dit videokort.

De er ofte ikke for dyre, og det er noget, der vil hjælpe meget i det lange løb, selvom det også er værd at nævne vandkøling, en lidt dyrere metode, men som vil holde din computer så kølig som muligt uden for mange hikke. Endelig er det vigtigt, at du kan diagnosticere ethvert hardware- eller softwareproblem på din pc i tide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up