Hvordan lukker jeg min bærbare computer ned for at forhindre den i at gå i dvaletilstand

En bærbar er en værktøjer det mere brugbar på som vi kan stole på til enhver form for arbejde. Dette skyldes, at disse værktøjer kan hjælpe os når som helst og hvor som helst, uanset hvor vi er.

Men du har måske bemærket, at din computer har en måde forudbestemt at gå i dvaletilstand, og det er, når computerens låg er lukket.

Dette er en sædvanlig adfærd, der finder sted, takket være konfigurationen af Windows 10 som standard, og selvom det virker umuligt at deaktivere, kan vi ændre det gennem systemindstillingerne, uanset om du vil ændre søvntiden eller helt fjerne det.

Netop til dette vil vi dedikere denne artikel, da der er forskellige brugere, der på den ene eller anden måde forsøger at finde et glad medium mellem denne funktion, som de uundgåeligt ønsker at deaktivere.

Indeks
  1. Trin til at undgå at hænge din bærbare computer, når du lukker låget
  2. Start med at lave din egen kostplan

Trin til at undgå at hænge din bærbare computer, når du lukker låget

Start med at få adgang til energiindstillingerne eller konfigurationerne på din Windows-enhed, for hvilke du skal gå ind i "Kontrolpanel" og blandt mulighederne og værktøjerne indtaste sektionen " Hardware og lyd » så find dig selv i sektionen « Strømmuligheder ».

Det er her, vi kan se de strømplaner, der er tilgængelige i systemet, og på samme måde vil vi i sektionen i venstre side af vinduet se en række flere menumuligheder. Blandt hvilke vi skal placere muligheden "Vælg opførsel af lågets lukning".

Her vil vi se, at der åbnes et nyt vindue, hvor vi kan ændre adfærden eller på samme måde, de handlinger, der udføres, når der trykkes på tænd- eller sluk-knappen, eller igen, suspend-knappen.

På denne måde kan vi skelne mellem de to tilfælde og vælge den handling, vi ønsker, for at reducere computerens energiforbrug.

For at udføre den hovedopgave, vi ønsker, skal vi indtaste muligheden " Når låget lukkes vi vil se en række muligheder, hvoraf langt de fleste tilbydes med unikke muligheder, når batteriet er tilsluttet.

Blandt mulighederne kan vi vælge: Suspend, Hibernate, Shut down eller Gør ingenting, men med henblik på hvad vi ønsker at opnå, vil vi vælge muligheden "gøre ingenting" .

Start med at lave din egen kostplan

En af de midler det hurtigere at tilpasse vores behov til systemkravene er at lave vores egen strømplan eller importere og eksportere dem til din Windows 10 , hvormed vi definerer de handlinger og anvendelser, vi har brug for.

For at gøre dette skal du starte med at højreklikke på batteriikonet, for der kan du se, at en lille menu åbnes, hvor du kan vælge de energimuligheder, du ønsker.

Nu kommer vi ind på det skærmbillede, der i første omgang vises, og vi går videre med at lave en energiplan, som vi også skal tildele et navn for at identificere den mere optimalt.

Indledningsvis er det ikke nødvendigt at sige så meget om, hvordan dette værktøj kommer til at virke, dog er det vigtigt, at det er tildelt og optimalt repræsenteret, hvordan det kommer til at fungere. På en sådan måde at være vores standardindstilling vi kan bruge det uden problemer eller forvirring.

Takket være dette kan du nu styre denne del af din computers energi og bruge alting meget mere effektivt end før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up