Hvordan deaktiverer man besked om lavt batteri på Android eller iPhone?

Telefoner er absolut den bedste opfindelse, men ligesom ethvert paradis har sin fejl, er de også en af ​​de største invasive notifikationer. Derfor er det tid til at lære at Deaktiver besked om lavt batteri på Android eller iPhone.

Det er lige så nemt som at skifte Google Chrome-søgemaskine på Android. For selvom det lyder latterligt og langt ude, så ødelægger nogle invasive notifikationer vores dag.

Enten på grund af deres irriterende lyd, eller fordi de optræder uhensigtsmæssigt i de værste situationer (midt i et videospil), er det tid til at slippe af med dem.

Indeks
  1. Deaktiver meddelelse om lavt batteri på Android eller iPhone
  2. Deaktiver meddelelser om lavt batteri med meget nemme metoder
  3. Første metode Farvel til alarmen!
  4. Anden metode: Modifikation for mere moderate mennesker

Deaktiver meddelelse om lavt batteri på Android eller iPhone

Den første ting er, at deaktivering af meddelelser kun er en bekvemmelighed, det vil ikke øge enhedens kraft endsige batteriet vil vare længere.

For det andet findes muligheden for at deaktivere denne meddelelse kun i Android 9 PIE, som den har blev introduceret relativt for nylig. Målet er at fragmentere lidt mere, hvad hver type notifikation er, og selvfølgelig at eliminere gener for brugerne.

Der er to muligheder for at udføre denne opgave, og ingen af ​​dem er komplicerede, i teorien er den ene lettere end den anden. Du kan deaktiver besked om lavt batteri android eller iPhone eller ændre den måde, den vises på.

Deaktiver meddelelser om lavt batteri med meget nemme metoder

Advarsler som disse er ubalancerede, vi har normalt altid batteriprocenten på skærmen. Dem, der ikke har en bar, der siger det, var der ikke behov for en notifikation for år tilbage, og endelig er der blevet lyttet til brugerne.

De to muligheder præsenteret for os er helt lovligt og er i det samme Android-system. Hvorfor Android og ikke iPhone som angivet af titlen Deaktiver lav batteri-meddelelse Android eller iPhone?

Desværre for alle medlemmer af Apple-familien er det ikke muligt at slette denne meddelelse af sig selv, hvad vi kan gøre er at deaktivere dem alle, for dette går vi til app indstillinger, og "Vælg" Touch-ID og kode.

Den beder om sikkerhedskoden for vores enhed, vi indtaster den, og så vises en menu, hvor indstillingen "Deaktiver meddelelser", "Tryk", og du er færdig, åbne dem deaktiveret.

Første metode Farvel til alarmen!

Nogle gange er denne advarsel nødvendig for at vide, når noget er galt, for eksempel for at rette op på en Android-mobiltelefon, der ikke oplader batteriet, eller hvordan man sparer batteriet på Android-mobil.

I denne version af Android er der bedre administration af applikationer, og du kan aktivere og deaktivere dem separat. Først åbner vi menuen Programmer og meddelelser, der vil være en sektion, der giver dig mulighed for at se alle applikationerne.

Så skal vi vælge menupunktet i form af tre prikker, der vises øverst til højre og derefter » tryk for at vise systemapps.

Der vises flere andre muligheder » At vælge «, "Android System" (der er batteriet) så » At klikke » i meddelelser, her kan to muligheder vises afhængigt af din enhed, den ene er » Batteridrænende apps "og" Batteri “.

Uanset hvad, når du har valgt en af ​​de to muligheder, er du fri til at deaktivere meddelelser (hvis denne mulighed ikke vises, er det fordi din Android er ændret, og den tillader ikke denne metode).

Anden metode: Modifikation for mere moderate mennesker

Bare gå tilbage til frontmenuen på telefonen, først til indstillinger og derefter til apps og notifikationer, vi giver muligheden "Vis alle" derefter "Se systemapps “, dette bringer os til Android-systemet, vi vælger meddelelserne og derfra til trommerne.

I Android PIE 9 vil vi se muligheden kaldet "Hvad skal man gøre" Hvis du klikker her, vises en menu med de muligheder, vi kan vælge, den kan være den samme som altid (udsender lyd og visning på skærmen), men da det du vil er at gøre det, hold kæft. Muligheden "Vis lydløst".

Med dette advarer det os, men det vil kun være et lille ikon, der vises nederst på skærmen uden at give anledning til bekymring. Så enkelt er det, det er overstået, hvis du ikke kan lide afbrydelser, her er din gode løsning til at slukke for besked om lavt batteri på Android eller iPhone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up