Hvordan fikser jeg min bærbare mus, hvis knapperne ikke virker?

Det sker ofte, at du arbejder med din bærbare computer, også kaldet bærbar , nyligt erhvervet eller brugt, men i god stand, og over natten holder musen eller touchpad'en op med at virke. Bare rolig, det kan være noget let, her viser vi dig, hvordan du reparerer en bærbar mus, når den holder op med at virke.

Musen eller musen er en indbygget enhed i den bærbare computer, normalt placeret i en boks i bunden af ​​tastaturet. Den har også to knapper, højre og venstre, som udfører samme funktion som i traditionelle mus.

Hvis du ønsker det, har du også mulighed for at ændre og konfigurere brugen af ​​knapperne og dermed få adgang til yderligere funktioner.

Denne enhed er ekstremt alsidig og hjælper dig med at køre din computer på steder eller steder, hvor en traditionel mus ville gøre arbejdet ekstremt kedeligt.

Indeks
  1. Hvad skal jeg gøre, den er blevet beskadiget, hvad skal jeg gøre for at reparere den bærbare mus?
  2. Udelukke andre mulige årsager
  3. Oversigt over trin for at aktivere touchpad'en

Hvad skal jeg gøre, den er blevet beskadiget, hvad skal jeg gøre for at reparere den bærbare mus?

Slap af, gå ikke i panik. Du behøver måske ikke at løbe desperat til den betroede tekniker for at finde ud af, hvad der sker med musen eller pegefeltet, når det holder op med at virke, hvilket resulterer i lommeblødning.

Mange gange, når musen holder op med at virke, er det, der sker, at vi ved et uheld tryk på funktionstasten, der deaktiverer enheden og låser den .

Det kan være, at ved skødesløshed, uden at være klar over det, eller når der er børn i huset, som plejer at lege med computere, aktiveres knappen, der låser musen. Generelt fungerer denne funktion, når der trykkes på tasten. "Fn", placeret på tastaturet nederst til venstre og på en af ​​tasterne "FX" fra F1 til F12, placeret i en række øverst på tastaturet.

Denne funktion aktiveres næsten altid af den bærbare bruger, når han arbejder med en traditionel mus , og han ønsker, at touchpad'en ikke ved et uheld eller uagtsomt forstyrrer hans arbejde. Så hvad kan der gøres for at reparere den bærbare mus.

Så er den første ting at gøre at udelukke, at vi ikke fejlagtigt har deaktiveret musen, der som nævnt aktiveres og deaktiveres ved normalt at trykke på to knapper på tastaturet: "Fn" og en af Fx'.

Et trick, der kan hjælpe dig med at arbejde med touchpad'en, er at simulere den midterste museknap på den bærbare computers touchpad.

Udelukke andre mulige årsager

Hvis problemet fortsætter, på trods af at du gør, hvad der er angivet, skal du gå gennem konfigurationen af ​​den bærbare computer til de avancerede funktioner. Her finder du al information om enheden.

Fra denne blok kan du genstarte den bærbare computer og returnere den til dens oprindelige fabriksindstillinger. Processen er ekstremt enkel, klik blot på værdisektionen i "indstillinger". Der vises et vindue, hvor du nederst til højre får muligheden "foruddefineret".

En anden løsning til at reparere den bærbare mus er at gå i administrationsmenuen til den installerede applikationsblok. Derfra kan du deaktiver Synaptics Pointing-operator og erstatte den med en mere avanceret.

I tilfælde af HP-mærkede bærbare computere har de en integreret LED-indikator, som lyser, når touchpad'en er deaktiveret. Typisk sker dette, når du dobbeltklikker på en tilføjelse, der følger med enheden øverst. Hvis dette sker, skal du blot dobbeltklikke på denne enhed og tænde, du aktiverer musen igen.

Oversigt over trin for at aktivere touchpad'en

  • Genstart systemet. Hvis fejlen fortsætter, skal du identificere berøring af fungere "Fn" på tastaturet du' komme i nederste venstre hjørne.
  • For det andet, opdag nøglen på tastaturet "FX" som fuldender funktionen med at aktivere eller deaktivere musen. Nøglerne "FX" er placeret i en række af "F1" til "F12" øverst på tastaturet.
  • For at aktivere eller deaktivere musen eller musen skal du holde disse to taster nede samtidigt. På denne måde viser vi dig, hvordan du reparerer laptopmusen uden at skulle løbe til nærmeste tekniker.

For at arbejde bedre med din computer og med din markør, vil du måske vide, hvordan du kan tilpasse den i Google Chrome.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up