Sådan indstilles en genvej til at starte kamera på Android

Dagens teknologi giver os mulighed for at udføre mange handlinger, som vi ikke troede var mulige før, for takket være de fremskridt, der er sket i de sidste årtier, har vi fundet os selv med hårde hvidevarer som vi ikke forestillede os i vores vildeste drømme.

Et perfekt eksempel på dette er mængden af ​​information, vi får adgang til via en computer på daglig basis. Takket være internettet har vores verdener ændret sig enormt, da vi ikke kun kan få adgang til den information, vi ønsker, men også alle slags multimedieindhold købe, hvad vi vil have, og endda tale med hvem vi vil.

Vi kan også lave de samme aktiviteter med en mobilenhed som med en mobiltelefon, fordi vi i et stykke tid nu i høj grad har suppleret mobiltelefonens basale funktioner.

Siden da er mobile enheder blevet kaldt smartphones eller smartphones for med dem kan vi lave mange aktiviteter, som vi laver på computere gennem forskellige applikationer og andre.

Faktisk er kvaliteten af nuværende mobiler er så høj, at vi med de højeste intervaller kan finde utrolige high definition-kameraer til at tage billeder som en professionel.

Selvom disse kameraer ikke kan konkurrere med den måde, professionelle kameraer optages på, kan de faktisk opnå høj kvalitet og endda tage billeder i bevægelse.

Dette har ført til, at mange mennesker har mulighed for at fange særlige øjeblikke uden at skulle have et kamera i hånden, da enheden i lommen vil være tilstrækkelig.

Men hvad sker der, når vi vil fange noget så hurtigt som muligt? Vi har ikke altid mulighed for at tage mobilen frem, til låse op og gå hurtigt ind i kamera-appen. Men der er andre alternativer, som vi vil forklare nedenfor.

Indeks
  1. Din mobil og det hurtige kamera
  2. Takket være apps

Din mobil og det hurtige kamera

I dag har man en mobiltelefon er synonymt med at have et let tilgængeligt kamera med anstændig kvalitet lige ved hånden. Men hvis du er en af ​​dem, der ikke ønsker at gå glip af et eneste øjeblik af dagen eller endda natten og efterlade det udødeliggjort i en Foto eller a video, du har måder at få hurtig adgang til din mobil.

Den første mulighed du har er at bruge den hurtige adgang som din mobil har på låseskærmen, det er normalt en mulighed Androider har, og du vil kunne se den i et hjørne af låseskærmen med kameraikonet, som du bliver nødt til at trække til få adgang til kameraet .

På den anden side kan du bruge fagter mobiltelefoner for at få hurtigere adgang til det ved at dobbelttrykke på tænd/sluk-knappen på din Android-enhed.

Dette kan konfigureres i dine mobilindstillinger og derefter gå til muligheder "System" og i sektionen "Gestik", du skal gå til indstillingen " Kamera med hurtig adgang og sætter den i stand til at gøre det samme.

Takket være apps

Den mulighed, vi talte om tidligere, er hurtig nok til at have telefonen med kameraet aktiveret, inden du tager telefonen op af lommen.

Men hvis det ikke er hurtigt nok for dig, kan du downloade en app kaldet QuickCamera, der giver dig adgang til kameraet, som du vil.

Det er en applikation, der med to hurtige bevægelser af håndleddet giver dig adgang til dit kamera, selvom det skærmen er låst .

I app-mulighederne kan du få gestus til at åbne kameraet med den låste skærm eller endda få det til at genkende, at du søvn eller at det er i din pocheret så den ikke åbner ved et uheld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up