Sådan sætter eller tilslutter du et SD-kort til min mobiltelefon trin for trin

SD-kortet letter ydeevnen af ​​mobiltelefonen uden at skulle købe en ny, giver også brugeren mulighed for det at værne om let Information . Du kan også bruge det i andre enheder såsom digitale kameraer, idet du tager i betragtning, at der er forskellige typer kort.

Det skal også bemærkes, at indsættelse af et kort i enheden er en operation, som folk ofte udfører uden at vide, at de på en eller anden måde kan beskadige telefonen. Af denne grund anbefales det at gennemgå processen med at formatere kortet eller indsætte et helt nyt kort til din enhed.

Det er værd at nævne, at denne procedure kan udføres med enhver enhed, men især denne proces kan udføres, når din enhed ikke har meget intern lagerkapacitet. Så du kan købe en menu af 32, 64 GB eller mere for at udføre denne operation.

Trin til at tilslutte et SD-kort til min enhed

Dernæst vil vi forklare, hvordan man indsætter et SD-kort i den mobile enhed, fordi opbevaring er et af telefonernes største problemer. Så først og fremmest for at kunne indsætte hukommelsen eller SD-kortet, du skal have enheden i hånden, og du skal slukke for den . Husk, at det er meget vigtigt at arbejde med enheden på denne måde for at undgå enhver form for skade.

Så skal du tage SD-kortet ud, og så skal du se på siderne af telefonen efter hul hvor den skal indsættes. Når du har fundet og åbnet det, kan du placere kortet den rigtige vej op og derefter indsætte det i telefonen.

Når du har gennemført disse trin, kan du genstart den mobile enhed og du vil finde en meddelelse om, at SD-kortet er blevet beslaglagt. Så kan du, hvis du ønsker det, indtaste "konfiguration", og i denne sektion skal du kigge efter "lager"-sektionen.

Når det nye vindue åbner, vil du være i stand til at vælge » SD kort “, så vil du kunne se en ny menu, hvor du skal vælge de tre punkter, der findes i den øverste højre del af skærmen. Det vil vise en undermenu, hvor du skal vælge " opbevaringsmuligheder ".

Brug SD-hukommelse som internt lager

Denne mulighed giver dig mulighed for at observere tre yderligere muligheder, som er: format, format som internt lager og endelig udstøde . Så i dette tilfælde skal jeg vælge mulighed nummer to, klik på den, og du vil automatisk poppe en besked op, der spørger, om du vil formatere SD-kortet?

Så vælg nederst » formatere SD-kort og så vil du se processen af ​​det samme i en bar. Når kortet er formateret, forbliver det automatisk som internt lager. Dette indikerer, at enhver download, du foretager med din enhed, eller enhver bevægelse, vil blive gemt på SD-kortet.

Når formateringsprocessen er fuldført, vil du blive stillet et spørgsmål: overføre indhold til SD-kort? . Efterfulgt af flere indikationer eller advarsler i tilfælde af godkendelse af overførslen, som er: fjern ikke SD-kortet, nogle applikationer vil ikke fungere og til sidst holder telefonen opladet.

Det anbefales at vælge muligheden nederst " overføre indhold senere» , og til sidst skal indstillingen "klar" vælges. På denne måde vil processen med at indsætte og aktivere SD-kortet blive afsluttet. Her viser vi dig, hvordan du overfører dine filer fra intern hukommelse til SD-kort.

Så kan du se i indstillinger at det interne lager deles med SD-kortet. Hvilket er en god mulighed på Android-mobiltelefoner. Understreger, at rumaktiveringsprocessen ikke kan udføres på iPhone.

Dette er den korrekte måde at sætte et micro SD-hukommelseskort på som internt lager. Generelt, det anbefales altid at Indsæt ikke kort, der indeholder oplysninger fra en anden enhed eller tilhører en anden enhed, da dette kan beskadige det nye udstyr.

Endelig håber vi, at denne artikel har hjulpet dig. Vi vil dog gerne høre din mening: Kunne du tilslutte et SD-kort til din mobiltelefon? Kender du en anden metode til at tilslutte SD-kort? Giv os dine svar i kommentarerne.

Du er muligvis også interesseret i, Hvordan flytter jeg mine Android-apps fra intern hukommelse til SD-kort?

Indeks
  1. Trin til at tilslutte et SD-kort til min enhed
  2. Brug SD-hukommelse som internt lager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up