Hvordan ændres et lydformat uden programmer? - Gratis og nemt

Lære at ændre format lyd uden programmer, kompliceret og tung. Dette kan være nødvendigt, hvis du vil overføre video eller lyd til din mobil og vil ændre formatet, så de er lettere. Selv dem er skabt med de bedste apps til at optage lyd på Android.

Her viser vi dig nogle nemme måder, så du kan ændre lydformatet uden programmer, når du vil, så du kan nyde alle dine filer hvorend du vil.

Indeks
  1. Trin til at ændre lydformat i Windows 10 PRO
    1. Det er tid til at ændre navnet
  2. ændre lydformat online

Trin til at ændre lydformat i Windows 10 PRO

Nu vil vi vise dig en hurtig og nem måde at ændre formatet på en lyd, hvis du arbejder med Windows 10 PRO. Det du skal gøre er Skift formatet på din lyd manuelt.

Før du starter, skal du vide, at lyden eller videoen, hvis format du vil ændre, vises med dets oprindelige navn og ikke med det, du senere har placeret.

Når du nu har den lyd, hvis format du vil ændre, hvad du skal gøre er at gå til » Kontrolpanel" på din computer. Til dette skal du bare højreklikke på din computerstart og klikke på indstillingen "Kontrolpanel".

Derefter åbnes et vindue med alle kontrolpanelindstillinger, klik på » Indstillinger for File Explorer» . Så dukker der en ny boks op, hvor du kan se de første tre faner kaldet "Vis", "Generelt" og "Søg".

Du skal klikke på "Vis", og du vil se en liste kaldet "Avancerede indstillinger", nu skal du kigge efter muligheden "Skjul filtypenavne for kendte filtyper", og når du finder den, skal du slette den" At verificere »som han har ved sin side.

Det er tid til at ændre navnet

Når du er færdig, skal du klikke på " ansøge » derefter på «OK». Nu skal du navigere til den lyd, hvis format du vil ændre, og højreklikke for at ændre filnavnet. Når du gør dette, vil du være i stand til at ændre lydformatet og placere det, du ønsker.

Det er noget, der ligner andre Windows-processer som bulk omdøb eller omdøb alle filer i Windows 10 på et øjeblik.

Og før du klikker på "OK" lav en kopi af din lyd, dette som en sikkerhedsforanstaltning i tilfælde af at den anden er beskadiget, må du ikke miste indholdet. Du vil nu se et vindue med titlen "Omdøb" og en besked, der siger "Ændring af filtypenavnet kan gøre filen ubrugelig".

Du skal klikke på "Ja" og voila, du har allerede ændret lydformatet til MP4 eller hvad du nu ønsker. Åbn den nu og kontroller, at den fungerer korrekt.

ændre lydformat online

På den anden side, hvis du ikke ønsker at udføre alle de foregående procedurer, eller hvis du ikke har Windows 10 PRO, du kan bruge en online konverter.

Af disse er der mange på internettet, sandheden er bedre end andre. I enhver af disse konvertere er trinnet næsten altid det samme. Hvad du skal gøre er at indtaste den konverter, du foretrækker, og på hjemmesiden vil du se muligheden "Konverter lyd og ved siden af ​​et ikon for en mappe.

Det du skal gøre er at klikke på nævnte ikon og søge efter den lyd du vil redigere på din computer, dobbeltklik på lyden når du finder den og den indlæses automatisk på siden, nu skal du bare klikke på formatet du vil skifte til og til sidst » Konvertere “.

Vent et par minutter, mens formatet ændres og muligheden » At downloade vises, skal du klikke og det vil begynde at downloade din lyd i sit nye format, normalt giver dette dig mulighed for at vælge den mappe, hvor du vil have den gemt, og det er det. Det eneste, der er tilbage, er at kontrollere, at det faktisk er i det nye format.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up