Hvad er balanceret fiber, og hvad er forskellene fra optisk fiber?

Når man surfer på internettet, bruges der altid to hastigheder, som man som bruger for det meste ikke er klar over, fordi det er en automatisk proces: Downloadhastigheden og hastigheden af download "Den symmetriske fiber" .

Hastigheden af Hent bruges af systemet, når du Hent dine yndlingsfilm og -videoer, lyt til musik eller gennemse en hvilken som helst side på nettet. Og når du uploader billeder eller stemmememoer til din whatsapp eller andre sociale netværk, "kører skyer" eller spiller online, bruger systemet hastigheden på Indlæser .

Så langt så godt! Men det bliver lidt vanskeligt, når din chefs yndlingsfilm eller presserende fil drejer, snurrer, snurrer og ikke noget når ikke udførelse 100 % . Så du har travlt med at ringe til din tjenesteudbyder for at løse og hvad sker der normalt?

Du er mere i tvivl, når ord som: "Symmetrisk fiber eller asymmetrisk optisk fiber osv." Men bare rolig, vi er kommet for at hjælpe dig med at forstå, hvad disse udtryk betyder, og hvilke fordele og ulemper der karakteriserer dem. Så du senere kan beslutte dig for, hvilken internetforbindelse fiber du skal vælge og dermed ikke spilde din opsparing.

Hvad er symmetrisk fiber

Den symmetriske fiber, som navnet antyder, refererer til downloadhastighed lig med eller lig med uploadhastighed. For eksempel, hvis du køber et internetabonnement med en download på 1 GB, vil det også inkludere 1 GB download i netværksforbindelseshastigheden. Og hvordan gavner dette dig? Og hvordan var det før? Det sidste spørgsmål besvarer vi lidt senere.

Fordele og fordele ved symmetrisk fiber

Vores livsstil har dog ændret sig i løbet af de sidste 20 år, og i dag har vi også brug for downloadhastighed. For eksempel hvis du vil uploade billeder, videoer eller hvis du vil arbejde som YouTuber. Symmetrisk fiber giver dig disse fordele:

 • Lav videokonferencer med Skype eller Zoom, væsker.
 • Til have "luksus" derhjemme, som f.eks end HD, 4K, Netflix osv. TV-signal, har de brug for mere båndbredde til både upload og download.
 • Det tjener din fjernarbejde væske. For at montere en stor mængde indhold på internettet, jo hurtigere download, jo bedre. At spille på den mest avancerede spillekonsol og streame uden afbrydelser.
 • Alle hus tilsluttet internettet og udfører det via stemmekommando: smart lys, smart overvågningskamera, smart termostat til at opretholde den ideelle temperatur for dyret og servere mad, når du rejser, ved stemmekommando forbundet til mobilens WI-FI.

En anden fordel er, at det fordeler båndbredden jævnt mellem alle enheder, så de fungerer effektivt selv samtidigt.

Optisk fiber (asymmetrisk eller FTTH (Fiber-To-The-Home))

Dem der husker internettets begyndelse vil være enig i, at man med asymmetrisk fiber skulle afbryde en af ​​fastnettelefonerne i huset for at tilslutte modemmet (men det blev løst kort efter).

 • Det tog omkring 10 minutter at starte pc'ens operativsystem.
 • Hvis der modtages et opkald, eller nogen tager en hjælpetelefon i huset, vil den forbindelse ville blive afbrudt .
 • Ligeledes vil de huske, at der var behov for flere download-megabyte, fordi det, vi gjorde mest, var at downloade sange, videoer, spil osv. For at nævne et eksempel: Hvis du købte et 100 MB abonnement, betød det, at det var 100 MB download og 10 MB upload...

Vi overvejer næppe de mest interessante aspekter af JEG' proces forbedring internetforbindelse . Det er godt at vide, hvilken slags forbindelse vores tjenesteudbyder bruger, så vi kan træffe bedre beslutninger.

Følg med i denne vidunderlige digitale tidsalder på en nem og praktisk måde, da det er vores skik at udgive dem i korte artikler som disse.

Indeks
 1. Hvad er symmetrisk fiber
 2. Fordele og fordele ved symmetrisk fiber
  1. Optisk fiber (asymmetrisk eller FTTH (Fiber-To-The-Home))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up