Sådan øger, øger eller øger du lydstyrken på min Android-mobiltelefon i nogle få trin

I en verden af ​​mobiltelefoni er det et kommunikationsmiddel, et af de mest brugte i verden af ​​mennesker, hvilket bringer fordele og ulemper med sig i forbindelse med brugen af ​​dette udstyr.

Nogle af de fordele, vi kan nævne, er, at de holde os orienteret om alt, hvad der skete i verden. Ligeledes har vi et søgeværktøj lige ved hånden, da vi kan lave bankforretninger, tage vores placering og tid, hvis vi har brug for det.

Det skal bemærkes, at nogle udstyr med avancerede operativsystemer kommer på markedet hver dag . Et eksempel på dette er Android-operativsystemet, som er et af de mest udbredte i verden.

I denne artikel vil vi vise dig hvordan du løser lydproblemer på din Android-mobiltelefon. Fortsæt med at læse for alle detaljer.

Hvordan øger, øger eller øger jeg lydstyrken på min Android-mobiltelefon?

Til øge lydstyrken på vores mobiltelefon lidt mere, der er en applikation kaldet Volume, som vi kan finde i Play Store, og det er en applikation, der vil øge lydstyrken på vores mobiltelefon.

Når applikationen er downloadet, når vi åbner den, vil vi se en boks med to linjer, der angiver den første, som vil være den normale lydstyrke på din mobiltelefon, og den anden er den, der vil øge enhedens lydstyrke mere end normalt. Sidstnævnte bør styres langsomt, da det heller ikke kan være særlig højt, da det kan beskadige de fysiske komponenter i lydoutputsystemet.

En cirkel vil også dukke op i den førnævnte app, som du trykker på og får en dialog frem, hvor du kan øge lydstyrken mere præcist og uden at beskadige udstyret.

Hvordan øger jeg lydstyrken af ​​mine opkald på min mobiltelefon?

I dette tilfælde er det ikke meget anderledes end at ændre app-meddelelseslyden. Nå, hvis vi, når vi modtager et opkald på vores mobiltelefon, står over for et problem, som vi hører fra den person, der ringer til os meget lavt og langt væk, vi skal fjerne enhver ulejlighed .

I denne forstand er det nødvendigt at nævne, at mobiltelefonen har et gitter øverst. På grund af hyppig brug kommer der en lille skorpe af snavs ud, for at rense den kan vi bruge en nål. Derefter skraber vi forsigtigt begge sider uden at lægge for meget pres på, så med en brugt tandbørste renser vi gitteret igen, vi kan tjekke om det var problemet hvilket i nogle tilfælde.

Hvad skal jeg gøre, hvis min mobiltelefons mikrofon ikke virker?

Der er mange udbredte metoder til at kontrollere, om mikrofonen af din mobiltelefon ikke virker, og løs dette problem. Dette er nemme metoder at bruge, når denne type hændelse opstår.

Først skal vi slukke vores mobiludstyr i 15 minutter, så tænder vi det og lad os tjekke om mikrofonen fungerer korrekt . I nogle tilfælde løses problemet på denne måde.

En anden måde at løse er som følger, vi har vores mobile udstyr tændt, vi går til menuen, indstillinger, konfiguration, så skal vi opdatere og acceptere nævnte anmodning og Søg efter opdateringer efter processen kontrollerer vi, om mikrofonen fungerer korrekt.

Endelig kan vi give dig en løsning som følger: Vi trykker på shutdown-knappen på telefonen og holder den nede i et par sekunder, så kommer en dialogboks frem på skærmen, der angiver shutdown, genstart og flytilstand . Så trykker vi på genstart i sikker tilstand og accepterer derefter, når telefonen genstarter den kontrolleres, om der var en løsning eller ikke.

Hvordan får jeg lyd tilbage fra min Android-mobiltelefon?

For det første, hvis vi indtaster musik app og vi hører intet , det ser ud til at være et fysisk hardwareproblem på enheden. Men i dette tilfælde er det software, det assimilerer ikke koblingssignalet og det viser altid at headsettet er tilsluttet, løsningen ville være at ændre softwaren på telefonen, men udstyret er lidt kompliceret at lave.

Derfor er vi nødt til det undgå at ændre softwaren komplet, så ved hjælp af nogle mobilapplikationer løser vi det.

Vi downloader en app kaldet HeadSet Toggle fra play store, så åbner vi den app, trykker play og lyden af ​​din Android-mobiltelefon gendannes . Ud over disse er der andre applikationer til at løse disse typer vanskeligheder, når det kommer til at gendanne lyd fra Android-mobiltelefon.

Indeks
  1. Hvordan øger, øger eller øger jeg lydstyrken på min Android-mobiltelefon?
  2. Hvordan øger jeg lydstyrken af ​​mine opkald på min mobiltelefon?
  3. Hvad skal jeg gøre, hvis min mobiltelefons mikrofon ikke virker?
  4. Hvordan får jeg lyd tilbage fra min Android-mobiltelefon?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up